kayıt

24 Haziran Seçimlerinden sonra gerçekleşen tuhaf olaylar

  1. 1
    "bir şeyler oluyor hem de çok garip bir şeyler"
    Kaynak: twitter.com/...

    1) fatih portakalın attığı tweetten başlayım yeteri kadar soru işareti oluşturuyor "bizi böyle hatırlayın"
    twitter.com/...

    2) gördüğüm ve anlamsız gelen şeyleri yazmak istiyorum sadece çok fazla soru işareti var örneğin balkon konuşmanın iptal edilmesi sonra tekrar yapılması ama hala bir türlü reis tarafından "yapılmaması"

    3) 16 yıldır her seçimde canlı canlı gördük ki kazanılan seçimin ardından bağıra çağıra gürleye gürleye balkon konuşması yapılıyor bu bir şov haline dönüştürülüyor ama inanılmaz bir ölüm sessizliği var

    4) 10 dakika içerisinde balkon konuşması yapılmayacağı söylenip sonra yapma kararı aldılar ysk'dan istifa haberleri geliyordu doğrulanamadı ince bir anda saat 12:00'da açıklama yapacağım deyip ortalıktan kayboldu

    5) ne şekilde olursa olsun %30 oy almış 40 günde +100 miting yapıp her mitingde tutumundan asla geri adım atmamış ince nerede? belki tüm bunlara ön ayak olan ve yine tutumundan asla vazgeçmeyen akşener nerede?

    6) en son il seçim kuruluna alınmaya ümit özdağ? umut aşılamak için sürekli video paylaşan ali türkşen? ana muhalefet lideri kemal kılıçdaroğlu? neredeler?

    7) en son açılan sandık oranını %61 olarak paylaşan "sabredin, umutsuzluğa kapılmayın" söylemlerinde bulunan @adilsecimnet saatlerdir nerede? adilsecim.net anında neden kapatıldı?

    8) bizi böyle hatırlayın deyip anında yayını kesilen fox tv? saatlerce seçimin 2. tura kalacağından bahsedip o 10 dakikalık arada yaşananlardan sonra "hmm ince kaybetmiş diyerek" yayından çıkan halk tv?

    9) muharrem ince'nin milyonlarca kişiyi topladığı istanbul mitingiyle alakalı tek bir haber paylaşmayın AA nasıl oluyor da ince'den 5 dakika önce bu açıklamayı yapabiliyor?
    i.hizliresim.com/...
    i.hizliresim.com/...

    10) bunları yazarken rte balkon konuşması yapmaya başlamış sanırım kaçırmışım ama bu yine de "kesin zafer" olarak nitelendirilen her seçimden sonra 21:30 - 22:30 arasında yapılan klasikleşmiş balkon konuşmasının 03:00'da yapılmasını mantıklı kılmıyor

    11) bunları x adayını ve y partisini desteklediğim için yazmıyorum bugün ideolojisini oy vererek yansıtan her bireyin cevabını araması gereken sorulardır bunlar çünkü şöyle bir gerçek var ki bugün yapılan seçimde adaylardan sadece demirtaş'ın nerede olduğunu biliyoruz

    Son olarak ve en çarpıcı olanı, bunları flood halinde twitter'da paylaşan demir adlı arkadaş dm'den *açık adresi verilerek* tehdit ediliyor. Demir, güvende olduğunu, bir avukat arkadaşının ona yardım ettiğini söylüyor.
    • resimleri resimyukle.xyz/... ye falan yükle. göremiyorum almanya'dan.
    • Resimyukle.xyz'ye giremiyorum, başta kaynak olarak belirttiğim twitter linkinden girip baksan olur mu?
  2. 2
    Tuhaf falan değildir.

    Her şey normal seçim atmosferinde.
  3. 3
    Muharrem ince yaptığı aciklamalarla Tüm komplo teorilerini boşa çıkarmıştır.

    Seçim öncesi yapılan propagandalardan gaz alan seçmen kendisinden RTE'yi yumruklamasini falan bekliyordu sanırım.