kayıt

24 haziran'da hdp'ye oy veriyoruz kampanyası

  1. 3
    Gerçekten mi, hala mı? Neyse, ben bir şey demiyorum daha.

    (bkz: yüzünüze tükürmek isterdim ama siz ondan da anlamazsınız)
  2. 4
    katılınırsa atatürk'e ihanet edilecek kampanya.
    seçilme hakkını atamdan alıp sonra onu küçük gören partiye oy verecek kadar da bilinçsizleşmedik.daha başka savunduğu rezil değerleri yazmıyorum bile.
  3. 5
    pek de gerekliliği olmadığını düşündüğüm kampanya. hdp'nin kendi kitlesiyle barajı geçebileceğini tahmin ediyorum. özellikle doğuda büyük şehirlerdeki gibi cihangir solcuları değil geçmişte akp hdp arası gidip gelmiş olan kürt seçmen var. onların kararı hdp'nin meclise girip girmeyeceğini belirleyecek.

    hiçbir milliyetçi yanım olmadan söylüyorum ki hdp'ye hiç ısınamadım. sürekli olarak belli oluşumların kuklası görevini gören bir parti olduğunu bilmeyen kalmadı. ama olay ideolojiden çıktı biraz. hdp'nin baraj altında kalması akp'nin işine yarıyorsa eğer hdp barajı geçmeli. akp enkazından kurtulmak için sancılı bir onarım sürecinden geçmek zorunda türkiye. başka alternatif yol yok. hdp'nin barajı geçmesi de bu onarımın gerçekleşmesi için verilmesi gereken bir taviz. millet ittifakı meclise giren hdp'yi de dizginleyecektir.

    ayrıca bence bu seçimin en kritik durumu sandıklara sahip çıkılması durumu. son referandumdaki gibi seçim masa başında kaybedilmemeli. eğer bu sağlanırsa cumhurbaşkanlığı seçiminde ikinci tura kalınmasını kesin gözüyle bakıyorum. ikinci turda da muhalefet birleşecektir. çünkü artık olay tayyip destekçileri ve tayyip karşıtlarına dönmüş durumda. cumhurbaşkanlığı seçimi için işler muhalefet adına olumlu gidiyor.
  4. 6
    Hımm...
    Böyle bir şeyi yaptığımda kendimi vicdanen rahat hissedebileceğimi sanmıyorum. Bu yüzden ne işim var benim o kampanyada dediğim kampanya.

    Bir Katili destekleyen insanların Mecliste olmaları bile yeterince rahatsızlık verirken, gidip minnoş ellerimle onlara oy veremem. Strateji gereği de olsa yapabileceğimi düşünmüyorum.
  5. 7
    twitter.com/...
  6. 8
    Katılmadığım kampanya, Ülkesini seven katılmaz zaten.
  7. 9
    hDP'YE OY VERMEK kürt ırkçılığına, teröre olur vermektir buyrun verin pkk'nın ve faşizmin, emperyalizmin dümen suyuna girin size de bu yakışır.