kayıt

khabib nurmagomedov

  1. 1
    oha baslıgı acılmamıs amk.

    Conor McGregor un amına koyacak olan dagıstan asıllı rus mma dövüscüsü. lakabı egle olup kariyerine yenilgisiz devam etmektedir.

    "çocukluğunda vahşi bir hayvanla güreşmiş birisinin gözünü korkutamazsınız.

    ha unutmadan, kendisi koyu sünni bir müslümandır.
  2. 2
    bu herif sizi bir kere yere yığdımı işiniz orada bitiyor. yerdeyken kesinlikle kurtulamıyorsunuz. 26-0 gibi bir istatistiği varken hala unvan kazanamamış olması biraz da kendi hatasından dolayı. reklam yüzü olamıyor. toplum için ilgi çekici değil ve geçmişte komik bir sebepten ötürü kilosunu tutturamamışlığı var. (maçtan önce tatlı yemişti sanırım.) yine de en sevdiğim ufc erkek dövüşçüsüdür. kadın olanı ise (bkz: cris cyborg)
  3. 3
    Dağıstanlı khabib Nurmagomedov dün gece bu açıklamayı yapmıştı: "Elhamdülillah, biliyorum elhamdülillah dememden hoşlanmıyorsunuz, elhamdülillah, yarın akşam sizin çocuğunuzu paramparça edeceğim."

    Ve etti!

    twitter.com/... khabib adalet dağıtıyor..
  4. 4
    Çok iyi yenilgisiz falan ama bu adamı conor maçıyla değerlendirmek ne kadar doğru bilemiyorum. Rusya'da çıktığı maçları izledim daha önce epey eski maçlar orda da yerde iyi dövüşenler var. Onlarla da aman aman farkı yok sayıyla kazanıyor. Ama conor gibi bi rakibe böyle kazanması normal ufc de khabibi yenecek kadar yerde iyi dövüşen yok.

    Rusya'da ali bagov veya Abdulaziz'e karşı izlemek isterim. Ali kendini aşırı geliştirdi o eski günleri değil epeydir maç kaybetmiyor Abdulaziz'i yendi ve adam yerde hayvan gibi kuvvetli değişik hareketler yapıp üste çıkıyor. Dediğim gibi bu adamların maçı conora göre daha zor olur ve daha adil bir maç olur.
  5. 5
    (bkz: kafirbiçer )
  6. 6
    Conor şovmenini yendikten sonra dili çözülen İslamcı keko. Adeta konuşmayı öğrendi amk. Gsp ile dövüşmeyi falan istiyordu. Bu sinsi kekoda o göt yoktur muhtemelen, ama cezası bitince kilo alıp bir üst siklette tyron woodley ile yapacağı maçı keyifle izlerim. Yiyeceği dayağı desem daha doğru olur sanırım.
  7. 7
    Tony ferguson ile olan maçı Rusya'dan çıkamadığı için iptal olan mma sporcusu.

    Sikletinde khabibi yenebilecek birisi yok. Khabibin yumrukları çok iyi değil evet ama zaten adam sürekli yerde dövüşüyor. Yani kaybetmesini bekleyen arkadaşlar daha çok bekler. Bu adam şu ana kadar dayak yememiş ama bir türlü en iyisi olduğuna ikna olmuyorsunuz. Çünkü şovmen değil. Çıkıp işini yapıyor.
  8. 8
    nefret ediyorum bu adamdan. kahpe evladı sarılıp yere yatırıp duruyor milleti. insan gibi ayakta dövüşsene piç.
  9. 9
    29-0 ile kariyerine nokta koyan gelmiş geçmiş en iyi karma dövüşçü. Onu izleme fırsatım olduğu için şanslı hissediyorum. Adam disiplinli, çalışkan ve gösterişten uzak yaşıyor bu yüzden sevilmiyor. Conor maçı dahil hep destekledim.

    Kariyerini biraz erken noktaladı ama olsun. annesinin isteğiydi. Babası yakın zamanda virüsten vefat etti. Bu yüzden zor bir dönemden geçiyor.