kayıt

Sessizlik herkesi mahveder

  1. 1
    *

    İçinde barındırdığı anlamsız ve korkutucu belirsizlik can yaktığından kaynaklıdır çoğu kez.
    Basit mantıktır aslında ifade edilemeyen veya dile getirilemeyen şey çoğu zaman yıpratır. Bunları gizlemenin en güzel ve asi yoludur sessizlik.

    Bazen yutkunma hissiyle acıyan boğaz beraberinde kafada hiç susmayan bir ses getirir. En çok bu durum insanı yorar. kendisi En kötüyü hayal edebilecek kabileyete sahip olan tek varlıktır çünkü.

    Bazen de en heyecanlı anların ve bekleyişlerin baş rolüdür. Yine bitirir insanı. Çünkü bu belirsizlik en temelde; kişiye, kendi senayorsunu yazıp oynama yetisi sağlar. Ve polyanna değilseniz hep en olmazları düşünürsünüz.
  2. 2
    ... evinin hemen yanında çocuk parkı olan insanlar hariç.
  3. 3
    içinde barındırdığı anlamsız ve korkutucu belirsizlik can yaktığından kaynaklıdır çoğu kez.
    basit mantıktır aslında ifade edilemeyen veya dile getirilemeyen şey çoğu zaman yıpratır. bunları gizlemenin en güzel ve asi yoludur sessizlik.

    bazen yutkunma hissiyle acıyan boğaz beraberinde kafada hiç susmayan bir ses getirir. en çok bu durum insanı yorar. kendisi en kötüyü hayal edebilecek kabileyete sahip olan tek varlıktır çünkü.

    bazen de en heyecanlı anların ve bekleyişlerin baş rolüdür. yine bitirir insanı. çünkü bu belirsizlik en temelde; kişiye, kendi senayorsunu yazıp oynama yetisi sağlar. ve polyanna değilseniz hep en olmazları düşünürsünüz.
  4. 4
    Son derece yanlış iddia.

    Sessizlik çok önemlidir, saçma sapan şeylerden konuşmaktansa tercih edilmelidir. Kişiye konuşmasını ve konuşacaklarını gözden geçirme fırsatı tanır.

    Sorunlarınızı konuşarak halledincilerle karşılaşmadan şunu belirteyim eğer sorunları konuşurken kabalaşıp, öfkeleniyorsanız sessizliği tercih edin. Konu üzerine belirlenen bir süre sonra tartışın.

    Sessizlik önemini gözardı ettiğimiz bir gerçekliktir.
  5. 5
    Belki de mahvolmuş insanların eylemidir. Kim bilir