kayıt

terörist cenazesine katılan milletvekillerimiz ile gurur duyuyoruz

  1. 1
    HDP Diyarbakır İl Başkanı Şerif Camcı'nın söylemi.

    (bkz: terörist cenazesine katılan hdp milletvekilleri)
    • 2
      An itibariyle sabitlenen başlık.

      Aman aman nereye geldik bir anda neresi burası lan daha sabah uçuruluyordum...
    • 3
      Adamlar terörist kelimesini kullanmış ,üç beş kere realite kelimesi kullanmış.
    • 4
      Bir adet terör sevici söylemi.

      'Terörist cenazesine katılan milletvekili' demek "teröristlerin vekili" demektir. Bu adamlara millet kelimesini bile çok görüyorum. Gurur duygusu ancak bu kadar ayaklar altına alınabilir.

      Vekilliğinizi seveyim sizin. Oksijen israfı mahluklar.
    • 5
      Oturduğum yerde hdpkk diye bağırmama sebep olan söylem. İlkokulda inek olduğumu söylerlerdi zaten...
    • 6
      Bunların hepsini vatandaşlıktan çıkarıp sınır dışı etmek gerek, sonra istediği yere gitmekte Özgürler; Atsız'ın dediği gibi gözleri nereyi görür, gönülleri nereyi çekerse oraya gitsinler. İran’a, Pakistan’a, Hindistan’a, Barzani’ye gitsinler. Birleşmiş Milletlere başvurup Afrika’da yurtluk istesinler.
    • 7
      malum ırkın sandıkta gavura vurur gibi %60 oranında ve şiddetinde vurup meclise soktuğu bir çizginin tahmin edilebilir beyanıdır. ve bu halinin acılığının ötesinde, yarın yine mv seçimi olsa, malum ırk mahut çizgiye yine aynı desteği verir. akh benim masum ve kandırılmış bin yıllık kardeşlerim. kolonyalizm fransa'nın zencilerine 40 yıl bile giymedikleri milli formayla iki tane dünya kupası kazandırırken, türk milliyetçiliği öğrenci andı bile ezberletemediği için o andı kendi eliyle kaldırdı.

      türk milliyetçiliği kesinlikle ve mutlaka yasaklanmak zorundadır. türk milliyetçiliği korkunç bir rezilliktir. türk milliyetçiliği kürtlere bu sözü söyleme fırsatını ve cürretini vermiştir. türk milliyetçiliğini asla affetmeyeceğiz. şu hale bak. instagram telekızları ve nargile müptelası soyboylarla aynı ülkeyi paylaştığım yetmiyormuş gibi elin götverenleri allahın her günü böyle damarıma basıyorlar. türk milliyetçiliği türkleri düşürdüğü zilletin hesabını verecek ! aha buraya yazıyorum.
      • canınızı feda etmeye hazırsanız, türkler neden kendilerini her gün ölmüşten biraz daha beter edecek şeyler yaşıyor ?

        full leblebi tozu üfürüyorsun, ve yazdıklarının hiçbiri gerçekle alakadar değil. ayrıca faşist olan benim, size düşmez o işler.
    • 8
      Komşumun çocuğunu öldüren birinin cenazesine katılmam. Eğer ailemi temsil ettiğim iddiasıyla o cenazeye katılmışsam bunu öğrenen babam benimle gurur duymak yerine beni evlatlıktan reddeder.
      Bu vekil denen parazitlerin hepsi komşularının çocuklarını öldürenlerin cenazesine sözde kürtleri temsil ederek katılıyorlar. Onları vekil olarak görmediğini dile getirmesi gereken aptal da bununla gurur duyduğunu ifade ediyor. Komşuluktan da ötede bu iki halk birbirini yüzlerce yıl kardeş gördü, bunu bozmak isteyen hainlerin daha fazla içimizde yaşamalarını birlikte reddettiğimiz gün bu pislikler son bulacaktır.