kayıt

okullarda yapılan çanta araması

  1. 1
    Lisede sigara ya da her türlü şüphe çeken cisim bulmak için yapılan uygulama.
    Oldukça rahatsız edici.
    Hele ki farklı cinsiyette bir öğretmen tarafından yapılıyor ise.
  2. 2
    sigaraları "baba" lakaplı tarih öğretmenimize emanet ederek sıyırdığımız uygulamaydı...
  3. 3
    çantanızda yasak bir şey olmadığı halde ister istemez bir tedirgin olmanıza sebep olacak arama. En azından bende durum böyle.
  4. 4
    çantamdan FN çıkması ile hocanın çıldırdığı aramadır.
  5. 5
    Öğretmenlerin yanında müdürün de, oyun kağıtları, sigara ve makyaj malzemeleri bulma ümidiyle yaptıkları, genellikle es geçildiğim arama.

    Sana bakmıyolar zaten diyenlerin sigarasını sakladığım çok olmuştu iyi yakalanmamıştım djdhdjdj
  6. 6
    okula çanta değil de yastık ile gittiğim için muaf olduğum arama xd

    (bkz: okula yastıkla nasıl sigara soktum)
    • Tam inci sözlük başlığı.
  7. 7
    hocaların veya müdürlerin sınıfa girip ''kalk ayağa kalk'' demesi şafak operasyonlarını aratmıyor. hayır yani altı üstü arayacağın bir çanta ne bu polislik tavırlar aq
  8. 8
    Lisedeyken çantamdan barbie bebek çıkması ile birlikte beni bir miktar utandıran kontrol olmuşluğu vardır.

    Bebek çantama nasıl girdi hiçbir fikrim yok.
  9. 9
    sigara , iddaa kuponu , çakmak , bıçak gibi bir takım artı onsekiz ürünlerib bulunmasına yönelik aramadır
  10. 10
    Yabancıl dil sınıfının tek erkeği olmam sevebiyle asla başıma gelmemiştir. Sevilmek zor tabii...
  11. 11
    eskiden bulunsa bulunsa sigara falan bulunurdu. şimdi sadece sigara bulunsa sevinecek duruma geldik. envai çeşit uyuşturucu, doğum kontrol malzemeleri, bıçak, satır. bu gidişle yakında neler çıkar kim bilir. zira bu yol yol değil, bu gidiş de gidiş değil.
  12. 12
    normalde birinin cantasIna izinsiz bakmak kabalIkken, okul idaresi bunu nasIl kendinde hak goruyor ben anlamIyorum. yasaklI bir sey olmadI cantamda asla. ama bu aramalar yapIlIrken cok tedirgin oldum hep.
  13. 13
    arkadaşın prezarvatifini almışlardı, hiç unutamam. lan her şeyi siktiret adam reşit. ki olmasa da yani bunu almaya hakkın var mı sence? ki çocuk gayet temiz yüzlü, hocaların sevdiği biriydi, arıza bi herif olsa yine bi mesneti olacak bu saçmalığın.
  14. 14
    bizim sınıfta hoşlandığım çocuğun çantasından geciktirici sprey çıkmıştı...

    abi 9. sınıftaydım dokuz!
    ne olduğunu anlamam 1 2 ders sürmüştü amk.

    (bkz: eskiden hoşlandığım çocuk)
  15. 15
    komik sahnelerin ortaya çıktığı bir ortam oluşur.
    bir kere arkadaş ceketinin kolunun içine attı sigara paketini çantasındaki makyaj malzemlerini alıyorlardı "hayıır hocam olamayın onları" derken kolunu uzatınca sigara pat yere düştü.d yüz ifadesi çok komikti.
  16. 16
    lise yıllarındaki bir anımı hatırlatmıştır. detaylı bir aramaydı, sadece çanta değil tabi ki. üst araması da var. dershaneye gittiğimiz zamanlar... okuldan çıkıp doğrudan bisikletle dershaneye gidiyorum. aslında hiç telefon almazdım yanıma ama okul çıkışı vs iyice karanlık olduğu için ilk defa telefonu yanıma almıştım. o zamanlar da kameralı telefon vs yeni yeni başlıyordu. kayıt özelliği olanlar birkaç vukuattan sonra yasaklanmıştı. ama ihtiyaç oldu işte getirelim dedik. o gün de arama yapacağız denmedi. bir anda sınıfa arama yapan hocalar geldi. tahtanın önüne dizdiler. telefon cebimde kaldı. bir hoca çantaları, diğer hoca bizi arıyordu. ben de sıranın ortasına denk geldim vaktim vardı, dedim yakalanmayacağım. yavaşça cebimden çıkardım. belli olmaması için hiç dönmeden iki elimin birer parmağı ile ses çıkarmadan telefonu bıraktım. metal ya o tebeşirlik, ses çıkartabilirdi ve şansıma temizlenmemiş. telefon tozların arasında kaldı. içimden dua ediyorum inşallah arkaya bakmaz hoca filan. sıra bana geldi aradı hoca, bulamadı tabi bir şey. diğerlerini de aradı çıktılar... sınıftan baya bir toplamışlardı. ama ben kaptırmadım. dersteki hocamız bizdendi. anlattım nasıl kurtardığımı, baya bir gülmüştük.
  17. 17
    Al kanka al hocalar senin çantanı aramaz diye diye bütün arkadaşlarım sigaralarını bana vermişti. Yakalandık. Olayın sonunda narkotik şube de hocalar sorguya götürüyordu neredeyse beni.

    Sabah 5'de tutuklandım tweeti atacak tribe girmiştim ertesi gün.