kayıt

hadi bağırın şimdi hdpkk diye amk sığırları

  1. 31
    1- Sn Öcalan'ın demokratikleşme ve barış için alacağı her türlü inisiyatifin yanında olacağımdan, başarısı için samimi çaba sarf edeceğimden kimsenin kuşkusu olmasın.
    2- İktidar savaşı vb şeyler bize yabancı ve yadırgatıcı söylemlerdir. Kimse bu türden gayrı ciddi söylemlere prim vermemelidir. Böyle bir polemiğin ve oyunun tarafı olmayacağımızı da belirtmekte fayda görüyorum.
    3- Sn Öcalan'ın, halkın önemli bir kesimi nezdindeki ağırlıklı etkisini geçmiş dönemlerde de bizzat gözlemlemiş biri olarak, kendisinin bu yönlü bir teste tabi tutuluyormuş gibi bir algı yaratılmasını haksızlık ve sorumsuzluk olarak değerlendiriyorum.
    4- Büyük ve ciddi işler yapmak isteyenlerin, küçük ve ucuz algı operasyonlarına tenezzül etmemesi gerekir. Bu konu bizim için hassas bir meseledir. Herkesi ve bütün tarafları daha dikkatli davranarak, psikolojik harekatın parçası olmamaya davet ediyorum. Selamlar, sevgiler.

    ilk üç twit apo'ya biatını tasdikler nitelikte. 4. twitte de "ne şiş yansın ne kebap" mantığı var. üstü kapalı konuşmuş burada.

    random gülsenize oluuuum..
  2. 30
    bu başlığa ciddi girdi girme ihtiyacı hissettim. arkadaşlar, iki kere iki dörttür. bunun söylenmemesi gerektiği, 5miş gibi davranılması gerektiği tamamen bir düşüncedir. 2 bile(bu durumda başta selahattin demirtaş olmak üzere hdp milletvekillerini 2 olarak düşünebiliriz) ben 2yle çarpılınca 4 ediyorum diyor. ama birisi çıkıp "4 diyemezsiniz, siyaset, oy, şu, bu...." vb. diye konuşuyor.
    somut gerçekliği söyleyenin sığır ilan edildiği başlıktır. siyaset ve oy taktikleri gerçeklik değildir.
  3. 29
    bu sığırlar bugünkü öcalan açıklamaları doğru ise bundan sonra da bağırıyorlar mı acaba diye merak ediyorum. *
  4. 28
    bi süredir de demokrasi kelimesi ağza alınmıyor mesela. kimse demokrasiden bahsetmiyor istanbul seçimi iptal edildiğinden beridir. tv'lerde demeçlerde 15 temmuzdan bahsedilirken bile demokrasi kelimesi kullanılmıyor. çok başka kafalar bunlar.
  5. 27
    Şu siyaseti sloganlara, salak bürokratların atışmalarına ve onların lüzumsuz atışmalarının yorumlarına, tamamen saldırgan içerikli propaganda söylemlerine ve bunun gibi şeylerin üzerinden işleten ve geliştiren kişiler aşırı derecede komik. Cidden, halkın dizginleri çok kısılmadığı sürece belli kişilerin arkasından uslu uslu gitmek dışında hiçbir şey yapmıyor, ilginç.
  6. 26
    geceme neş'e katan beyan.

    vallaxi sılhoya çok güvenmeyin. "biji serok apo" twiti hala duruyor. :) sılho 7 haziran'dan sonra apoya teşekkür etmişti.

    kürtler...kürtlerimiz... oylarının kritik noktada olduklarını anladıktan sonra nasıl salvo yapıyorlar ama muhahah. bir yanda savruk solcular+y-chpliler diğer yanda junior ittifakı...
  7. 25
    Ahahahahahhaahahahhahaa.

    HDP içi rekabete karışan bir cumhurbaşkanı varken CHP mi terörist amk sığırları. Evet.
  8. 24
    (bkz: möööö)
  9. 23
    twitter.com/...

    inkar edilemeyecek bir birlikteliktir hdp pkk birlikteliği. kürtlerin oylarının kritik bir noktada olması bunu değiştirmiyor. zaten hdp de "ne kopararısam kâr" kafasında. "demokratik" diyorlar ya partilerinin adlarında, yalan. bizzat demirtaş'ın çağrısıyla hiç olmayacak ilçelerde hiç olmayacak partilerin hiç olmayacak adaylarına oy veriyor hdpliler. üstelik yerel seçimde. ben yaşadığım ilçede, hdpli birisinden bizzat duydum.

    siyaset böyle bir şey. ilkelerinden taviz vermeden iktidar olman çok zor türkiye'de bu akp, chp, ilkesi varsa mhp hatta hdp için bile öyle.
  10. 22
    Hadi bakalım dediğim efsane cumlem.

    Ne oldu şimdi? Akpkk mi oldu?

    Ya buna inananin gram beyni yoktur. Bu ülke değerleri çok eskiye dayanır ve çıkarı için ülkeyi satanlar dışında kimse teröristlerle isbirligi yapmaz. Terörizmden parti kapatanlar kimler onları bulun biz onların izindeyiz.
  11. 21
    Evet bir kez daha haklı çıkmanın gururunu yaşadığım söylem.

    Seçimler sonrası yaşanan Ankara ve İstanbul mutluluğunun basaktorlerinden biridir hdp. Kürt seçmen ve aykırı seçmeni havuzunda toplayan hdp'yi kim dışarıda tutmaya çalışırsa bu tokadi yer.

    Peki seçim sonrası ne oldu sığırlarda bakalim. Bir anda Nagihan alçı hanım Öcalan dedi sonra 40yaparci bassigir çıktı avukatları gitsin tabii ki dedi.

    Yarın sırf seçim için Selo dışarı çıkarsa hdpkk demeyecek misiniz? Axx be türko axx be faşist türko sen bilmez misin siyaset strateji işi ve sen sadece bir piyonsun. Rejim devlet başkanlığı oldu ve senin devrin bitti.

    Artık sahne yeniden Kürtlerde ve yakında yeniden fasistligi bir kenara itip Atatürk degerlerine dönmek zorunda kalacaksın. Bunu da sana Kürt diye ezikledigin HDP seçmeni yaptıracak.
  12. 20
    gecenin ilk bağırışını ben yapacağım.

    (bkz: hdpkkmöööööö)
  13. 19
    (bkz: içerlemiş gibisin eruhlu)

    ouuufff, bu ne sarsıcı bir cümledir ya rabbel alemin..
  14. 18
    (bkz: möööööööö)
  15. 17
    (bkz: baran 6 yaşında arkadaşları ona kısaca eyp diyor)
  16. 16
    Gerçekleri söyleyince sığır olmakla itham edildiğimi öğrendiğim enfes söylem.

    Sığıra ayıp be.. sığır bile anladı bazıları halen anlamadı...
    • 15
      sözlük tarihinin en etkili ve inciten cümlesi.
    • 14
      bağırın lan:Ddd
    • 13
      diskur açısından sorunlu da olsa, içerik açısından %100 haklı bir cümledir.

      tece siyasetinde kürtçülük veya anti-kürtçülük üzerinden siyaset yapmak uzun zamandır imkansızdır. kürtçü hareketler hedef kitleleri üzerinde adeta müesses bir nizam kurdukları için bindelik oy oynamaları bile rakipleri tarafından zafer sayılmakla birlikte tersine kürtçü hareketleri ezmenin tek yolu, çok açık olarak demokratik seçimleri kazanıp legal şiddet tekeline uzanmaktır.

      türk seçmen bunu bilmektedir. yani türk seçmen, iktidarı ele geçiren her kim olursa olsun "yahu gerizekalı değilse pkk'ya operasyon yapar" demektedir. dolayısıyla devlet organlarını ele geçirmek için verilecek demokratik bir savaşta öncelik terörle mücadele değildir. öyle olsaydı, her parti listesinde ellişer tane emekli general görürdük. ama böyle bir şey yok.

      hal bu iken, yani akp'nin pkk'yı inim inim inlettiği bir dönemin arkasından yapılan seçimde mecliste azınlığa düştüğünü görebilen bir insanın gündelik siyasi projeler yerine ezoterik bir kürt karşıtlığı ile türk siyasetinde ileri gideceğini zannetmesi sığırlığın dik alasıdır. yunow'a hak veriyorum. diğer arkadaşların da neye sinir kestiğini anlamıyorum.
    • 12
      (bkz: möööööö)
    • 11
      Bağırsanıza lannn:dddd
    • 10
      başlıklar dahi açtırmıştır.

      arkadaş lütfen dünyanızı genişletin. 140 karaktere sığmayan şeyler de var hayatta o yüzden buraya yazılıyor olabilir. üzerine alınmak isteyen tipler varsa alınabilir çünkü niyet topa bacağı sokarsan kırılır zerre pişman olmam.

      ancak siz kendinizi bunlara layık görseniz de ben sosyal medyanın çirkin yüzlerine layık gördüğüm kısmına ithafen sitemimi dile getiriyorum.
    • 9
      ee, bağırdık.
      ne oldu yani? benim anlamadığım bu kafalar ne zaman son bulacak. pkk'ya falan kafa yoracağınıza başka şeylerle uğraşın, belki gördüğünüz büyük resmi tekrardan görürsünüz.
    • 8
      Ne demiş üstad?

      "Gerçekler acıdır anlaman lazım"
    • 7
      bağırın lan birileri öyle istiyor...