kayıt

Hdp’ye oy veren insan

  1. 1
    Hdplidir. Malum ırktan olması muhtemeldir. He bir de teröristtir.
  2. 2
    (bkz: insan)
  3. 3
    hdp meclise girsin istiyodur. 80 vekil derdindedir.
    • nefreti şu entryde gördüm. yazar arkadaş derdindeyim yazmamış, derdindedir yazmış, objektif bir bilgi vermiş. 80 vekil muhabbeti yüzünden hdp'ye oy vermeyi düşünen insanlar da var. ama kafalar o kadar uçuk ki objektif bilgiye bile 4 tane ateşli oy gelmiş. kafalar çok güzel.
  4. 4
    milliyeti ne olursa olsun vatan hainidir, keza cumhur ittifakına oy veren de.

    hdp kendini pkk'dan tamamen ayırsa bu ülkenin ihtiyacı olan bir parti diyebilirim ama görünen köy kılavuz istemez işte, sözde barış güvercinleri sizi...

    Ekleme: benden sonraki yorumlarda millet sağduyulu görüneceğim diye sıçmış, sıvamış. Lan o'lum adamlar pkk'dan ayrı tutmuyor kendini, onlardan talimat alıyor ve sözcülüğünü yapıyor. Hal böyleyken bu sözde siyasi partiye destek veren pkk'ya destek vermiş olmuyor mu? Pkk'ya destek veren de terörist olmuyor mu? Mantık dersi de mi almadınız amk ehehe...
  5. 5
    kürt değilim, terörü desteklemiyorum, kürt arkadaşım yok, sevmemde, çok köşeli ve genelde yarı yolda bırakan olurlar, hdp'ye oy vereceğim, selahattin demirtaş'a sempatim var, başkan adayım muharrem ince..
    • etme komutanım, acımasız olma şimdi bu kadar, dün gibi esip geçecek bu günler..
    • seni bu açıklamayı yapmaya mecbur eden cahil zihniyetlerin ağzına tüküreyim kardeşim.
  6. 6
    Demokrattır. Düzen partisine oy vererek düzenin devamına yatırım yapıyordur. Terör olaylarına hiç girmiyorum. Kendinizle çelişiyorsunuz.
  7. 7
    Teröristtir.
    Terör sempatizanıdır.
    Yada malum ırktandır başka bir açıklaması olamaz.
  8. 8
    abi kafayı mı yediniz?

    yok teröristtir yok ibnedir vs. aranızda doğuya giden var mı? çevrenizde kürt var mı? oradaki olayları yaşayan var mı? malum ırk yazan var lan. ayıp anasını satayım. seversin sevmezsin bir şey diyemem de milyonlarca insanı otomatikman terörist diye yaftalamak ne demek?

    öncelikle kürtleri kötüleyip hepsine terörist diyerek daha iyi bir türk falan olmuyorsunuz. daha iyi bir insan da olmuyorsunuz. oy verenlerin hepsi tatlış, çok iyiler demiyorum, terörist de vardır aralarında illaki. lakin terörist olmayan bir sürü insanı sırf görüşünden ötürü terörist diye yaftalamanın yanlışlığını geçtim, sizi de haklıyken haksız konumuna düşürüyor.

    bir insan kürt doğduysa ne yapsın? mesela urfada doğdun annen baban kürt. doğar doğmaz terörist mi olurdun? böyle bir kafa var mı? adam kürttür, türktür kimliğini benimser. bir kürt, ben kürdüm dediği için suçlu olmaz, olmamalıdır. dağa çıkıp asker vuranına sözüm yok, ona binbir küfür ben de ediyorum da itham yaparken sakin olun.

    mesela meclise girmesi lazım yoksa akpli milletvekili sayısı artacak diye oy veren insanlar da var. doğru ya da yanlış bu da bir görüş. adamın derdi ülke bölünsün değil yani, şimdiki boktan bir kurtaralım hele derdinde.

    komutan logar aklın yolunu dinlemiş, insandır demiş. otomatikman terörist olmak zorunda değil demiş. kürt ya da türk olabilir demiş. hepsi doğru. adama 9 tane ateşli oy gelmiş. azıcık sakin olun,kafa yorun lan. hatta şöyle düşünün. diyelim ki hepsi terörist. niye teröristler niye bizi sevmiyorlar diye de düşünün. milyonlarca insan istisnasız terörist olur mu diye de düşünün. bu insanların içinde bilgili, kültürlü insanlar da vardır, acaba motivasyonları nedir, neden böyle bir şey yapmış olabilirler diye düşünün. çok zor değil. dünya siyah beyaz da değil. keskin ayrımlara girmeyin bu kadar, size zarar.

  9. 9
    7 haziran 2015'te yaklaşık 7 milyon kişidir.

    yani türkiye'de en az 7 milyon terörist olduğu tahmin ediliyor.
    asdasdasd.
    türkiye'de 17-20 milyon arasında kürt kökenli insan var. yani bazıları ülkenin 4'te 1'inin terörist olduğu söylüyor. enteresan. 20 milyon teröristin olduğu ülkede nasıl oluyorsa bu teröristler pek olay çıkarmıyorlar. kendlierine terörist sanırım bunlar. ya da terörist ama tam güncelleme gelmemiş henüz. çünkü normal şartlarda 20 milyon terörist olan ülkede en iyi ihtimalle onlara küfür edenlerin birkaç gün içinde nalları dikmesi gerekir. ama gayet rahat küfür ve hakaret edilebiliyor. garip tabii.

    hdp 2015'te istanbul'da mhp'yi geride bırakıp 1 milyonun üzerinde oy aldı. yani istanbul'da en az 1 milyon terörist var?

    akp'nin 16 yıllık saltanatının neden devam edeceğini öğrenelim.
  10. 10
    Resmi bir partiye oy veren 18 yaşından büyük türkiye cumhuriyeti vatandaşlarındandır.

    Bu parti teröristse somut kanıtlarla ispatlanmalı. Oy pusulasında işi nedir?
    Bir kanıt yoksa böyle olmayan bir partiye iftira atılmaktadır ki bu da suç ve de hafif tabirle ahlaklı olmayan bir davranış.

    Bir halka 'malum ırk' demek ve de milyonlarca insana terörist demek de nefret suçudur. Hiçbir faydası olmayacak, zarar getirecek söylemlerdir bu ülkeye.
  11. 11
    +1 hdp +1 muharrem ince.
  12. 12
    memleket öyle bir yer ki, 20 milyon adama terörist deniyor.. silahlı mücadeleden vazgeçip meclise girelim diyorlar, gelme deniyor.. gelseler milletvekillikleri düşürülüyor.. partinin başı 2016 haziran'dan beri içeride ama henüz suçlamaya dair devlet kanıt sunamıyor, içeride bekletiyorlar ama başkanlığa aday.. devletin hakim kesimi, safkan türk olduğunu sanan araplaşmış sünniler diğerlerini beğenmeyip ya terörist, ya vatan haini diye atiketliyor, dinen hoşuna gitmezsen alevi, ermeni falan oluyorsun, küfür eder gibi sana ermeni diyor, böyle bir yerdeyiz arkadaşlar, bilmediğinizden değil de, yazmak istedim sadece..
  13. 13
    Vallahi hdp'yi sevmem, hdpli yoneticileri hic sevmem, secmenlerinden illaki terorist olanlari vardir(pkk,dhkp-c sempatizani, uyesi veya eski uyesi neyse) ama tutup tum secmeni terorist diye yaftalamak dogru olmaz.

    Sonra bahceli cikip, "meral aksener icin imza verenler arastirilmali" dediginde susmak zorunda kalirsiniz.

    Oyle ya da boyle bunlar, baraji iki kere gecmis. Muhtemeldir ki yine gececek. Yapmamiz gereken pkk'yi, apo'yu falan pasifize edip bunlari kullanmak olmali. Ha dersen ki bunlar pkk ve apo'dan talimat aliyor. Nasil ki bircok hdpli yoneticiyi attik iceri, oyle yapanlari da atariz. Lakin hukuki ve kanuni cerceve icinde. Adik yargilama hakki taninmali ki kem kum edilmesin.

    Ayrica demirtas. Sen apo'nun heykelini dikecegiz deyip baglama calarsan, ben sana siktir git derim en kibar bir sekilde.
    • bu yazdığını anlayacaklarını sanmıyorum.
  14. 14
    Şurada var ya terörist diyenlerin birçoğu tamamen bilincini yitirmiş kişiler. Önlerine bok sunulsa bak bu iyidir dense sorgusuz kabul edecek tipler büyük ihtimal. Koyun gibi, biri atlayınca diğeri de atlıyor.

    Velev ki hdp terörist... Terörist demek ile neyi çözüme kavuşturdunuz? Terörist olmaları bir öneri mi, ne yani diyalektik mi kurdunuz terörizm ile alakalı? O terörist, öbürü ermeni, öteki alevi... İdeoloji içerisinde boğulmuş, ideolojiyi adeta bir din gibi kullanan ve yobazlık peşinde olanlar gelmiş o terörist bu bilmem kim diyor.

    Velev ki hdp terörist... Nasıl çözeceksiniz sorunu? Silahla mı? O halde siz de teröristsiniz, kendinizi kandırmayın. Yani teröristin yaptığını devlet yapınca doğru iş olmuyor yine biz ona genel olarak devlet terörü diyoruz.
    Zaten terörizm ile alakalı tek kelime bir şey okumadığınız da belli. Terör sadece silahla olmuyor artık günümüzde. Birçok farklı yöntemi var.
    Velev ki hdp terörist... Söyleyin bakalım nasıl çözeceksiniz sorunu? Hdp'nin söylediği tek bir şey var. Bu sıradan bir terör hareketi değil. Dünyada birçok silahlı örgüt vardır ve hepsinin belli ilkeleri ve amaçları vardır. Hepsinin kendi kültürel altyapısı vardır. Birçok farklı etken vardır yani bir grubun eline silah alıp dağa çıkmasının. Dolayısıyla hdp diyor ki "biz silahı, ölümü yüceltmiyoruz ve bunu istemiyoruz sadece devlet tarafından anlaşılmak isteniyoruz". Ve bu Hdp'nin sadece bir yönü. Hdp herkesin partisidir.

    Hdp'ye terörist denilenerek hiçbir şey çözülmez, çözülmüyor da zaten. Bu sorun öyle adamlar dağa çıkmış öldürelim gibi bir sorun değil. Bu grup ışid değil. Bu grup senin ülkende yaşayan, senin vatandaşın olan insanlar. Ve bunlar senden yardım talep ediyor. Silahlanınca da niye silahlandı arkadaş...
    Terör doğrudur veya güzeldir demiyorum. Soruna gözlerinizi açın diyorum. Ya hdp'yi alırsın karşına anlaşırsın ya da bu sorun çözülmez, bu kadar basit. Bunu ben söylemiyorum zira görünen köy kılavuz istemez. Sıkıldık 40 yıllık düşmanca yaklaşan devlet politikasından ve siyasete alet edilip oy devşirilmesinden.
    Not: bakuninspor
  15. 15
    sığ devletçi bir perspektiften hareketle, kürt sorununun tarihsel, kültürel ve ekonomik boyutlarına gözünü kapayan, meseleyi safi bir silahlı şiddet sorununa indirgeyen ve bu şiddeti de yalnızca pkk tarafı ile sınırlayan tipik faşist zihniyetin, memlekette yaşayan milyonlarca seçmeni terör uygulayıcısı saymak gibi akla ziyan bir sonuca ulaşan mantıksal çıkarım süreciyle "terörist" olmakla suçladığı insandır.
  16. 16
    önemli bir bölümü cumhurbaşkanlığı için muharrem ince'ye oy vermiştir. neredeyse yarısı.
    sizin anlayacağınız.. sizin terörist dedikleriniz, milliyetçi dediklerinizden daha çok sahip çıkmıştır türkiye'ye. ve bir kez daha.
  17. 17
    chp'nin bir kısmında yer almaktadır. amaç olarak ise hdp'nin barajı geçmesini gösterir.
  18. 18
    cumhurbaşkanlığı seçiminde erdoğan'a oy vermedikten sonra kime oy verdiğinin bir önemi yok zira muhalefetin %50'yi ilk turda geçebilecek bir adayı yoktu. Dolayısıyla erdoğan'a verilmeyen her oy değer olarak pek bir farklılık göstermiyor. bundan dolayı chp hdp'ye falan zırnık borçlu değil. aksine hdp ikidir %10'u geçiyorsa chp sayesindedir. hdp'ye oy verenler chp'den bir şükran falan beklemesin bence. aksine hürmet göstersinler.
  19. 19
    nereye varmaya çalışmaktadır, ne elde etmek istemektedir ?
  20. 20
    chp'li değildir.
  21. 21
    Artık yüzdelik dilimlerle olmasa dahi bindelik dilimlerle ifade edilebilecek şekilde ülkenin her yerinde var olan insandır.
  22. 22
    (bkz: albert albertino)
  23. 23
    Normal bir vatandaştır. 6 milyon insana terörist demek akla mantığa sığmaz. 6 milyon kişi teröristse zaten biz boşuna uğraşıyoruz. Kısa ve öz söyleyeyim arkadaşlar lütfen ona buna vatan haini demeyi bırakalım. Bu vatanı en çok seven vatanına en çok hizmet edendir.
  24. 24
    kürt eşittir terörist deyin bitsin abi, samimi olun lafı dolandırmayın, zihniyetiniz bu çünkü. sıkıldık yeter.
    • pkk yı destekliyorsan savunuyorsan teröristsin. ister türk ol ister kürt farkmaz bu.
  25. 25
    İnsan mıdır?
    • ay annem ne kadar da muzır, şirin bir şeysin sen.