kayıt

erdoğan'a eleştirilerin dinletildiği program

  1. 4
    Gece gece koparan programdır, evet koparan.

    Yahu adam resmen milletin yaşadıkları şeyleri anlatmasına 'araştırmadan söylenen şeyler' diyor. Emeklilik yaşı bekleme diyorlar 'primi dolan emekli olur' diyor. Adam daha kurduğu sistemi kendi anlamamış bizden ne bekliyor bilmiyorum cidden.

    Yalnız güzel güldüm ya
  2. 3
    bu adamı hiç sevmem. baya sevmem yani. yaptığı şeylerden çok çok ufak bir kısmını yerinde bulmuşumdur ama oldum olası ısındığım tek bir hareketi olmamıştır. lakin kaç yıldır kime karşı olduğumu da bilirim. yönetim konusunda bence çok zayıf olan bu adam, manipülasyon ve söylemler konusunda ciddi anlamda iyiydi. insanların iyi öykülere olan zaaflarını biliyor ve bir öykü kullanarak seçimleri kazanıyordu. trump da aynısını yapıyor.

    "Nasıl öykü anlatırsınız?

    Bir tehdit belirler (eski hayat tarzının kaybolması),
    canavarları suçlar (Meksikalı göçmenler, Çin, siyasi elitler),
    kurbanlardan bahseder (işlerini kaybeden mavi yakalılar),
    sonra kahramanı ortaya çıkarıp sorunu çözersiniz (sınıra duvar inşa edecek, kötü ticaret anlaşmalarını yırtıp atacak, asla politik doğruculuk yapmayacak Trump)." www.fulars... dan alıntıdır. yazının kendisi burada

    cumhurbaşkanında da aynı.

    tehdit belirler: terör, türkiyenin fakir dönemine geri dönüş, ülkenin dağılması
    canavarı suçlar: chp, fetö, dış güçler, bir takim lobiler
    kurbanlar: türbanlı bacılar, vatandaşın fakirliği.
    kahraman: kendisi, 2023e kadar terörü bitirecek,ülkeye yol yapacak, onu yapacak bunu yapacak.

    neyse. bu videoda fırından bahsederkenki yüz ifadesine bakın. ben çok yorgun ve şaşkın bir adam gördüm. bu adam konu değiştirmeyi, yalanlamayı bu kadar ucuz yapmazdı.son zamanlarda kalite düştü gerçi. 3-4 hedef var içinden geldiği gibi suçu onlara atıyor. ne bileyim bahsedilen şeylerin yalan olduğunu söyleyip alakasız birkaç iyi bilgi söyler diye bekliyordum adam beyaz eşya bayisine bağladı.

    seçim alır almaz bilemem ama kendisi cidden çok yorulmuş. ses tonundan belli. zaten türkiye gibi her yanı kaos içinde bir ülke yönetmeye çalışıyorsun. beceremezsen bile her türlü yorar.

    bu arada program kendi tarzında yine. en azından eleştirileri yayınlamışlar. ona bile şaşırdım. bence kendisi de şaşırdı. bildiğiniz üzere kendisi %100 hakimiyet sahibi olmadığı bir programa gitmiyor, bulunmuyor. burada da böyle eleştirilerin geleceğini bilememiş sanırım. çünkü önceden çalışsa daha iyi bir yanıt verirdi, daha güzel savuştururdu diye düşünüyorum. ya da iplemiyor artık, zaten kendi kesiminin sonsuz güvenine sahip. evlerde fırın vardı desen ankastre yoktu bile diyebilir belli de olmaz.
  3. 2
    eleştirenler erdoğan'ın teessüflerini kazanmıştır.

    asıl bomba ise cumhurbaşkanımızın emeklilik sisteminden bihaber olması. resmen bilmiyor lan.
  4. 1
    Erdoğan'İn tadını kaçırandır.

    Adam bu sefer de evde fırın yoktu demiş. Bomba ya.

    twitter.com/...