kayıt

bacakları ve kuyruğu kesilen yavru köpek

  1. 1
    2 gün önce ormana bu halde atılmış olarak bulunan, tam durumu iyiye gidiyor derken ameliyat esnasında dayanamayıp melek olan yavru köpektir. Vicdansızlığın sınırı yok.

    instagram.com/...
  2. 2
    Sandığımızdan çok çok çok daha fazla kötüsünüz, sevgisizsiniz, vicdansızsınız, nefret dolusunuz! Hiç mi sevgi görmediniz? Hiç mi başınızı okşamadılar? Hiç mi şefkat görmediniz? Yaptığınız bu zulüme bakınca evet hiç kimse sizi sevmemiş hatta siz bile kendinizi sevmiyorsunuz! Kendini sevmeyen insan başka bir canlıyı sevebilir mi?

    Sizler için tek dileğim yaşattıklarınızı yaşamadan ölmeyin!!!
  3. 3
    Bunu yapan kepçe operatörü serbest bırakılmış
    Kaynak: tr.sputniknews.com/...

    twitter.com/...

    Neyse bir şey söylemeyeceğim
  4. 4
    bakIslarI insanIn icine isleyen yavru kopek. cok tatlI. biz bakmaya kIyamazken hangi vicdan yoksunu nasIl boyle bir sey yapabiliyor aklIm almIyor.
  5. 5
    Olayı yatıştırmaya çalışanlar tarafından hakkında "iş makinesi yapmış ya ihihihi" açıklamaları yapılan yavru köpektir. Köpeği bulan dernek olay günü jandarmaya güvenlik kamerası sorduğunda bölgeye en yakın kameranın 1-2 km uzaklıkta olduğu cevabını aldığı halde, köpeği tedavi eden veteriner olayın iş makinesiyle olma ihtimalinin çok düşük olduğunu söylediği halde, süleyman soylu televizyona çıkıp "iş makinesinden olmuş yaa kamera görüntüleri var elimizde" açıklaması yapabiliyor. Madem görüntüler var, paylaşın biz de görelim? Battığınız bokları örtbas etmeye çalışırken iyice batışınızı görmek sizin yerinize beni utandırıyor. Pişkin ve yüzsüzsünüz.
  6. 6
    www.youtube.com/...

    Bunlardan birinin, o döl israflarının tepesinde patladığını düşünerek; anlık sinirinizi biraz da olsa yatıştırabilirsiniz.

    bir gün gerçekten olacak böyle bir şey ama o da ayrı konu..
  7. 7
    kara büyü için kesildiği iddiaları vardır. ne olursa olsun kan dondurucu.
  8. 8
    Başına gelenler, İnsanların masum bir canlıya karşı ne kadar vahşileşebileceğinin acı örneği olmuştur.
    Küçücük bir köpeği bu hale getiren insanda vicdan namına hiçbir şey yoktur.

    Ne kadar acı çektiğini düşünmek bile çok korkunçken, minik köpeğin bunu bizzat yaşamasının kelime ile tarifi olabileceği sanmıyorum.

    'İş makinesi kazası', 'görüntüler geçmiş yıllara ait' dense de veterinere raporuna göre insan eliyle bilinçli olarak kesilmiş uzuvları.
    Ona bunu yapanın da, yapanı koruyanın da Allah belasını versin.

    Ayrıca tüm bunlar yetmezmiş gibi küçük köpeği kullanarak işi şova döken ünlüler var ki onlara ne denir bilmiyorum.
    Yavru köpeği bu hale getireni bulanlara 50 bin ödül verecekmiş.
    İşiniz gücünüz şov amk.
  9. 9
    250 gram köpek ya yani bir makine artık nasıl bir makineyse sadece bacaklarını ve kuyruğunu koparıp köpeği bırakmış. Bunlara siz ve sizin gibi beyni gelişmemiş fosiller inanır. Yalancılar, vicdansızlar, insafsızlar... Ama unutmamalı herkes ektiğini biçecek. Hak yerini bulacak. Dilerim biz bunları görürüz.