kayıt

seçim sonuçlarını sokağa dökülerek ve silahla kutlamak

  1. 3
    saat 23.31 . yarın pazartesi. Ülke nüfusunun %28'ini çocuklar oluşturuyor ve bu beynine kodumun salakları savaşa girmiş gibi silah sıkıyor.

    Akp kazandı diye değil aynı şeyi diğer tüm partiler yapsa da söylerdim ve söylemeye devam edeceğim. Militan mısınız seçmen mi belli değil aq. Kendinize gelin
  2. 4
    Üstteki yazarın attığı taşı görüyorum ve onlineım.

    İşte böyle insanlar seçimin ne olduğunu bilmezler, halkın nabzını yoklamalar, sonuçları tahmin edecek istatistik bilgisinden yoksundurlar seçim öncesinde vay böyle olacak vay şöyle olacak diye sallarlar sonra kaybettiklerini farkedince yasın beş evresini yaşayıp güne veda ederler. Şuan arkadaş öfke aşamasında sanırım. Yakında pazarlık aşaması başlar. Her sene böyle insanlar ortaya çıkar bir dahaki seçime kadar da ülkeden siktir olup gitmek hakkında konuşup bir dahaki seçimde aynı döngüye girerler.

    Öncelikle insanların istediği partiyi özgürce secebileceği söyleyen bu konuda yaptığı faşizanlığı eleştiren şahsıma nasıl oluyor da sokakta silah atan bir insanı desteklemekle itham ediyor hayretle izliyorum.

    Bireylerde ki yanlış davranışların hiçbir partiyi bağlamadığını farkedecek kadar olgunlaşamadığı için kendisi adına üzülüyorum. O zaman ben de bir örnek vereyim hep beraber seçmenleri bloklara bölüp küfredelim. Sokakta seçim kutalaması yapan insanlara sokaktan geçen başka bir parti destekleyici olduğunu tahmin ettiğim seçmen olacak yaşta olamayan bir kadın bağıra bağıra küfür etti. O partiye oy verin diyen polyanna vardı online mı?

    Ülkede medeniyet olsun diye sakın sakın fikirlerimi söylüyorum sonra sokakta silah atan insanların yılmaz savunucusu ilan ediliyorum. Eleştiri yapma hakkın var eyvallah ama bu iftirayı atmak ve böyle iftiralar atarak kendini demokrasiden üstün sanmak nasıl bir buhrandır gerçekten anlamak güç.

    Birazcık dünyaya açılın, ülkeye açılın. Yeni insanlarla tanışın. Kavga etmeden tartışmayı ve yapıcı olmayı öğrenin. Destek verdiğiniz oluşumların sizin bu yıkıcı tavırlarınızdan zarar gördüğünü anlayın. Ne demiştik? 2018 yılında yapıcı tartışma yapılamayan insan