kayıt

Açken sinirli olmak

  1. 1
    Açken sinirli olma durumu. Gözlemlediğim kadarıyla çoğu insanda böyle bir davranış söz konusu oluyor.
  2. 2
    En sevdiğim insanlara bile tahammül edemediğim bir durumun asıl sebebidir.
  3. 3
    “Bir insan neden aç kalır.” Sorusuna cevap verdikten sonra üstünde düşünmeye başlayacağım hede. Sanırım herkesin yemek yiyecek parası vardır. Dolayısıyla vakit yüzünden aç kalıyorsunuz diye tahmin ediyorum.

    Ancak kendinize bu denli eziyet etmenize gerek yok. Vakit nakit değildir, nakit vakittir. Nakitle vakit satın alabilirsiniz kendinize. Örneğin biraz daha az çalışıp daha fazla vakit elde edebilirsiniz. Dolayısıyla karnınızı doyurup, etrafa negatif enerji saçmayıp, bizi mutlu psikologlarımızı ise mutsuz edebilirsiniz.

    kindest regards.
  4. 4
    muzdarip olduğum durum. değil sinirli katil bile olabilirim.
  5. 5
    korkutucudur. normalde çok minnoş olan eşim açken ''3 leşim var'' bakışları attığından aç kalmasın diye ekstra çaba sarf ediyorum.
    kişinin kendi kadar çevresini de etkileyen bir durum yani.
  6. 6
    kişiyi rahatsız eden keza çevresini de darlayan leş, iğrenç, pislik bir durum. sabah kavgalarının çoğu bu sebepten çıkar.
  7. 7
    Bu benim.

    Maalesef gözüm dönüyor. Açken ben, ben degilim diye çokça söylüyor çevremdekiler. O sırada yemek yapmak yerine herhangi işle uğraşan ya da o yemeği geciktiren kişiyi çok kötü rencide ediyorum.

    Ama hakliyim bence.
  8. 8
    Muhteşem 1 arkadaşım vardı okulda. Harika, mükemmel. Yani insanlık el ele tutuşup ödül falan vermeliydi mensubu olduğu için.

    şakalarıma ve alaylarıma daima olgun şekilde yanıt verirdi ama bir sabah yüzüme "sg gözüm görmesin seni" der gibi baktığını fark ettim. Biraz daha kurcalayınca kahvaltı yapmadım, açken sinirleniyorum dedi.

    Hayal kırıklığı yaşadım açıkçası biraz, zayıf noktası açlıkmış. Oysa kusursuza yakındı ama değilmiş.
  9. 9
    Bu benimdir. Kan şekerim düşüyor, evdeki dolapla bile kavga edesim geliyor. Bir keresinde çok açtım dolabın kapağını kapattım yarım kapandı, sinirlenip dolaba tekme atmıştım bsjsjs.