kayıt

Var sistemi

  1. 1
    Videolu hakem uygulamasi sisteminin dünya çapında bilinen adı.

    Mizahı devam ediyor.

    twitter.com/...
  2. 2
    Evet aynen öyle...

    twitter.com/...
  3. 3
    Uygulanıyor olması ülkemizde Bizans takımlarının kayrılmasına mani olmayacaktır. Değil var, şaşma payi çok düşük süper bilgisayar sistemi bile kurulsa hakemler bunları kayırır.

  4. 4
    urfa'da bir halı sahada sist emi şeklinde uygulanmaya başlanmış.

    twitter.com/...

    lol.
  5. 5
    vardır.
  6. 6
    (bkz: var mıdır vardır demiş kapıyı kapatmış)
    www.youtube.com/...
  7. 7
    İlk günden beri yardımcı hakemler ofsayt pozisyonlarında pozisyon tamamlanan kadar bekliyorlar. Türkiye'de ve birkaç ülkede daha böyle bu durum. Kaliteli liglerde hakemler çok az hata yaptığından yarım metre falan olunca cart diye kaldırıyor bayrağı.

    E bu sistem geleli 2 yıl oldu gsli dostlar. Şimdi mi aklınıza geldi itiraz etmek? Ali Koç "hakemlerin ismi değil kalitesi yok" derken ağlama diyordunuz kankalar. Ne değişti şimdi? Var sistemi revize edilmeli dedik ağlama dediniz kankalar. Değişen ne? Ha değişen şu. Şampiyon olduğunuz için işinize gelmedi.

    Musleranın sakatlığında hakemin zerre suçu yok. Kuralı uyguladı. Oyna devam.
    • Rizeli 2 oyuncu da kabak gibi ofsayt. Yani tüm pozisyonları devam ettir diye bir kural yok. Kuralı keyfinize göre yorumluyosunuz. Yarın size aynısı olsa nihat özdemir'den girip fifa'dan çıkarsınız.
    • Türkiye'de böyle uygulandı diye işin içinden çıkamazsın birader. Sana 10 tane pozisyon gösteririm ofsayt diye kesilen. Yani ille de kural devam et demiyor. Ama bizim hakemler neyi nasıl yapacağını iyi bilir dimi;) hakem pohpohlayıcıları sizi. Yarın öbür gün kellesini istersiniz taç yüzünden bddhjdd bizim var'a sesimiz çıktığında ki kör adam bile hak yendiğini görmüştür artık sizin gibiler şark kurnazlığı yapıyordu.
  8. 8
    Ülkemizdeki kadar hiçbir ligde konuşulmayan sistem. Bu hafta Beşiktaş Fenerbahçe Sivasspor hep bundan dert yandı. Haklilardi da çünkü girmesi gereken yerde devreye girmeyip girmemesi gereken yerde hep var'a çağrıldı hakemler.
  9. 9
    Sadece bizim ülkede bu karar alındığı zaman herkesin gerildiğine eminim. Yanlış karar çıkma olasılığı %50'den fazla olması bunun sonucu mu bilemiyorum.