kayıt

30 yaşından sonra aşk meşk işinin bitmesi

  1. 1
    üzücü olabilir bu durum fakat birçok kişiden duyduğum laftır.belkide (2) ikinci bahar için yenilenmeye giriyordur hormonlar.kim bilir ?
  2. 2
    (bkz: hayata dair iç burkan detaylar)
  3. 3
    Olmayandır. Esas aşk o saatten sonra başlar. Çünkü artık çocuk oynu dönemi biter ve gerçek sevgi paylaşım başlar.
  4. 4
    bende hep bitik oldugundan 30'u beklemeye gerek yok .hehegje.
  5. 5
    Aslında her yaşta aşık olmak teoride mümkün gözükse de pratikte durum biraz daha farklı oluyor.

    İlerleyen yaşlarda insanların kafasına takması gereken bambaşka konular olduğu için aşk meşk işlerinden ziyade mantıklı bir seçim yapma durumu ortaya çıkıyor.

    Bu 'Ben aşık oldum ama mantığıma ters' demek değil aslında. Aşık olmadan önce mantık devreye giriyor desek daha doğru olur.

    Yine de çıkmadık candan umut kesilmez*
    • 6
      "benim yalnız yaşa yalnız öl mantığıma anlam katabilecek olay
    • 7
      bir zaman sonra, evet bitiyor. gelirse gelir, gelmezse yapacak bir sey yok mottosuyla devam ediyorsunuz. bazi ihtiyaclarinizi da fuck buddy ile giderebiliyorsunuz.
    • 8
      genellikle 30 yaşına gelmemiş insanların düşüncesidir.
    • 9
      bu önermeye göre 6 yılım kalmış olup bir çırpıda geçmesini diliyorum.
    • 10
      evliler için genelleme yapılabilir ama henüz evlenmemiş bireyler için bunun söz konusu olduğunu sanmıyorum. aslında evliler için bile genelleme yapılamayabilir çünkü eskilerini bile unutamayanlar olduğunu da gördüm. çoluk çocuk sahibi olmuş ama alkolü aldımı yıllarrr önce birlikte olduğu kadını sayıklayanlar da var. bu aşkın meşkin bitmesinden daha kötü bir son bana kalırsa. 40'ında boşanıp başkasıyla evlenip, eski karısına hiç yapmadığı romantiklikleri yeni karısına yapan adamlarda var. şimdi düşündüm de bu işler birazda kadında bitiyor sanki. biz türk erkeklerini parmağında oynatmayı bilen kadınlar işi götürüyor diye düşünüyorum.
    • 11
      95 yaşındaki dedem çatır çutur karı arıyor kendine. Boş önerme
    • 12
      o iş 24'te bitiyor da 25-30 arası sazan avı olayları var. evde kalmayalım damızlık da olsa olur diye millet kafayı yedi. bende aşk işleri hiç başlamamış onu anladım.