kayıt

2018 yılında mhp'ye oy veren insan

  1. 1
    onu bunu geçin.
    tartışılması gereken kişi tam olarak bu kişidir.

    akp seçmeni makarnacıdır dersin, koyundur dersin, cahil dersin, cehape zihniyetine öfkeli dersin, dersin de dersin. elli madde sayarsın. mantıklı ya da mantıksız bir şeyler sıralayabilirsin oy vermeleri için.
    onu bırak perinçek'e oy verenlerin dahi gerekçeleri olabilir. abdullah öcalan'a gül uzattığı için bile oy verenler olabilir. bak onu bile anlarım yemin ederim. adam şey diyebilir yani "teröristlere bile gül veriyor bize neler verir kim bilir oyş" bak bunu diyebilir adam. anlarım lan.

    ama ben bu kişiyi anlayamam.
    amacın ne?
    ne elde ediyorsun?

    akp'nin meclis çoğunluğunu elde etmesini ve dolayısıyla hem mecliste hem de cumhurbaşkanlığında yeniden türkiye'yi tek elden yönetmesini sağlayan kişi. tebrikler. buyur buzlu badem.
  2. 2
    Ne desek boş insanıdır. Her partiye verilen oyun bir anlamı, mantığı vardır. Terör örgütü uzantısı hdp'ye verilen oy dahi mantıklı anlaşılabilirdir.

    Ama şu şartlar altında bir insan mhp'ye oy veriyorsa ya akıl problemleri vardır ya da başka hesapların insanıdır.
    • Çok saçma fikirleriniz var.
  3. 3
    (bkz: beyni yok fikri var insanı )
  4. 4
    oynaktır, dönektir, omurgasızdır. tespihleriyle, sivri burun ayakkabılarıyla mafyacılık oynamaktan başka bir sik anlamamaktır. koltuk orospusu olmuş liderleri kimi yalayın derse onları yalayanlardır.
  5. 5
    Faşist ve yobazlara dert olmuştur. Aynen kardeşim herkes sizin partinize oy verecek bir kaç da yandaşınıza. Diğer partileri de kapatalım zaten. Sonra demokrasi ne kadar iyi diyerek insanların oy verdiği partileri yargılarız.
  6. 6
    ne zaman ki ülkemin insanı kendinden olmayan herhangi bir kesimi aşağılamaz, işte o zaman gerçekten gelişmekten söz edebilirim. yarınlara işte o zaman biraz olsun umutla bakabilirim.
    yıllarca bizden olmayanı ötekilestirdik, sevmedik, aşağıladık. her seçim sonunda da daha çok aşağılamaya, sövmeye devam ettik. şunu anlamıyoruz seçimden sonra aziz nesin paylaşarak bir dahaki seçimin kaderi değişmeyecek.
    partinin tavan kesimi anladı, inşallah bir gün taban kesim de anlar...
  7. 7
    türkiye'nin hala normal bir seyirde ve adil bir seçim süreci geçirdiğini zanneden artık polyanna mı desem hafiften alık mı desem o tarz değişik kişilerin savunduğu insan.

    türkiye normal bir ülke değildir. türkiye'de demokrasi falan da zaten yoktur. mhp'ye oy veren değişik kitlenin savunulması da demokrasi savunuculuğu falan değildir. demokrasi denilen şey bizzat mhp-sp-ap tarafından yıllar evvel çöpe atılmış bir kavramdır. hem çöpe atıp hem de "ama demokrasi ühü" demenin bir faydası da yoktur.

    bu zamana kadar böyle bir düşüncede olmadım ama sahiden tedaviye ihtiyaçları olduğunu düşünüyorum şu an.