kayıt

24 haziran'da hdp'ye oy veriyoruz kampanyası

  1. 1
    olması gereken bir kampanya. elbette hdp'nin tüm kötü düşüncelerine rağmen bu mecliste hem fikren hem güzel insanlar nedeniyle hem de sayısal olarak muhakkak olması gerek.
    • abi neden böyle bir şey yazdın amk alşidkşlahkflhfmöçaMÖÇXMN TROLL DESEM, FITRATINA AYKIRI.
    • Korkunç :d
  2. 2
    demokrat olmadığım için katılamadığım kampanya. size kolay gelsin.
  3. 3
    Gerçekten mi, hala mı? Neyse, ben bir şey demiyorum daha.

    (bkz: yüzünüze tükürmek isterdim ama siz ondan da anlamazsınız)
  4. 4
    katılınırsa atatürk'e ihanet edilecek kampanya.
    seçilme hakkını atamdan alıp sonra onu küçük gören partiye oy verecek kadar da bilinçsizleşmedik.daha başka savunduğu rezil değerleri yazmıyorum bile.
  5. 5
    pek de gerekliliği olmadığını düşündüğüm kampanya. hdp'nin kendi kitlesiyle barajı geçebileceğini tahmin ediyorum. özellikle doğuda büyük şehirlerdeki gibi cihangir solcuları değil geçmişte akp hdp arası gidip gelmiş olan kürt seçmen var. onların kararı hdp'nin meclise girip girmeyeceğini belirleyecek.

    hiçbir milliyetçi yanım olmadan söylüyorum ki hdp'ye hiç ısınamadım. sürekli olarak belli oluşumların kuklası görevini gören bir parti olduğunu bilmeyen kalmadı. ama olay ideolojiden çıktı biraz. hdp'nin baraj altında kalması akp'nin işine yarıyorsa eğer hdp barajı geçmeli. akp enkazından kurtulmak için sancılı bir onarım sürecinden geçmek zorunda türkiye. başka alternatif yol yok. hdp'nin barajı geçmesi de bu onarımın gerçekleşmesi için verilmesi gereken bir taviz. millet ittifakı meclise giren hdp'yi de dizginleyecektir.

    ayrıca bence bu seçimin en kritik durumu sandıklara sahip çıkılması durumu. son referandumdaki gibi seçim masa başında kaybedilmemeli. eğer bu sağlanırsa cumhurbaşkanlığı seçiminde ikinci tura kalınmasını kesin gözüyle bakıyorum. ikinci turda da muhalefet birleşecektir. çünkü artık olay tayyip destekçileri ve tayyip karşıtlarına dönmüş durumda. cumhurbaşkanlığı seçimi için işler muhalefet adına olumlu gidiyor.
  6. 6
    Katılmadığım kampanya, Ülkesini seven katılmaz zaten.
  7. 7
    milletvekili secimlerinde verilebilir mecliste millet ittifakIndan daha cok milletvekili olsun diye. ama ben yine de verecegimi sanmIyorum.
  8. 8
    bir oy selahattin baskana, bir oy hdp'ye.
  9. 9
    Hımm...
    Böyle bir şeyi yaptığımda kendimi vicdanen rahat hissedebileceğimi sanmıyorum. Bu yüzden ne işim var benim o kampanyada dediğim kampanya.

    Bir Katili destekleyen insanların Mecliste olmaları bile yeterince rahatsızlık verirken, gidip minnoş ellerimle onlara oy veremem. Strateji gereği de olsa yapabileceğimi düşünmüyorum.
  10. 10
    Gereksiz kampanya.
  11. 11
    Milletvekillerinin “pkk sizi tükürüğünde boğar, başkan apo’nun heykelini dikeceğiz, hdp’nin başına bir türk geçemez, atatürk’in itleri” gibi söylemlerine rağmen atatürk’ü seven insanların hem bunları güzelleyip hem de oy vereceğini söylemesi cahilliğin kaçıncı seviyesi bilemiyorum. Çünkü bu durum özgür iradeyle açıklanamaz.
  12. 12
    hDP'YE OY VERMEK kürt ırkçılığına, teröre olur vermektir buyrun verin pkk'nın ve faşizmin, emperyalizmin dümen suyuna girin size de bu yakışır.
  13. 13
    cnsksjdkdsjjskdmdkdmdksmakakskdk

    Leş gibi kampanya affedersiniz.

    Meclise iki üç tane daha orospu çocuğu girsin diye oy bölmeye gerek yok şahsi kanaatimce.
  14. 14
    katılmayacağım kampanyadır.

    evet.

    not:incespor.
  15. 15
    yıllarca pkk'nın o veya bu şekilde silahsızlanması/silahlı eylemleri sonlandırması adına konuşuldu. türkiye cumhuriyeti cumhurbaşkanları, başbakanları vs bunu defaatle dile getirdiler elbette. sayısız parti kapatılıp sayısız kişi bu dönemde cezaevinde yattıktan sonra hdp; türkiye siyasetine somut olarak adım atan ilk parti oldu. öyle ki yılların mhp'sini bile birçok ilde geride bıraktı. istanbul başta olmak üzere... sadece kürtlerin oy verdiği bir parti olmaktan çıktı ve türkiye siyaset tarihinde ilk kez ezber bozan bir partinin yükselişi başladı.

    tüm tahriklere rağmen hdpli vekiller ve hdp eş başkanları bu süreçte (2015 seçimleri) en ılımlı, en naif konuşan kişiler oldular.

    hiçbir şey yeterli değilmiş aslında. pkk'nın silahlı eylemlerini bitirmesi, bölgeden çıkan bir siyasi partinin tüm türkiye'de kabul görmeye başlaması, bu partinin türkiye siyasetine yepyeni oryantasyon kazandırması... hep bir fazlası istendi hdp'den. türkiye siyasi tarihinde hiçbir partiden istenmeyen şeyler istendi. ha onu yaptınız mı? şunu da yapın. yetmez. bunu da yapın. özür dilemedin bugün hiç. özür dile. hdp hepsine eyvallah çekti. çeke çeke cezaevlerine gönderildiler. hala da hapis yatanlar var.

    kalsın. oy vermeyin hdp'ye. türkiye kötü yönetilmeyi ve kötü siyasi tercihleri sonuna kadar hak eden bir ülke olduğunu gösterdi. hdp'nin türkiye'ye ihtiyacı yok.
  16. 16
    Terörist sevicilerin desteklediği kampanya. Kimse kusura bakmasın bu partiye oy veren insanın masum olduğuna kimse inandıramaz beni.

    He diyeceksiniz ki oylar bölünsün diye bunu yapacağım sizin siyasi ideoloji aklınızı ayrı s*kiyim.

    Neyse bu sözlükte bu kampanyaya destek verecek olup bu ideolojiyi savunan, hdp ve pkk’yı masum gösteren insanlar var. Düşüncelerine saygım vardır ama kendilerine yoktur açıkçası.

  17. 17
    pekeke ile bir bağımız yok diyorlar. ama oradaki pekeke, türkçe'de k harfi ke olarak okunur ondan. Türkçe'yi çok sevdiklerinden ve doğru kullandıklarından dolayı. Yoksa başka bir şeyi ima etmiyor yani. Daha Türkçe'yi bilmiyorsunuz amk... herifler öz türkçe konuşuyor suçlu oluyorlar...

    hem selo saz çalıyor len mq. daha ne olsun.
  18. 18
    ypgnin müziğinden seçim sarkısı devşiren bir partiye oy verme kampanyasıdır.

    katılmıyorum.

    katılmadığım gibi katılmamanız konsunda telkinde bulunuyorum.
  19. 19
    twitter.com/...
  20. 20
    Katıldığım bu kampanyanın başarıya ulaştığını düşünüyorum.
  21. 21
    hdp'nin batıdan daha fazla oy almasına ve meclise girmesine sebep olan kampanya.
  22. 22
    Chp’nin yavaştan çökmesine sebep olan kampanya.

    Bu kampanyaya oy verip hdp’yi meclise sokmayı hedef edinmiş seçmen yıllar sonra ilk kez hedefine ulaştı. Mutlu oldu. Yıllardan beri chp’ye oy verip pişman duymaktansa artık hdp’ye verir bu kesim.

    Ayrıca yerel seçimlerde daha belirgin göreceğiz tabanın kaymasını.