kayıt

Dorukhan toköz

  1. 1
    Beşiktaş'a transfer olan eski Eskişehirsporlu orta saha ve sağ bek.
  2. 2
    az önce enfes bir gol atan gururumuz. kaleciyi keklik gibi avladı kerata.

    (bkz: 18 ocak 2019 akhisarspor beşiktaş maçı)
  3. 3
    bein yılın süperleri ödül töreninde yılın Genç oyuncusu ödülünü alan isim. Abdülkadir varken bunu alması şaka olabilir.
    • Abdülkadir ve Yusuf varken yarım sezon oynayıp ödül alması ayıp.
    • abdülkadir bu sezon kötü. çok bejeke maçı izlemiyorum ama beğeniyorum ben dorukhanı.. hatta gs forumlarında ndiaye'ye tercih ediliyor genellikle.
  4. 4
    bein yılın süperleri ödül töreninde yılın genç oyuncusu ödülünü alan futbolcu.
    yarışan beş aday arasında sıralama yapılsa dördüncülük için Elif elmas ile yarışırdı. ama ödülü o aldı.
    anlaşılan beşiktaşlılık kazanmış.
  5. 5
    ödülü biz twitter beşiktaşlılar grubu sayesinde almıştır.çok pis yüklendik ankete.
  6. 6
    Sakatlanmış ve 4 ay sahalardan uzak kalacakmış. Geçmiş olsun Pogba'nın belalısı . Daha da iyi geri döner umarım
  7. 7
    Beşiktaş'ın en iyi 8 numarası. Bu adamı unutmuşuz harbiden ya çift ciğerli bir adam aynı zamanda da yetenekli. Gençlik dönemindeki Oğuzhan gibi.
  8. 8
    Sözleşmesinin son senesinde olan kaliteli yerli futbolcu. Beşiktaş ile sözleşme uzatmak istemiyor gibi görünüyor. Bence Galatasaray hiç macera aramadan kendisine salça olmalı. Beşiktaş'ın sağ beki yok. Son kalan yabancı kontenjanını da kuvvetle muhtemel santrafor transferine ayıracak. O yüzden yerli sağ bek bakıyorlar.
    Şenerto Carlos+ bir miktar para(2 milyon € civarı) ile bu transfer çözülebilir.
  9. 9
    sağ bek oynamak istemiyormuş beyefendi. sağ bek oynamazsa 2 seneye eskişehir'e döner.
    • keşke dönse..
  10. 10
    fenerbahçe'nin yeni orta sahası. iyi bir yedek olacaktır.
  11. 11
    tolgay arslan'ın devam filminde başrol oynaması istenen oyuncudur. dediklerimiz şurada yeterince anlaşılırdır sanırım? sakatlığı nedeniyle bir seneye yakındır oyundan uzak olan adama değil 600 bin euro teklif etmek, boş mukaveleye imzalatmazsanız suratına tükürülesiniz. imzalamıyorsa şayet çakın isteyene, siktirsin gitsin.
  12. 12
    seneye fenerbahçe'de oynaması neredeyse kesin olan futbolcu. aha bu da kanıtı.

    twitter.com/...
  13. 13
    sözleşme yenilemiyorsa bir an önce kadro dışı yapılması gereken top tepici.
  14. 14
    #1902902

    kendisi bu pozları bir gsli ile verse cikcikler "gs şöyle topçu ayartıyor, böyle sözleşmeli topçunun aklına giriyor." diye ortalığı ayağa kaldırırdı. şimdi paf takım, as takıma topçu çıkardı diye gurur duyuyor bjkliler. diyecek tek bir şey var. yazık.
  15. 15
    yemin ediyorum hasta ederler adamı. ulan, son günlerde beşiktaş'a dair ne yana baksam dorukhan toköz fenerbahçe'ye gidiyor haberi! şu esra ve ceyda medyası'nın, "beşiktaş'ın futbolcusunu kapıyorlar," uğraşısı yok mu, sakin sakin yolunda devam eden takıma ciddi sinir krizleri geçirtir.

    zannedersin ki ilhan mansız'a sözleşme teklifi götürmüş ibneler... ulan ptt 1. lig'den daha dün transfer olan, bir senedir sakat sakat yatan düz ayak orta saha oyuncusunun haberiyle yatıp haberiyle kalkıyoruz. üç kişilik kontenjana oğuzhan özyakup, atiba hutchinson, josef de souza, bernard mensah, necip uysal ve adem ljajic gibi isimlerin talip olduğu takım hakkında haftalardır dorukhan toköz'ün fenerbahçe'ye gitmesine dair tatavalar yapılıyor. ulan ahmet nur çebi, sen de bu iti devre arasında bedavaya serbest bırakmazsan dünyanın en adi insanısın. yallah kadıköy'e mi, ne ebesinin amınaysa artık...

    bu it yatıp kalkıp dua etsin ki maçlara gidemiyoruz. babayı uzatırdı kafasını yedek kulübesinden dışarı.
  16. 16
    Haftaya müstakbel takımıyla oynayacağı karşılaşma öncesi cezalı duruma düşmüş futbolcu.
    • sevgi limit tanımaz
  17. 17
    kendisi de "sevgi limit tanımaz" diyenler kervanına katılmıştır. ozanı seneye 15-20 arası okutup yerine dorukhan. mis gibi.
  18. 18
    tıss hıss

    gitmezsen şerefsizsin !
  19. 19
    fenerbahçe'ye göz kırpmaya devam eden top tepici.

    twitter.com/...
  20. 20
    f*nerbaçe'ye kadar yolu var. Ama önce fulya'ya tek başına idmana.
  21. 21
    ozan tufan satılacaksa kesinlikle gelmesi gereken topçu. ozan'ımızın sağ bacağı etmez ama yoklukta gideri var.
  22. 22
    ljajic ile beraber abdullah avcı'yı sabote eden oyuncuların başını çekiyordu. kendini bir halt sanıyor, götü havalarda. inşallah beşiktaş'ta kalmaz. sağ bek oynamadığı sürece bir numarası yok zaten ama beyefendi sağ bek oynamak istemiyormuş.
  23. 23
    kendini sakatlayarak avcı'nın biletini kesmiş futbolcu.
  24. 24
    sağ bek olarak başlayıp bağlarını kopardığı alanyaspor maçına kadar ljajic'in merkez orta saha partneri olduğu dönemde şenol güneş döneminde gösterdiği ceza sahası koşularını, dripling kabiliyetini ve şut kabiliyetini göstermeyerek hocayı sabote etmişti. eğer bir oyuncu rolü içine sinmediğinde kazan kaldırıyorsa o oyuncu karaktersizdir.
  25. 25
    ahmet nur çebi'nin bu zibidiyle ilgili, "sözleşme teklif ettik, cevabını bekliyoruz," şeklinde bir beyanı vardı. teklifin derhal geri çekilmesi herkes için en sağlıklısı olur. arkada altmış-yetmiş metrelik mesafe varken gördüğü son derece gereksiz kırmızı kart, dorukhan toköz'ün fenerbahçe ile ilişkisinin de üzerine kafalardaki tüm pürüzleri ortadan kaldırdı. artık tutmaz. kendisinin kafası belli ki futbolda değil. belki de yanılıyorumdur, futboldadır ancak o takdirde de beşiktaş'ta değil!

    taraftarın gözündeki kredisini bu maç itibariyle tüketti. domagoj vida sahadayken kaptanlık pazubandının kendisine verilmesini de anlamıyorum. artık forma şansı bulamayacağını söyleyip kendisine teşekkür etmek lâzım. varsa şayet gelecek teklifler değerlendirilir. gitmiyorsa da sezon sonu serbest kalır, canı hangi kulübe gitmek istiyorsa gider.

    çok genç bir takımız ve iskeleti kurmaya çalıştığımız bu sezonda uyumun bozulmasına kesinlikle müsaade edemeyiz.