kayıt

Khontkar

  1. 1
    Boşluktan daha boş biri. Geçen dayak falan yemişti hatta. Neyse, o da ezhel gibi tutuklanmış uyuşturucuya özendirdiği için za
  2. 2
    gereksiz birisi.
  3. 3
    Mutfakta, tencerede çorba karıştırırken aklıma gelen rapper.*
  4. 4
    günümü renklendiren parçaların sahibi.
  5. 5
    alsancak'ta dantel sokakta (izmir'liler bilir) tokatladığım vasıfsız, müzik yaptığını zannederken palyaçoluktan başka bir şey yapmayan ne liriksel ne sound anlamında bir boka benzemeyen işler çıkartan heyecanlı genç. yinede içeri girdiğinde ais ezhel gibi ''pişmanım, otu yolda gördüm resim çekindim abiiğğ'' vs gibi dönek açıklamalar yapmadığı delikanlı gibi girip çıktığı için tebrik ederim.
  6. 6
    söz yazarlığı bir o kadar vasat olan lakin beatlerin hakkını veren bir elemandır.

    tanrının hakkı tanrıya, sezar’ın hakkı sezar’a.
  7. 7
    Kimdi lan bu lavuk? Autotonecu lolipoculardandi di mi? Rapin bu lastik gibi uzamaya müsait haline sitem ediyorum....
  8. 8
    ne anlatıyor bu ya? amaçsızlığı amaç edinmişse lafım yok da ne anlatıyorsun olm sen? niye ağzını yamultuyorsun? o nasıl vokal? üst başa hiç değinmiyorum.

    tek elden mi sürülüyorsunuz? kimsiniz olm siz ya?
  9. 9
    Ben kopuyorum müziklerine.
  10. 10
    Her şehirde kulağımda olan rapçi.
  11. 11
    çamaşır suyuyla çitilemek istediğim birey.
  12. 12
    Sevimsiz.
  13. 13
    Yakın zamanda vukuat çıkaracak bi rapçi
  14. 14
    youtu.be/...

    Şeyho ve hidra'ya yapıştırmıştır.

    Edit: hem de sadece 3-4 saat gibi bir sürede.
  15. 15
    son duruşması ile ülkedeki saçmalıklara kurban olmuş sanatçı. üzücü.

    "Bugün yaptığımız müzik yüzünden yargılanışımızın son duruşması vardı... Mahkeme anayasal özgürlüğümü ihlal eden hukuka aykırı bir karar verdi... 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldık... #freehiphop"

    twitter.com/...
  16. 16
    çöp. Eroinmandır. tam bir aveldir. sübyancıdır. leş bir tarzı ve birşeye benzemeyen sound'ları vardır. alsancak dantel sokakta elimden bir sefer zor kurtulmuştur.
  17. 17
    kendisini bir kaç kez dinlememe rağmen pek beğenemedim. altyapıda kendisinin sesini nasıl yöneteceğini iyi bilen birisi var ancak sesi çok ağağağa ve zorlama kalıyor bu müzik için...
  18. 18
    türkçe rapin üzerinden para kaldıran, "türkçe rap ne yaa" tribine giren bi değişik.

    Ben bu z kuşağına harbiden tavım. bu lavuğu nasıl dinliyorsunuz lan? "Dünya sound"uymuş. Boydan gireyim öyle sounda.
  19. 19
    Son dönemde çıkan tartışmalar neticesinde dayak yerse, Altın dişlerim kan oldu tayfuuuun şakası yapacağım müziğimsi şeyler üreten insan.
  20. 20
    kokaini çok çektiği söylenen çocuk. kendisine çekidüzen vermesi gerek.
  21. 21
    Parayı görünce kıçı başı ayrı oynayan gereksiz şahsiyet.
  22. 22
    Sözde rapçi, kral ve türkçe rap'in en iyisi. Kendisinin tarzını seven ve yeni türkçe rap bu diyerek kendisini önder gösteren insanların da amk. Şehinşah ile feat atarken aynı şarkıda diss yemesi çok güzel oldu. *
  23. 23
    yamulmuyorsam birincilikle girdiği güzel sanatlardan yine dereceyle mezun olmuş eleman. müzik dinlerken şu anın beklentisi çok önemli. o an eğlenmek istiyorsam, bir şeyler düşünmek istemiyorsam khontkar dinliyorum. beatlerini seviyorum, kıyak işler yapıyor. o an beni yükseltmeye yetiyor yani. piyasada beatleri bu kadar iyi olan bir aga b var sanırım.

    birkaç gündür dönen mevzuları çok da ciddiye almayıp ortam hareketlensin yav zihniyeti ile yapıldığını düşünüyorum. şu da bir gerçek ki, söz derinliğini hesaba katacaksak khontkar'ı listeye kesinlikle almayacağım gibi şehinşah'ı da almam. adamın en azından beatleri iyi. *

    ^^
  24. 24
    Spor yaparken falan birkaç şarkısını dinlerdim, ünlü olmadan önce izmir’de hepimizin tanıdığı bildiği efendi bir adamdı. Yaptığı işleri az çok desteklerdik o yüzden.

    Ancak ve ancak sürtüğe bak şarkısı ile seviyesizliğini ve yöneldiği kesimin ergen tayfa olduğunu ispatlamış oldu. Ülkemizde kadınların gördüğü muamele zaten belliyken, milletin ağzına maya olacak bir şarkı çıkarmasını beklemiyordum, üzdü.
  25. 25
    Sürtüğe bak parçasıyla tanıdığım şey. Şarkıcı desen, değil. Sanatçı desen, değil. Rapçi desen, değil. Kendisini tanımlayacak herhangi bir sıfat yok dağarcığımda, üzgünüm.

    He bi de tam dayaklık amk.