kayıt

25 haziran 2018 garip olaylar silsilesi

  1. 1
    yıllar sonra farkedilecek bir diğer susurluk tarzı olaydır. ilerleyen saatlerde neler olduğunu düşünmemizi sağlayacaklardır elbet. gerçek ? onu zaman gösterecek.

    bonus: twitter.com/...
  2. 2
    nedense benim de aklıma gelendir.

    eğer ortada bir seçim gaspı varsa gayet de olmuş olandır.

    ince yok, akşener yok, ali albay yok...

    nerde lan bunlar ???
    yaşıyorlar mı ???
    • Muharrem İnce 12 gibi açıklama yaptı. Adil bir seçim olmadı ama Erdoğan'ı tebrik ediyorum dedi. Yani bu kadar paranoyak olmayın. Adamlar yaşıyor. Kimse kimseyi öyle kolay öldüremez.*
    • :D 4'ü siyasi parti lideri olmak üzere 27 tane siyasetçi oyların %60'ı açılmamışken 10 saatliğine kaybolayım demiştir. paranoyak olmayın amk ! aa harici tek kaynak sunan adilseçim.net'in 10~11 suların elden çıkarılması ise başka bir tesadüftür.
    • Şu anda adamlar kayıp mı? Ümit Özdağ, Muharrem İnce açıklama yaptılar. Seçim adil değil dediler. * * adil seçimden.net'e ne oldu bilmiyorum ama YSK açıkladıysa sanırım iş atı alan Üsküdar'ı geçti oluyor, yani geçen seçim öyle olmuştu.
  3. 3
    Meral Akşener'in rte'nin oyu %52 açıklanacak demesi ve öyle açıklanması, rte balkon konuşmasını iptal ederken chp ince 4 puan önde diye videolar gönderiyor ama birden ince adam kazandı diyerek mesaj atıyor -gazeteciye attığı mesajın da tv'de açıklanacağını tahmin etmedim diyerek saçmalıyor da- ve rte balkon konuşması yapacağını açıklıyor.

    Kimse öldürülmedi ama Döndü bir haltlar, yapıldı tehditler bence ve unutmayın; en büyük komplo, ortada bir komplo olmadığına herkesi inandırmaktır.
  4. 4
    16 nisan'da kılıçdaroğlu'nun tanıştığı bilinmeyen ile muharrem ince'nin tanıştırılması sonucu aktif edilen olaydır. muharrem ince ikna edilmiştir. burada kullandığım ikna kelimesini satılmış, kandırılmış olarak algılamayın zira burada bahsedilen bilinmeyen de erdoğan'dan büyüktür.
  5. 5
    muharren ince'ye mücadele etmediği için kızanları gördükçe üzülüyorum. seçim sandıkta kazanılmadığı gibi sandıklar koruyarak da güvene alınmıyor. muharrem ince'yi insanlar sevdi fakat kendisinin kamuda veya gerekli koridarlarda ne destekleyeni ne de kadrosu bulunuyor. muharrem ince mücadele etti, gücü yetmedi.
  6. 6
    bu olayın etkileni sadece muharrem ince değil tabii ki, erdoğan'da bu olayın taraflarından birisi. yoksa siz muharrem ince "adam kazandı." gibi absürd bir terimi dile getirecek ve erdoğan'ın böyle göğsünü gere gere bunu anlatmayacağını düşünecek kadar saf mısınız.

    muharrem ince'yi sindiren bilinmeyen erdoğan'ı da kıskaca almıştır.
  7. 7
    seçim sonuçları açıklanmadan bütün şehirde silahlı kutlamaların başlaması ilginç bir şekilde bu olaya bağlıdır. zira akp'liler dahi bu durumdan dolayı şaşkınlık geçirdi çünkü kendileri böyle bir organizasyon planlamamıştı. bu olay bilinmeyen'in birilerine olan ben burdayım demesinin ürünüyken daha sonra bir sebeple terkedilmiştir.

    bahsedilenler gibi erdoğan bir iç savaş tehditi yapmamıştır çok büyük ihtimalle. fakat birileri bu tehditi açıkça yapmış gibi.
  8. 8
    kim kimi tehdit ediyor bilmiyorum, ama birilerinin tehdit edilmediğine inanan varsa halis muhlis geri zekalıdır.
  9. 9
    Başlığa baktıkça "Türkiye'de ki muhaliflerin yarısı paranoyak" dedim.
  10. 10
    Birtakım şizofrenlerin gördüğü darbe. Büyük oyun öyle görülmez böyle görülür dersi alıyoruz bir süredir...

    Bonus: twitter.com/...
  11. 11
    Derken uyandım.

    Stratejik derinlik ve bilgi birikimi olmadan yorumlanabilecek bir şey değildir. Aksi halde fıkra ortaya çıkmış oluyor.

    Daha müsait bir animda, Ortadoğu ve strateji uzmanı bir Kırım tatari olarak bu süreci açıklayacağım.
  12. 12
    şu twitter hesabında seçim gecesi ile ilgili açıklamalar var aklınıza yatar yatmaz onu bilemem ama okumakta fayda var twitter.com/...
    • (bkz: etö)

      ergenekon pisliğini savunan fetö artığı bu amk.
  13. 13
    www.aydinlik.com.tr/...

    (bkz: paranoyak)

    4 gün önce burada gariplikleri farkedenler paranoyak idi. halbuki gerçekler çok aşikar ortada duruyordu. hatta ve hatta o gün yaşananlardan o kadar emindim ki, yıllar sonra bir partiye tekrar üyelik yaptırdım dün.

    4 gün önce bize paranoyak diyenler bugün gene bir şey diyecekler. oturun düşünün arkadaşlar, 50'ye yakın albay, onlarca general düşünmüş, bir yerde toplanmış. bir defalık önyargısız düşünün.

    her şey ortada amk.

    buda mı gol değil bonusu:

    www.exkutupsozluk.com/...
    www.exkutupsozluk.com/...
    • İyi de hocam, paranoyak deme sebebim* Muharrem İnce kaçırıldı tarzı yazılarınızdı. Bu arada vatan savaşı başlamıştır, artık hükümet vatan partisinin dediğine gelip Amerika'ya tokadı vurmuştur gibi senelerdir perinçk'ten duyduğumuz laflar inandırıcı gelmiyor. Türkiye Amerika'ya tokat falan atmamıştır. Bu tokat Amerika'nın izniyle başa gelen İslamcılar tarafından hiç atılamayacaktır. Siz milliyetçi hareket partisinin NATO ile dolayısıyla da amerika'yla bağlantısı yok mu diyorsunuz? Belki de o pek sevdiğiniz MHP Türkiye-rusya ilişkilerine emniyet sibobu olmuştur.

      Kimse kusura bakmasın ama Türkiye amerika-rusya arasında denge politikası yürütüyor. Amerika'ya tavır almış değil.

      *
    • ya güzel hocam 69'da nato vasıtasıyla kurulmuş bir parti lafını 500 defa kullanmışımdır belki bu sözlükte. kaldı ki o konu bambaşka bir konu, konuyu dağıtmak istemiyorum. benim yazılarım yukarda, muharrem ince kaçırıldı falan da demedim zaten... hem burada girdilerimle, hem burada bir çok kişiye devlet yıllar sonra tekrar iplerini eline almıştır dedim.

      sonra dedimki fuat avniler türer, niyeyse türeyen fuat avni'ler etö diye bir şey çıkarmış, niyeyse bu sikiklerin hepsi 0.20 oy alan perinçek ile uğraşıyor.

      yada bizim hepimiz bir hayal dünyasında kendi kendimizi avutuyoruz.

      yıllardır duyduğun lafları türk milletinin türk ordusunu terkettiği silivri'de mücadele ederken söylüyordu herhalde diyeceğim ama, biz oradaydık oradaydık duymadık böyle şeyler. biz yokken geldiniz herhalde o zaman duydunuz...

      ben kendi paranoyaklarımı paylaştım, size kendi gerçeklerinizle hayatta başarılar.

      edit: bizim gerçekliğimizde abd'ye tavır alan bir türkiye yok zaten şuan, direk tokat atan bir avuç insan var. bu kadar şey sizin için yeterli değilse o böyle oldu bu böyle tartışması yapmacağım zaten, keyifli günler. :)
  14. 14
    ABD ve İsrail, Tayyip Erdoğan yönetimini devirmek ve CHP merkezli bir iktidar kurmak için hiç bir şey yapmadı. Sikinde bile değiliz. ABD, AKP'den daha iyi müttefik mi bulacak bu ülke de. Şap şup gelen vuruyor gide vuruyor. Dik gibi görünüp, perde arkasından neler çeviriyorlar. Güldürmeyin bizi ya.

    CHP yönetimini HDP/PKK ile bütünleşmedi. Siyaseten stratejik davranıldı ama MHP, barajı geçince durum boşa gitti. Ayrıca HDP ile kucak kucağa gezen AKP'yi de ne çabuk unuttu bu insanlar yaa...

    Doğu Perinçek'ten öte "Sahte Sol" yok bu ülke de.

    MHP’yi böldü ve İyi Parti’yi piyasaya sürmedi. AKP, türlü katakulü ve emrindeki mahkemelerin desteği ile MHP'nin iç işlerine karışmasaydı kurultay olacaktı ve genel başkan değişimi olacaktı.

    Saadet Partisi, seçime renk kattı. CHP sayesinde vekil çıkarttı. AKP'nin yanında olamayacağı için CHP'nin yanında durdu. MHP'nin, AKP yanında stratejik olarak durması gibi.

    "Elindeki ekonomik baskı olanaklarını kullandı" cümlesine kahkahalar ile gülerim. Kimin ekonomik baskısı ?

    Avrupa’daki müttefikleriyle birlikte bütün gücüyle yüklendi. Afedersin sen höt höt höt asarım keserim dersen, Avrupa değil, dünya düşmanın olur.

    Boş yapma devam et.