kayıt

Erkeklerin makyaja bakışı

  1. 1
    Oldukça basit ve sığdır.

    Bunlara göre makyaj ruj demek sanırım. Yüzüne gözüne hiçbir şey yapmadan sadece kırmızı bir ruj sürüp çıksan ne kadar makyaj yapmışsın derler ruj kullanmadan geri kalan her yeri boya badana yapsan anlamazlar aman ne kadar da sade falan diye hayran olurlar.

    Bilmiyorlar, anlamıyorlar boş boş konuşuyorlar. sırf canlı renklerde ruj kullanıyor diye boya küpü olmuyor kadınlar. Ay içim daraldı bunların cehaletinden...
    • bu yazının aynısını uluda okumuştum.
    • Ulu takip ettiğim bir yer değil benzerlik varsa da bilemem aynı fikirleri paylaşan yüzlerce insan var sonuçta.
    • doğrudur.
  2. 2
    mümkün mertebe bakmıyoruz. dudaklarını leş yemiş köpek gibi boyayanlardan da ayrıca nefret ederim.* insan doğal haliyle güzel.

    (bkz: ben köyümü özledim)
  3. 3
    Ne yazık ki kadınlar çoğu zaman makyaj yapmayı abartarak kaş yapayım derken göz çıkartıyor ve güzelliklerine ne yazık ki gölge düşürüyor. Konuyu sadece ruj ile özdeşleştirmeyi doğru bulmuyorum zira canlı renkli bir ruj bile doğru makyaj ile bir bütünlük sağlar. Hâl böyleyken sadece erkeklerin değil hemcinslerinin de negatif anlamda dikkatini çekmesi kaçınılmaz bir durumdur.
  4. 4
    Dozunda güzel.
  5. 5
    az biraz. yerine göre yeterli ölçüde. asla fazla değil.
  6. 6
    ya bak kusura bakmayın ama bazıları sanki yüzüne boya paledini vuruyor. ben bunu seven biri değilim. ufak dokunuşlar olabilir belki ama abartı bir makyaja gerçekten gerek yok. bazıları öyle makyaj yapıyor ki mona lisa da o kadar boya kullanılmamıştır bence. fazlası ne bileyim hoş da durmuyor neyini seviyorlar acaba..
  7. 7
    elbette erkekten erkeğe göre değişir.

    mesela kadının cildi güzelse eğer erkekler 'genelde' kadının çok makyaj yapmasından hoşlanmaz. kadınlar bunu kıskançlık olarak düşünüyolar ama gerçekten de erkekler makyajdan çok hoşlanmıyor arkadaşlar. hele ki saçma sapan ne bulursa kafasına gözüne süren kadınlar yok mu.. aman aman diyorum. sadelik ve doğallık öncelikli kesinlikle.

    makyaj yerine göre güzel oluyor elbette ama günlük hayatta da fazla makyaj gerçekten itici duruyo. pembe ruj mor allık sarı göz kalemi falan bunlara gerek yok. kadınların zaten kendilerini diğer kadınların yanında ön planda göstermek için girmedikleri kılık yok ki.. bir de üstüne abartılı makyaj..

    aslında kadınların makyaja bakış açısı daha önemli çünkü onlar erkekler görsün beğensin diye değil, kadınlar görsün beğensin diye yapıyolar. aman ondan daha güzel olayım aman şundan daha şık görüneyim. şimdi kadınlar erkeklere göre daha da zeki olduklarından dolayı daha çetrefilli düşünüyolar ve ortaya palyaço ablalar çıkıyor *

    demem o ki güzel kadınlar güzelliğiniz doğallığınızdır. bunun da erkekler açısından kıskançlıkla doğrudan alakası yoktur.
    • demek ki zekanın fazlası böyle şeylere sebebiyet verebiliyormuş ^^
    • "kadınların zaten kendilerini diğer kadınların yanında ön planda göstermek için girmedikleri kılık yok ki"

      imzamı atarım.
  8. 8
    sözde çoğu erkek makyaj sevmez, doğal güzelliği sevdiğini söyler ama makyaj yapmayan bir kızı direk ''bakımsız'' diye eleştirirler. oysa bakım makyajdan ibaret değildir. makyaj yapıp gece o makyajla uyuyup ertesi gün üzerinden geçen kızları (tüm kızlar için geçerli değil) ''güzel, bakımlı'' diye adlandırırken, makyaj yapıp cildine zarar vermemekten yana olup bakımını ihmal etmeyen kızları ''bakımsız'' diye adlandırıyorlar. sonra da aylarca yanlarında duran kızları bir kere makyajsız görünce soğuduklarını söylerler. enteresan...
  9. 9
    Makyaj yaparken bakmasin yeterli. Zaten anlamıyorlar malzemelerden.
    • işte aradığım düz bakış açısı ^^
  10. 10
    encrypted-tbn2.gstatic.com/...
  11. 11
    Bokunu çıkarmayın lütfen. Duşa sok, çitile falan derken tüm havası kaçıyo olayin
  12. 12
    (bkz: parlıyorsun yine)
    (bkz: yüzünü güneşle mi yıkadın)
    Şekillerinde olan bakış açılarıdır.
  13. 13
    Hiç yapılmamasından yanayım.
    (bkz: ak göt kara göt belli olsun)
  14. 14
    yetişkin kadınların hobisi olduğu için sınırsız kaynak sağlanması gerektiğini düşünüyorum. bu yüzden aylık ticaret gelirlerimden eşimin kozmetik gider kalemleri için yaklaşık 15-20 bin öro ayırırım. fakat uzun vadedeki katma değeri sıfıra yakın olduğu için heves olarak görüyorum. sonuna kadar desteklerim bu yüzden, bırakayım kendisi sıkılsın. şık bir davete giderken de ortama uygun makyajı da rahatlıkla yapabilecektir böylelikle.

    kimse cemiyet hayatına uyum sağlamakta zorlanan bir kadınla birlikte olmak istemez. bu yüzden yeterli oranda kozmetik ve makyaj kültürü şart. bırakınız yapsınlar.
  15. 15
    (bkz: eyelinerın uzun olmuş biraz)

    evet götten fırsat bulduğum zamanlarda göze bakıyorum.
  16. 16
    Erkekler makyaj konusunda düşüncesi olması makyaj yapan insanı asla etkilemez. Makyaj yapan insan her nasıl mutluysa öyle devam eder. Bu konuda burada biter.