kayıt

çocuğunun ateşi düşmeyince doktorun kafasında parke taşı parçalayan baba

  1. 8
    Bunu yapmak biraz fazla agir olmus gibi.
  2. 7
    Bkz.

    Belki de adam haklıdır, bilemedim.
  3. 6
    Leş göz doktorumu hatırlayınca fazlasıyla hak veridiğim ebeveyndir.

    Bu hastane çalışanlarının egosu beni dumura uğratıyor.
    Toplum olarak ne kadar yukarı çıkarmışsak öyle ahlaksız doktorlar var ki. Soruyorsun cevap vermiyor, yau ben gugıldan araştırıp da mı gitmek zorundayım hastaneye?

    Bilemiyorum, yorumlarınız çok değişik. Bir insanın varı yoğu evladı adam öfkesinde haklı ha bunu böyle acı sonuçlara sebep olacak şekilde yansıtmasa daha iyi olurdu.

    İmkanım olsa da devlet hastanesi doktorlarını şutlayabilsem, derdimizin ne olduğunu öğrenmek için illa özel hastaneye mi gitmeliyiz?
    • komutan logar bizdeki tıp fakültelerinde şöyle bir şey var yalnız, zamanında geniş kapsamlı araştırmıştım, fakültede psikoloji dersleri veriyorlar ancak klinik düzeyde veriyorlar. yaklaşım nedir öğreniyorlar ancak klinik düzeyde öğreniyorlar.

      hayat klinikten ibaret değil, insanlar da sadece klinikte yaşayan kesilip biçilecek, ilaç verilip gönderilecek duygusuz varlıklar değil. çoğu, doktor karşısındakine insan olarak değil hasta olarak bakar. sevenleri, sevdikleri, hayalleri olan birer insan olarak bakmazlar ne yazık ki. ameliyattan çıktığında kapısında saatlerce bir haber bekleyen, bir kelime için gözünün içine içine bakan aileyi görmezden gelip robot gibi yürür gider, teskin edecek iki kelime etmez, edemez. çünkü bu yeterlilik çoğunda bulunmaz. korkar. bu korku hissinin neden olduğu ortamdan bir an önce kaçma davranışı acılı insanda ters teper işte. özellikle bizim gibi duygusal ve fevri toplumlarda.
    • senelerdir söylerim, doktorlara önce insanlarla iletişim, insan-insan iletişimi öğretilmelidir diye. bu konudan bahsettiğim onca doktordan sadece 1 tanesi bu durumu kabul etmiştir. diğerleri aldıkları eğitimden ve sergiledikleri tavırlardan o kadar eminlerdi ki hiç yanlış yapmadıklarını düşünüyorlardı. ancak sevdiğini kaybetmiş, kaybetme korkusu hisseden birine, havadan sudan bahseder bir tonda ve mimiklerle yaklaşıldığı sürece bu tür şiddet olayları bitmez. çünkü aslında bu tür duygusal tepkiler, eğitime de çok bağlı değildir.
  4. 5
    İnsanlıktan nasibini almamış dağ ayısının tekidir. Babalığına sıçayım bunun yetiştirdiği evlat türk milletinin istikbali açısından da tehlike teşkil eder. Sağlık personeline şiddetin önü ne zaman alınacak çok merak ediyorum. Karete yan dalı mı yapalım illa?
  5. 4
    şu insanların cahilliğinden ve beyinsizliğinden bıktım artık. mağaralarda yaşayan ilkel insanlar gibiler. bir insanın kafasına taş ile vurmak nedir yahu? birini öldürmeye kastetmek ne kadar kolay geliyor bu şerefsiz varlıklara.

    umarım iyi bir ceza alır da mağarada yaşamadığını anlar.
  6. 3
    +çocuğunuz hala ateşli beyefendi.
    -ben de Harranlıyam lan daş yoh mu daş!
    (Bam!)
    -aha kafası yarıldı ehehe...
  7. 2
    can sIkIcI bir olay, acil sifalar dilerim doktora lakin boyle olaylarIn sadece turkiye'de olmasI bakImIndan başka ülkede yaşayamam valla
  8. 1
    harran üniversitesinde gerçekleşen olaydır.
    yüksek ateş şikayeti ile getirdikleri çocuklarının ateşinin düşmemesi ve kendisine gerekli cevabın verilmemesini öne sürerek doktor ile tartşıp bulduğu parke taşını doktorun kafasında parçalamış.
    doktor ameliyata alınırken soruşturma devam ediyor.
    link