kayıt

seçim sonuçlarını sokağa dökülerek ve silahla kutlamak

  1. 1
    az önce -chp'nin kazandığı bir yerdeyim- yaşanan, dünyanın en güzel olayı.

    "kardeşim istedikleri gibi oy verirler. faşist misin sen? demokrasi diye bi şey var alla alla" diyen pollyanna vardı bi tane. onlayn mı?
  2. 2
    Takım destekler gibi parti desteklemek.
    Gerçi ikiside kötü ya.
  3. 3
    saat 23.31 . yarın pazartesi. Ülke nüfusunun %28'ini çocuklar oluşturuyor ve bu beynine kodumun salakları savaşa girmiş gibi silah sıkıyor.

    Akp kazandı diye değil aynı şeyi diğer tüm partiler yapsa da söylerdim ve söylemeye devam edeceğim. Militan mısınız seçmen mi belli değil aq. Kendinize gelin
  4. 4
    Medeniyet faktörü işte tam bu gibi durumlar için söylenmeli yahu..
  5. 5
    Üstteki yazarın attığı taşı görüyorum ve onlineım.

    İşte böyle insanlar seçimin ne olduğunu bilmezler, halkın nabzını yoklamalar, sonuçları tahmin edecek istatistik bilgisinden yoksundurlar seçim öncesinde vay böyle olacak vay şöyle olacak diye sallarlar sonra kaybettiklerini farkedince yasın beş evresini yaşayıp güne veda ederler. Şuan arkadaş öfke aşamasında sanırım. Yakında pazarlık aşaması başlar. Her sene böyle insanlar ortaya çıkar bir dahaki seçime kadar da ülkeden siktir olup gitmek hakkında konuşup bir dahaki seçimde aynı döngüye girerler.

    Öncelikle insanların istediği partiyi özgürce secebileceği söyleyen bu konuda yaptığı faşizanlığı eleştiren şahsıma nasıl oluyor da sokakta silah atan bir insanı desteklemekle itham ediyor hayretle izliyorum.

    Bireylerde ki yanlış davranışların hiçbir partiyi bağlamadığını farkedecek kadar olgunlaşamadığı için kendisi adına üzülüyorum. O zaman ben de bir örnek vereyim hep beraber seçmenleri bloklara bölüp küfredelim. Sokakta seçim kutalaması yapan insanlara sokaktan geçen başka bir parti destekleyici olduğunu tahmin ettiğim seçmen olacak yaşta olamayan bir kadın bağıra bağıra küfür etti. O partiye oy verin diyen polyanna vardı online mı?

    Ülkede medeniyet olsun diye sakın sakın fikirlerimi söylüyorum sonra sokakta silah atan insanların yılmaz savunucusu ilan ediliyorum. Eleştiri yapma hakkın var eyvallah ama bu iftirayı atmak ve böyle iftiralar atarak kendini demokrasiden üstün sanmak nasıl bir buhrandır gerçekten anlamak güç.

    Birazcık dünyaya açılın, ülkeye açılın. Yeni insanlarla tanışın. Kavga etmeden tartışmayı ve yapıcı olmayı öğrenin. Destek verdiğiniz oluşumların sizin bu yıkıcı tavırlarınızdan zarar gördüğünü anlayın. Ne demiştik? 2018 yılında yapıcı tartışma yapılamayan insan
  6. 6
    demokratik bir haktır.

    imza: pollyanna aktroll.
  7. 7
    burada ekstradan bir de havai fisek atIlIyor ki sandIklarda genelde chp cIktI. bu reisciler nerden geliyor bilmem.
  8. 8
    Sevinen kitlenin medeniyet seviyesini ölçmek için kullanılabilecek bir veridir.
    Saat gecenin 1'i ve hala korna sesleri ile naralar durmuş değil.

    Sizin ben düşüncesizliğinize tüküreyim.
  9. 9
    amerikanın demokrasi getirdiği arap ülkelerinin yanına çokça yakışan bir eylemdir. bu gözler 75'lik hacı dedeyi çılgınlar gibi havaya pompalı sıkarken gördü.
    denecek hiçbir şey yok. ülkenin her yanı fanatizmi hayat felsefesi haline getirenlerle dolmuş.
  10. 10
    profesyonel silah eğitimi almış özel harekat polisinin bile çok nadir yaptığı harekettir.

    serseri kurşunla kaybedilmiş bir canın vebali, herhangi bir liderin cb olmasını silahlar ile kutlamaya ağır basmalıdır.
  11. 11
    küçük küçük çocuklar bugün akşam sokaktalardı ve türkiye'nin çoğu şehirinde silah atıldı. işte sıktığım silah bir insana denk gelir mi gelmez mi birine bişey olur mu olmaz mı diye düşünmeyen insan sanmıyorum ki sandık başına mantıklı bir düşünce ile gitsin..
  12. 12
    sokağa dökülmelerini anlıyorum fakat silaha nasıl bir mantıkla yaklaşmak gerekiyor onu anlayamıyorum. böyle bir saçmalık olamaz.