kayıt

Erkeklerin makyaja bakışı

  1. 14
    yetişkin kadınların hobisi olduğu için sınırsız kaynak sağlanması gerektiğini düşünüyorum. bu yüzden aylık ticaret gelirlerimden eşimin kozmetik gider kalemleri için yaklaşık 15-20 bin öro ayırırım. fakat uzun vadedeki katma değeri sıfıra yakın olduğu için heves olarak görüyorum. sonuna kadar desteklerim bu yüzden, bırakayım kendisi sıkılsın. şık bir davete giderken de ortama uygun makyajı da rahatlıkla yapabilecektir böylelikle.

    kimse cemiyet hayatına uyum sağlamakta zorlanan bir kadınla birlikte olmak istemez. bu yüzden yeterli oranda kozmetik ve makyaj kültürü şart. bırakınız yapsınlar.
  2. 15
    Oldukça basit ve sığdır.

    Bunlara göre makyaj ruj demek sanırım. Yüzüne gözüne hiçbir şey yapmadan sadece kırmızı bir ruj sürüp çıksan ne kadar makyaj yapmışsın derler ruj kullanmadan geri kalan her yeri boya badana yapsan anlamazlar aman ne kadar da sade falan diye hayran olurlar.

    Bilmiyorlar, anlamıyorlar boş boş konuşuyorlar. sırf canlı renklerde ruj kullanıyor diye boya küpü olmuyor kadınlar. Ay içim daraldı bunların cehaletinden...
    • bu yazının aynısını uluda okumuştum.
    • Ulu takip ettiğim bir yer değil benzerlik varsa da bilemem aynı fikirleri paylaşan yüzlerce insan var sonuçta.
    • doğrudur.
  3. 16
    mümkün mertebe bakmıyoruz. dudaklarını leş yemiş köpek gibi boyayanlardan da ayrıca nefret ederim.* insan doğal haliyle güzel.

    (bkz: ben köyümü özledim)