kayıt

gaylerin yakışıklı olması

  1. 6
    gay paratoneri birisi olarak katıldığım önerme.

    bu gece yine her geceki gibi, keyfim olan bira-kitap-sahil kombinasyonunu yaşamak üzere sahile gittim. kitabımı okurken önümden otuzlarında, 1.85 boylarında, sarışın, temiz yüzlü bir adam geçti. başımı kaldırıp yüzüne baktığımda gülümsediğini farkettim;
    -çok güzelsin, dedi.
    şaşırdım. aklıma ilk gelen çıktı ağzımdan;
    -teşekkür ederim.
    -ne okuyorsun?
    -silahlara veda.
    bunu duyunca birden yüzünü müthiş bir coşku kapladı. delirmekte olan bir dalga gibi yüzüme yaklaşıp yanağıma bir öpücük kondurdu ve;
    -benim de en sevdiğim romanlardandır, dedi.

    tepki vermedim. aksine yanıma davet ettim. daha evvel yine benzer bir durumda, konuyu seksten kürt meselesine getirebilmiş olmama güveniyordum.

    nitekim gene istediğim gibi oldu. ingiltere'de öğretmenlik yapıyormuş. pompa teklifini reddettikten sonra güzel bir edebiyat muhabbeti döndürdük. yalnız o öpücüğün şokundayım hala. arada duşun altına girip ağlamak istiyorum.
  2. 5
    insanın inanası gelmeyen gerçektir. bazen taksim -hacıosman metroda görünüyorlar gözüme el ele tutuşup cilveleşen iki cillop gibi adam.kahroluyorum.
  3. 4
    (bkz: ricky martin)
  4. 3
    robbie williams'ın supreme şarkısında da geçen bir durumdur.

    --! spoiler !--

    all the best women are married
    All the handsome men are gay

    --! spoiler !--
  5. 2
    gönülün boka konmasına bir örnektir.
  6. 1
    yabancı filmlerin masum halkımıza empoze ettiği yanılgı. arkadaşım dinle beni. yakışıklı adamın etrafında istediği kadar kız olur çatır çatır sevişir. tipsiz ve fakir adamın ise çevresinde kız olmaz. erkeklerle çakışır. yani kısacası tipsiz ve fakir iseniz evet gaysınız.