kayıt

Yaprak'ın Hoşlandığı adamlar listesi

  1. 26
    Okuyanı si..evsinler dediğim liste.
  2. 27
    Seni gördüm. Siyah bir tişört üstünde, acı yeşil bir gömlek onun da üstünde. Kendinden emin halin yok, sigaraya ihtiyacın var. Ağzın şımarıkça nefesini dışarı üflerken sıkılmışsın belli. Eğik duruyor belin, o hep dik duran belin.
    O keyifsizce duruşunun bende ne etkisi var bi bilsen. Benim için ifade ettiğin anlamı bir görsen. O kadar anlamlı olmamak mı korkun? Benim anlamsız olmam mı? Yoksa hiç mi anlamı yok senin için. Biliyorum ki hiç anlamı yok. Hiç bir anlamı olmasa da, içimde bana benzemeyen biri silemiyor seni. Sana dair, gerçek sana dair hiç bir fikri olmasa da; senle ilgili her düşüncesinde yanılıyor olsa da; o içimdeki tanımadığım ben vazgeçecek gibi durmuyor senden.
    Nedir unutamadığın, nedir bu kadar mesele yaptığın, nesine bu kadar bağlandın, yahu kim bu adam, senden haberi var mı, senin ondan haberin var mı, eğer niyeti olsa konuşmaz mıydı, seni korkutmaz mıydı, neden bilmediğin bu insanda ısrarın, olacağı olsa olmaz mıydı?.. daha ne sorular. Yaşını bile bilmem, merak etmeye sıra da gelmiş değil. En çok hangi rengi sever, en çok kim onu üzer, geceleri neyi dert eder, ne onu mutlu eder, neden nefret eder, hiç kolu kırıldı mı, hiç kaza yaptı mı, hiç uçurtma yaptın mı?.. bunları merak etmemem gerek. Asık suratını görünce ne oldu acaba diye düşüncelere dalmamam gerek. Mutlu olduğunu gördüğümde bi yandan sevinirken bir yandan kıskanmam neden?
    Beni şimdi tanımaya kalksan, tanıtacağım benden nefret ederim ben. Haset miyim, kıskanç mıyım, kırık mıyım, hasta mıyım? Değildim önceden. Normal davranamıyorum seni görünce, e sağlam kalamıyorum görmeyince. Neden bu kadar düşünce? Günlerdir içimi öldüren laflardan yazamayan ben, suratı asık bir senle bile yeşerebiliyorum. Ne güzel şeysin öyle sen.
    Silmem lazım aklımdan. Kendime bana beş dakika bile ayırmadığını hatırlatıyorum. Senle dalga geçti diyorum. Umrunda bile olmadığımı biliyorum. Bunu okuyunca daha da kendini beğenmiş davranacağını iyi biliyorum.
    Ama ben buyum. Strateji geliştirmek falan nedir bilmiyorum. Bilsem allem eder kallem eder kandırırdım seni. Kandıramam ama, değer veriyorum sana.
  3. 28
    Yeni alımlar yapılacağı söylenen liste. Alım şartları akşam açıklanacakmış.
  4. 29
    (bkz: sırtlan tetikte 2)
  5. 30
    (bkz: dua lipa) 'nın da dahil olduğu listedir.
  6. 31
    Uzun bir süredir kendisinin bana karşı boş olmadığını düşünüyorum.
    Beni Kahveye davet etti ki anlamını hepimiz biliyoruz. Ürktüm.
    Daha sonra "vatzap var mı" dedi.
    Sürekli piç'e sen git ciddi gelsin falan da dedi.
    Yani bu listeye kesin olarak girdim sanıyorum...
    -Ciddi
    • Adamlar kısmı hariç listeye girebilirliğiniz yüksek ciddi
    • Harika^^
      -ciddi
  7. 32
    Yeni nickimle onlaynım.
    • Cey cey ceeeeey; ben hadis beyden hoşlanıyordum, Allah var o da bana boş değildi. Senle olurumuz olacağını sanmam
    • Son diye bir şey yoktur
    • Yoktur
  8. 33
    (bkz: alternatif marjinal türk grup isimleri)
    • Ahahaha Kıbrıs şehitlerinde bi barda çalıyoruz, yaprak ve tayfası
    • fa diyez en sevdiğim notadır.
    • Benim de
  9. 34
    (bkz: modların dahil olmadığı liste)

    (bkz: ben sana mod olamazsın demedim adam olamazsın dedim)
    • İyi de nerden bildin? Çok mu belli ediyorum :/
    • Ananene sevgiler saygılar hürmetler, öpüyorum ellerinden
  10. 35
    (bkz: Aman aman puh puh aman aman)
  11. 36
    ben düz yürümeyi bilmediğim gibi bilmiyorum bu şehri.
    siyah gecelerinde kaybolurum ben bu adamın. sokaklarından şakaklarına çıkar çıkışlarım. çıkmaza girerim, çıkamam sakallarından; çıkmayan sakallarından bile. gözetlediğim kuytular nöbetlerime göz göz olur, gözlerinin değdiği yerden; şehrin derinine uzanır yabanlığım. gözleri gözlerimi bulunca gece ışıldayan fenerlere döner, caddelerdeki irili ufaklı evler. saçları kısa sürer, tekrar tekrar gezinmek isterim, sıkça yolum ona düşer. siyah geceler saçından kaşına, kaşından kirpiğine sürerken, sayfanın soluna yakın yerde duran ay gibi, dişleri karşılar bıyık altından beni, dolunay gibi. son bulan gecenin ardından tan yeri kızıllığında dudaklarını izlerim gün aydınlanana. boynu su olur, dökülüp bulduğu yol denize benzer; köprücüklerinden omzuna, oradan hasret olduğum izmir’e değer. ve sadece portresinde aldığım yol, uzun boyu boyunca alınacak tüm yaralara, şehrinin tüm yolsuzluklarına değer.
  12. 37
    adamlar mı puahhshshdjddj bu kız mıdır erkek midir bilmiyorum ama bunun sevdiği ya da hoşlandığı biri bırak adam olmayı insan bile değildir muhtemelen.
  13. 38
    YİNE BİR LİSTE VE BEN YİNE YOKUM. ŞÜKÜRLER OLSUN
    • Ahahahah neden bu kadar arabesk oluşun?
  14. 39
    (bkz: gürgen )
    (bkz: ardıç ) umarım bu değildir
    (bkz: çınar )
  15. 40
    encrypted-tbn3.gstatic.com/...
  16. 41
    biraz da sibirya halk türküsü dinleyelim.

    www.youtube.com/...
  17. 42
    Çık artık aklımdan da eskisi gibi elli adamdan bahsedeyim. Benden hoşlanmadığını biliyorum. Bir sürü özgüvenli poz da kesiyorum, hiç altta kalır mıyım? Ama sen o benim en savunmasız halimi gördün piç kurusu, bir sürü masaya bir sürü yatağa meze ettiğin, üstelik senin bile bilmediğin ortamlarda dönenler benim en çıplak hallerimdi. Benim gibi birine hasretin biliyorum, ama senin bu zeka problemlerinin kaynağını bilmiyorum. Bir kaç gün, bi hafta, bi ay, bi zaman. Bizim birbirimizin temasına ihtiyacımız var, turuncu kızı siktirtme
    • Turunculardan zoyade fosforlu mavi ve fosforlu pembelerden kork. Az değiller he.
    • Turuncu kız, doğal turuncu; beyefendi barlar sokağında takılan renkli saçlı kedici vegan biseks kızlardan hoşlanmıyor. Hee turucu dedim diye elçin Sangu hayal etme, turuncu saçlı Jack white gibi tipi var
    • oha en tehlikeli turuncu.
    • İyi anasını satayım, cahil olun dünyanın rengine kanın
    • Bizde ortam böyle.
  18. 43
    En başında yer aldığım listedir.
    • Seni köşeye sola yazdım cool
  19. 44
    her solda gordugumde acaba simdi kim var diye bakarIm. severek takip ediyoruz .d
  20. 45
    Bir defterin dolduğu ikinci defterin açıldığı liste.
  21. 46
    Adamlar denildiği için sözlük yazarlarından kimsenin dahil olamadığı listedir. *
    • kalp kırıyorsun.
  22. 47
    "Yazarlar olarak toplaşıp şunu bi adama götürelim bu ne kardeşim" deyip yer yer sinir kat sayımın arttığı zaman zaman sinirlendiğim ve yüzümü ekşittiğim başlık altı yazım.

    (bkz: Bize ne arkadaş senin hoşlandığın şeylerden)
  23. 48
    (bkz: enough)
  24. 49
    (bkz: Mokar hastası nihan)
  25. 50
    Seni dar vakitlerde anmak diye şey var, sor bi niye var? Başım kalabalıksa, işim çoksa, yüzün de bir yandan aklımdaysa… Beş dakikalık kaçamaklarım var, kaçakların yolu daima suça çıkar. Karanlık nöbetler beni köşe başlarında aranır yaptı. Sana geliyorum hayal çizgimde, öyle senin bildiğin gelmelerden değil hemde. Varamadan bir inme iniyor düş perdeme; gerçeği gören, görmeyen gözüm oluyor, seni görmeyen gözüm.
    Yangın çokça harften oluşan bir kelimedir. Baygın benim günlük yevmiyeme denir. Yeni kalıplar döküyorum, ikinci denetimden geçemeyecek. Ben en adi müteahhitten de adiyim, etriyemden çalıyorum. Bulduğumsa hep ettiğimden… Diyetini ödeyip seni bulduğumda, karşımda sen ol amma… Kars'ın da yapabilecekleri bir yere kadar.
    Şehirler üzerine bir kitap zaten vardı. Bi daha anlatacak olmak ne yandan kabul edilebilir?