kayıt

Stromae

  1. 1
    alors on dance ve papaoutai gibi şarkılarla tanınan fransız şarkıcı.
  2. 2
    12 mart 1985 doğumlu belçikalı sanatçı. elektronik müziğe değişik bir katkı sağlamıştır. en bilindik şarkılarından farklı olarak ;

    www.youtube.com/...
  3. 3
    ismini arka arkaya söyleyince maestro oluyor. bu tekniğin bir adı vardı, lakin unuttum.

    neyse çaldığı şarkıları nasıl ortaya çıkarttığıyla ilgili eğlenceli videolar da yayınlamaktadır kendisi. örneğin;

    tous les memes: www.youtube.com/...
    alors on danse: www.youtube.com/...

    bonus:

    www.youtube.com/...
  4. 4
    önce kliplere, sonra sözlere dikkat edilesi, seksenbeşli, fosforlu çoraplarını, papyonlarını hayatından eksik etmeyen tatiana silva aşkısı beyfendi.

    Papaoutai parçasıyla bizleri coşturmuş, aslında dokunaklı şarkının şıpıdık vokali olup, fransızcanın hakkını vermesiyle kalbimi çalandır.

    toplumu bir yerlerden muhakkak çekiştiren sözlere sahiptir ayrıca, misal tous les memes'deki tavırları ciddi ciddi kadın tribinin manifestosudur.

  5. 5
    Bağırın ulan foooooğmidablöö diye.
  6. 6
    tam bir star. Şovmen, sanatçı. Sahneye dair her şey. Canlı gözlerle sahnede görmeyi en çok istediğim insanlardan biri. Eskiden rapçi olmasının etkisini muhteşem şarkı sözlerindeki ahenkte yakalayabiliyorsunuz. Şarkılarının çoğunda ingilizce altyazı var. Öyle dinlemenizi öneririm. Şarkı sözleri çok iyi. Dansları çok çok iyi. Bu adam gibi dans edebilmeyi çok isterdim. Sahnedeki tiyatrallık muhteşem. Sözlerle beraber dansı ve şarkıyı söylemesindeki uyum muhteşem.

    konser değil şölen

    Tous le memes'de şarkıda bir kadın ve erkeği aynı anda sahnede canlandırıyor. Dudağının yarısında ruj, küpe ıvır zıvır. Arkaplana renk değişimi yansıyor. Sonrasında danstan yürüyüşe kadar her şey değişiyor.

    20. Dk 50. Sn
  7. 7
    #1648681

    müziği bırakalı bilmem kaç yıl olan star. kendisi alors on danse için hit yapmam gereken bir şarkı vardı ve yaptım diyor. ki teması en boş olan, hit olması için yaptığı bu parça bile we dance temasını iyi işliyor. son zamanlarda eşiyle beraber moda işlerindeydi. papaoutai klibindeki işler de hanımın tasarımları zaten hep. çok hoş bir performansı:

    ave cesaria
  8. 8
    Çok güzel şarkıları olan biri bu adam ayrıca klipleri de çok ilgi çekici. olsun bakalım yeni favorim

    Özellikle formidable şarkısının hem klibi hem müziği çok güzel.

    youtu.be/...
  9. 9
    alors on danse sarkIcIsIdIr bence. adamlar kac sene evvel ne sarki yapmIs halen dinleniyor, arka planlarda kullanIlIyor.
  10. 10
    sante ile müziğe geri dönen efsane.
  11. 11
    #1976250

    l'enfer ile şova kaldığı yerden devam eden efsane. çok güzel bir interview'u var fransız kanalında. başta küçük bir söyleşi, sonrasında şarkıyı patlatıyor.

    www.youtube.com/...

    bir stromae klasiği olarak yine mükemmel sözler.
  12. 12
    önce santé ardından l'enfer ile tiktok müziği vebasına kapılan hastalıklı sanat dünyasına şifa niyetine gelen yeni çağ mucizesi.
    magazinsel bir detay vermek gerekirse kendisi, hastası olduğum insan. santé'de ismimi söylüyormuş gibi üzerime alınığım kısım sebebiyle rüyalarıma giren ve bana kendisiyle birlikte Fransa'da yaşama teklifi sunan yasak aşkım da diyebilirim. Yalnız, Fransızca bilmediğim için teklifini reddettiğimden bana biraz kırgındı. umarım aramızdaki buzlar biraz olsun erimiştir...
    son olarak ciddi kısma geri dönüp şu kısmı buraya bırakmalıyım. zira bu, bu adamın kadehi olmayanlara selamıdır.
    "Pour une fois, j'aimerais lever mon verre à ceux qui n'en ont pas!"

    -cvp