kayıt

hak ettiği değeri görmeyen insanlar

  1. 1
    Yıllarca çalışıp çabalayıp gerek ruhsal anlamda gerekse niteliksel anlamda kendine değer katmasına rağmen; çalışmalarının ve kendine kattığı değerin karşılığını görmediğini düşünen insanlardır.

    Dünyaya karşı boyunları bükülür. Hayatta söyledikleri her söz ucundan kıyısından kırpılmıştır. Kıymet görmemek ördekler çünkü eksik hissettirir. Bu eksilklik yavaş yavaş sanki varoluştanmış gibi ruha işlenir. Sonrası kısır döngü.

    Bu insanların ihtiyacı olan tek şey bir fırsat. Kendilerini gösterebilecekleri, kendilerine olan inançlarını tazeleyecekleri birşeyler başarmak için gereken gücü sağlayabilecekleri bir fırsat.

    Bu insanlar kimi zaman babanız, kimi zaman kardeşiniz, kimi zaman dinlemeye tenezzül etmeden önünden geçtiğiniz sokak sanatçısı kimi zamansa sizsiniz. Bir fırsat verin. Kendinize etrafımızdakileri. Kıymet verin. Herkese. Ardından da değer görün. Bir kişinin içinde sönemeye yüz tutan ateşe bir nefes vermek belki de herşeyi değiştirir.
    • defolun.
  2. 2
    Verdiği değeri karşılıksız verip;
    Değer görmeyince üzülmeyip, umursamayan gibi görünen insan tipi. Bir de o insanın içini dinlemek lazım.
  3. 3
    sanırım o kişi benim.
  4. 4
    nikola tesla
  5. 5
    hak ettiği değeri görebileceği yere gitmesi veya kendisine hak ettiği değeri gösterecek arkadaşlar bulması gereken insanlardır.

    ilki biraz imkan meselesi. olmayınca olmuyor ama bize değer gösterecek insanlarla sosyal ilişkiler geliştirmek bizim elimizde. tutup da en pezevenk, en şerefsiz tiplerin kuyruğunda dolaşır ve sonra da köpek muamelesi görürseniz bunun suçlusu siz olursunuz.
  6. 6
    (bkz: bu yakışıklıda kim)
  7. 7
    (bkz: 6. nesil sözlük yazarları)
  8. 8
    (bkz: orkun çolakoğlu)
  9. 9
    me.
  10. 10
    (bkz: burak yılmaz)

    Zamanında çin'e değil premier lig'e gitseydi şimdi 150 milyondu. Şu an da 100 var gerçi.
  11. 11
    (bkz: nickime bak)
  12. 12
    (bkz: veysel donbaz)
  13. 13
    Ben
  14. 14
    Kesinlikle değer görmüyorum diye serzenişte bulunmayan insanlardır
  15. 15
    İstediğiniz kadar iyi olun, istediğiniz kadar başarı ve iyilik yapın. Bunun karşılığını sadece reklamını yaptığınız kadar alırsınız.
  16. 16
    çok yakınım.

    hayatta belki uzun zaman sonra dengemin şaşmasına neden olan, bundan bir sene evvel yakın akrabasının vefatında yüzünde en ufak bir duygu emaresi bulundurmayan beni tamamıyla baştan yaratan birisi. onun bu hayatta biraz olsun dinginliğe ihtiyacı var, biraz tebessüm belki biraz huzur.