kayıt

Sözlük yazarlarının sakarlıkları

  1. 1
    Alaturka tuvaletlerde ayağımın kayıp deliğe girmesi
  2. 2
    Otobüsten düştüm hareket halindeki otobüs. Garajda bir firmanın servisine bindim. Eve en yakın yerde kaptan müsait bir yerde dedim. Bu kapıyı açtı ama yavaşlamıyor pek bende müsait olan yeri geçiyorum. O ara uzun süredir koşu yapıyordum. Kendime güvenim yerinde xjkfkf. Bir atladım yerdeyim ama hala gidiyorum. Ayaklarım durmuyor. Sonra birbirine dolandı bir düştüm kayıyorum kaldırımda. Teyzeler var birde az daha gitsem çarpıcam jfjfkf. Neyse ki çarpmadım kadınlarda yaşlıydı muhtemelen o kazayı atlatamazdı. Neyse kalktım o ara teyzelerden biri diyor ki evladım niye intihar ediyorsun. O an intihar değil kestiremedim otobüsün hızını demek zoruma gitti djfjfıf. Boşver teyze dedim bir derdim var jfjfkfkg. Pantolonum az yırtılmış ayağım incinmiş yürüdüm gittim.
  3. 3
    Mutfaktan yiyecek bir şeyler alıp büyük bir tepsiye koydum. tabak, çatal, bardak vs.. Tam odaya giderken ayağım süpürge makinasına takıldı, düştüm. Gecenin bu kör vaktinde ev halkı kalkıp bir güzel sövdü tabi..
  4. 4
    koridorda koştururken virajı alamayıp ya yere kapaklanırım ya da oramı buramı sakatlarım. ama en çok çay bardağını devirmelerimle bilinirim. evet içinde çay varken.
  5. 5
    İftardan sonra sofrayı toplarken sefer yapmaya üşendiğim için tüm bardakları iç içe koyup mutfağa götürmeyi denedim. Hepsi yere düşüp kırıldı.
  6. 6
    Günün tamamı sakarlıkla yaşamak zorunda olan biri olduğumdan sizler gibi spesifik örnekler veremeyeceğim.

    Kızartma tavasına elim girebilir ya da fayansta kayabilirim. Yolda düz yürürken düştüğüm de oluyor ama kalkıp bir şey olmamış gibi hahaha ilahi ben diyerek gülerim... Evde duşta duvar yumruklayarak az ağlamadım... Duşta da kaymışlığım oldu.

    Şükürler olsun kimseye ihtiyacım yok, kendi sonumu kendim hazırlıyorum..
  7. 7
    En iyi sakarlığımı anlatıyorum annemin içeriden bana seslemesi sonucu, uyku sersemi hızlıca yataktan kalktım, kafamı yatağın en sivri köşesine çok sert bir şekilde çarptım, kafam yarıldı. Gecenin sonu acilde 5 dikişle bitti.
  8. 8
    Ben bu sakarlığımdan çok sıkıldım ya. Su dolu cam şişeyi klavyeye döktüm noluyoruz amk derken kafamı dolaba vurdum canım acıdı amk derken şişe yere düştü kırıldı yetmedi üstüne bastım. Saniyeler içinde bu kadar aksiyon fazla bana amk.
  9. 9
    başa bela olacak denli sakarlıklardır.
    sakarlık nedeniyle makarnayı lavaboya döküp ağlamışlığım bile var...
    hayat romantik komedi dizisi olsaydı başrol olur, ultra yakışıklı birini kapardım...
  10. 10
    Işığı kapatıp yatağıma yol alırken telefonu düşürmüştüm sonra ışığı açmaya giderken duvara çarpmıştım. Kafa attım sanırım duvara, bu benim için utanç verici bir anı.
  11. 11
    Artık yeter amq raddesine gelmiş sakarlıklardır. Ya sakat kalacağım ya komple geberip gideceğim az kaldı çünkü. Düz yolda takılıyorum, sekiz senelik evimde bir yerlere çarpıp duruyorum falan.
    Bugün de apartmanda merdivenden inerken son üç dört merdiven kala ayağım kaydı (parmak arası terlik terörü) uçarak aşağı doğru düştüm. Hayali bi topa rövaşata çektiğimi düşünün aynı o şekil. Düştüğüm yerde de beş on santim süründüm. Sol dizim, sol dirseğim ve sol kalçam gazi oldu.

    Üzerimdeki bu dalgınlıktan nasıl kurtulurum acil taktik.
  12. 12
    1 hafta önce yaptırılan telefonu tekrar düşürüp kırmak. söyleyeceklerim bu kadar.
  13. 13
    Üniversitedeyken arkadaşımla okul kütüphanesine gittim, kitap arıyor ben de yardımcı oluyorum. Neyse böyle raflar arası gezinirken aradığı kitabı buldum sevinçle yerinden aldım kitabı, arkaya dönmemle dirseğimle kütüphane görevlisine vurmam bir oldu. Kadın yere düştü kitabı bıraktım kadını kaldırmak için eğildim, o ara biri daha gelmiş o da tepemizdeymiş ben tam dik duruşa geçerken kafamla da elemana vurdum onun da burnunu kanattım. 5 dakika içinde yanlışlıkla iki insan evladı dövdüm amk.
  14. 14
    Hasta ziyaretine gittiğim Hastanede deterjanla yıkanmakta olan koridordan geçerken, ayağım kayınca hastanelik olmak.
  15. 15
    bahar senlikleri kapsamIndaki bir konserde muzigin ritmiyle hoplayIp zIplarken nasIl oldugunu anlamadan hobb diye arkadaki cocugun uzerine devrilmek. yani devrilmek uzereydim, tutup arkamdan itince toparlanIp duzelebildim.

    aq utanctan cocugun yuzune de bakamadIm. bir daha bahar senligine de gitmedim zaten.
  16. 16
    ben eli titrek ve genel olarak dengesiz biriyim o yüzden sakarlığım çoktur. en son iki gün önce babannemin bahçesinden eve kapıdan geçmeye üşenip pencereden gireyim dedim tam girerken ayağım mermere takıldı allahtan pencerenin önünde koltuk vardı da koltuğa yüz üstü düştüm. salonda kimsenin olmaması da şanslı tarafıydı.
  17. 17
    şarj aletine çay döküp 500 liradan olmak..
  18. 18
    Amaç dolabın kapağıni açıp, vitrine bardak dizmek. Sonuç dolabın sapının elimde kalması. Aynı şekilde tencereyi mutfakta yere düşürüp tencerenin sapının kirılması.bunların hepsi 1 saat arayla oldu.