kayıt

Adam kazandı

  1. 9
    adam kazandI ama biz kaybettik. zaten adamdan baska kazanan da cIkmadI secimden. anlayana.
  2. 8
    kabullenmek gerekiyor sanırım ama kabullenememekteyim.
  3. 7
    rahmetli ayaklansa dahi alacağı maksimum oyu almış alan aday söylemi. kızmıyorum.
    her insana böyle bir sevgiye mahzar olmak nasip olmaz. harbiden adam kazandı.
  4. 6
    Ne bekliyordunuz ki? Hizmet bağımlısı Türk halkının İnce'yi Erdoğan'a tercih edeceğini mi sanıyordunuz? Daha dün berberim bana Kırklareli-İstanbul yolunu övüyordu mk. Bizim millet belediye zihniyetiyle yönetilmeye bayılıyor ve bu durum on seneye kadar da değişmez. Ben seçimin ikinci turda Erdoğan lehine neticeleceğini tahmin ediyordum ama Akşener'in patlaması sonucu ilk turda bitti.
    Tek sevindirici haber 300 mv sayısına ulaşamamalarıdır.
    • Antepli,Antep'ten hiç çıkmamış ve haritada Kırklareli'nin yerini bilmeyen mesai arkadaşım da bana övdü bunu. Sadece bakıp "aynen ya" dedim...
  5. 5
    çok ama çok fazla anlam barındıran cümledir.

    yarın basın toplantısında görürüz.
  6. 4
    açıklamayı kendisinden duymadığım için kızgınım. kaybedebilir, sonuçta hem yarıştığı süre, hem şartları belli. valla kaybettiği için kızgın değilim. tv'den takip ederken çok daha sık paylaşım yapması gerekiyordu. vakti yoktu gibi bahaneleri kabul etmiyorum, etrafındaki adamlardan biri 30 saniye telefonu tutsa hemen bir sosyal medya paylaşımıyla durumu iletebilirdi. buradayız şunu yapıyoruz vs gibi açıklamalarda bulunabilirdi. meral akşener de aynı şekilde. ama piyasada yoklardı.
  7. 3
    Sen sadece rte ile kapışma moduna girersen, sağ kesimi elinin tersiyle itip selo selo dersen bu lafı söylemek zorunda kalırsın işte.

    Bir şu halka inemediler, inseler dahi chp'den bir adayı seçmez halk işte. Muharrem İnce başlığında söyleyince 27 eksi attınız fanatikliğinizden ama gerçekler bunlar.

    Her şeye rağmen çok umut ettim İnce'nin ikinci tura kalmasını Meral Akşener'i desteklememe rağmen ama bu tamamen hayalperestlikti...
  8. 2
    (bkz: kahroluyorum)
  9. 1
    Çok ağır bir kabulleniş sözüdür. İnce gibi mücadeleci birisinden duymak çok farklı hisler yaşattı.
    Bize yıllar sonra umut hissini de o yaşatmıştı ama olsun, canın sağ olsun güzel insan.