kayıt

burs

  1. 1
    devletin, bir kurumun ya da bir kişinin bir başkaya kişiye karşılıksız olarak verdiği eğitim ücreti.
  2. 2
    var mı burs veren biyerler istanbulda
  3. 3
    Bir öğrencinin öğrenimini sürdürebilmesi veya bir kimsenin bilgi ve görgüsünü artırması için belli bir süre devlet veya özel kuruluşlarca ödenen aylık para.
  4. 4
    aklımda olan düşünce. mutlaka bir öğrenciye burs vereceğim. okula başladığı günden bitirdiği güne kadar. maksimum bir sene uzatma ihtimaliyle ancak. yani 4-5 senelik bir zaman dilimi, bu da gelecek planını ona göre yapmayı gerektiriyor.
  5. 5
    Baya ihtiyacım var.
  6. 6
    ama nasıl ihtiyacım var
  7. 7
    ihtiyacım var ama öğrenci değilim. Ne yapsak?
  8. 8
    Arkadaşlar Abiler ablalar eskişehir osmangazi üniversitesi tıp fakültesine bu yıl başladım ancak eğitim masraflarım için bursa ihtiyacım var.çevrenizde bildiğiniz burs veren kurum kuruluş kişi şirket dükkan vs. bir yer varsa bana yardımcı olabilir misiniz? ayrıca elinde anatomi atlası fizyoloji kitabı ve bunlara benzer kitapları paylaşmak isteyen olursa kabul edebilirim. iyi geceler. iyi sözlükler.
  9. 9
    Tügva'nın üzülerek (!) ilettiği mesajla bana vermeyeceğini bildirdiği maddi yardım.

    Bu ülkede fizik, kimya, biyoloji gibi bölümlere teşvik için; ek olarak su ve su ürünleri gibi değişik bölümlere de fazladan burs veriliyor. Diyanet kendi çocuğunu koruyor; tüm ilahiyat bölümlerine, lisesinden yüksek lisansına kadar burs veriyor.

    Bizi, mimarlık okuyanları kim savunacak, kim yardım edecek bize ? Diğerlerinin ihtiyacı olmadığı kadar bizim ihtiyacımız var. Geçen sene birinci dönem aldığım markerın fiyatı 5 lira iken ikinci dönem 11i gördü. Bir strafor 15 liraydı. Şimdi kaç lira olmuştur kim bilir ? Yiyecek ekmek bulamayınca maketten artan straforu mu kemireceğim ben ?

    Burs veren her kurum alttan ders olmayacak diyor. Normal derslerin zorluğunu geçtim, jürinin inisiyatifine kalmış proje derslerinden kalınca nereye başvuru yapalım biz ?

    Ben sizden umutluydum. Kime kimlere burs verdiğinizi gerçekten merak ediyorum an itibariyle. Bana çıkmayan kyk bursunun ihtiyacı olmadığını düşündüğüm arkadaşıma çıkması gibisiniz, şaka gibisiniz.