kayıt

Vazgeçilen insanın geri dönmesi

  1. 1
    Madem geri dönecektin neden vazgeçmemi bekledin insafsız diye düşündürüp triplere sokan bir durum. İş işten geçtikten sonra dönülür müymüş be hayret bir şey...
  2. 2
    İyi şeyler birdenbire olur; bu kadar bekletmez insanı. Sürüncemede kalan heyecanlardan ancak kötü şeyler çıkar. Ya da hiçbir şey çıkmaz, diyor (bkz: oğuz atay)
  3. 3
    Bunu kısa bir zaman önce yaşadım tabi dönen kişi bu kez daha kötü bir şekilde gitti :(
    Üzgünüm sözlük...
  4. 4
    dön gel dön gel, alışamam yokluğuna diye şarkı yazarken iyiydi ama..
  5. 5
    vazgectim desem bile kalbim vazgecmedigi icin benim hosuma gidecek olaydIr keske donse hameka.
  6. 6
    (bkz: murphy kanunları )

    *Ne zaman bir şeyden vazgeçseniz, vazgeçtiğiniz o şey size geri gelir.
  7. 7
    Tecrübe etmek istediğim durum.
    Ha ne olacak, yine bir iki ay minnosluktan ölüp sonra birbirimizi öldürmeye kalkacağız. Aslında hiç gerek yok. Artık yeni şarkılar söylemek lâzım.
    Beyler?
    • Bi çay icer miyiz?
    • =)))) u tan dım.
      Belki bir gün diyelim ne diyelim. Kısmet bu isler. ;)
  8. 8
    bu da hayatın bize al bide buradan yak deme şekli olsa gerek! yoksa neden vazgeçilen insanı kafadan attıktan sonra (ki kafadan atmak bazı şeyleri asla kolay olmamakta) geri bize sunmakta ki?
  9. 9
    Sanırım biri fikir almak için başlığı yukarı çekti ve utandığı için kayboldu, her neyse.

    Vazgeçilen insanın boomerang olduğunu gösterir, aborjin değilseniz kale almayın.
  10. 10
    Vazgeçilme sebebine göre, geri dönen insan kabul edilir yahut edilmez. Lakin kafada iyice tartılmalıdır, bana kalırsa vazgeçilen insanı tekrar kabullenmek yersizdir.
  11. 11
    bizimki kısır döngü oldu galiba sözlük. ortada problem yok, beyimizde elimden tutacak cesarette yok. tamam diyorum git o zaman tamam diyor ama sessiz sedasız takip ediyor. bunu öğrenince soruyorum yapmış olabilirim de olmayabilirim de diyor. cesaret edip ben el uzatıyorum geri çeviriyor, olacaksak arkadaşız ötesi yok diyor. tamam diyorum. çünkü aynı işteyiz. bir iki gün geçiyor sonra numarasını kaydediyorum, o ana kadar rehberinde kayıtlı olduğum adam beni siliyor.

    çok dengemi bozdu sözlük. her yaptığı çift anlamlı. demek istediğini sözle değil hareketleriyle gösteriyor. ama o hareketler hep ucu açık. diyor ki sevmiyorum vazgeçtim. sonra diyor ki sesini duyunca naparım bilemedim açmadım telefonu o yüzden. sinirlerim alt üst.

    şimdi kim kimden vazgeçti? vaz geçtik mi? kim geri geldi? kim gitti? çözemiyorum. içinden çıkamıyorum. çıkmak için her şeyimi veririm.
  12. 12
    Kürkçü dükkanı bellemek istiyorsa sizi, buna da izin vermeyin. Zahmet olucak.
  13. 13
    Sırf aklını karıştırmak için... Hayır gittiysen s.git şerefinle yahu ne geliyorsun?
  14. 14
    Vazgeçildigi icin döner zaten. Kimi zman evrenin kimi zman da vazgecilen bireyin kasıtlı yaptığı ufak tefek kafa bulma yöntemlerinden biridir