kayıt

25 Nisan 2018 Tff'nin Fenerbahçe Beşiktaş Maçi Kararı

  1. 1
    57.dakikadan itibaren maçın devam ettirilmesine karar verilmiştir.
    skor.sozcu.com.tr/...

    Edit: Maçın kalan dakikaları 3 mayıs 2018 tarihinde oynanacak.
    www.tff.org.tr/...

    Biz bunları daha evvel yazdık; #1408737
  2. 2
    beşiktaşlıları ağlatmıştır.

    ahahahahahahahaha

    30 dakika daha top oynamamak için amma ağladınız be kardeşimmmm.

    ağlamayı bırak senaryo yazıp oynadınız amk ahaahahaha
  3. 3
    tam bir oyna devam kararıdır.
  4. 4
    Siyasi iktidar, siyasi iktidar ortakları ve yardakçılarının baskısına rağmen adil karar verilme ihtimali olduğu umudunu taşıyan herkesi üzen ve ülkedeki genel hukuksuzluk halinin hepten sahalara taşındığı karardır. Bu kararla sporda şiddetin önü artık kesilemez hal alacaktır. Ülkeyle beraber sporun da düzlüğe çıkması umuduyla. Allah affeder çarşı affetmez!
  5. 5
    Sonuç olarak reisin istediği olmuştur. Birbirinizi yemeye devam edebilirsiniz
  6. 6
    Hükmen galibiyet veremedikleri için pepenin cezasını bir maça indirip fener maçında da oynamasına izin verilmesinin TFF nin günah çıkarmasından ibaret verilmiş hükümdür. Yazıktır günahtır.
  7. 7
    şaşırdık mı? Hayır.

    Şu maç Vodafone Park'da olsaydı neler olurdu acaba? Lobi denilen şey tam da bu işte.

    Tam eski Beşiktaş olduk, şehr-i istanbul'u geri alıyoruz derken; masa başı kararıyla yine, tekrar yani her zamanki gibi Beşiktaş'ın hakkı yenilmiştir. Sahada istediğin kadar top oyna, kazanan tarafın masa başında belirlenmesi devam ettikçe türk futbolu arpa boyu kadar yol alamaz.
    • şehr-i istanbul ne zaman beşiktaş'ın olmuş ki geri alsınlar ^^
  8. 8
    kötünün biraz daha az kötü kararıdır. zaten tatil edilmesi başlı başına bir saçmalık.

    -kafayı yaran çakmak yok,
    -traş edilmeden atıldığı söylenen bir dikiş olayı var,

    geçmişte onlarca maç bunun yüzlerce katı olaya sahne olduğu halde kılını kıpırdatmamış bir federasyonun şimdi mi aklına geldi iki çakmakla maç tatil etmek. sahanın her metrekaresi konfeti ve meşale ile dolduğunda, satırlar sahaya uçuştuğunda, takım otobüsüne uzun namlulu silahlarla saldırı yapıldığında neredeydi bu tatilci görevliler.

    bırakın demagojiyi.
    • çok şükür tarihi şerefli kupalarla dolu bir camia, sence kıçı kırık bi' kupa maçı için onca yaygara çıkarır mı? kaldı ki demagoji yapalım. Ayıp ayıp. şu yaptıklarınız "özür dilemek"ten daha zor.

      -kafayı yaran çakmak var, görüntüleri de var,
      - 5 tane de stapler vardı hocamın kafasında. Stapler atılması için de açık bir şekilde kan akmasına gerek yok. Doktor açıklama yaptı "deri altı kanaması" diye.

      Keşke fanatikliğinizi bi kenara bırakıp insan olmayı başarabilseniz...
    • yukarıda yazdıklarıma değinmemişsin bile. direkt ad homineme geçiş yapmışsın ^^
  9. 9
    twitter.com/...
  10. 10
    her şeyi bir kenara bıraktım fenerbahçe taraftarlarının bu denli aşağılık ve ezik olmalarına daha çok üzüldüm.

    sosyal medya leş gibi maşallah. ben hep kadıköy beyefendisi olarak görüyordum bunları bir farklı duruşları vardı, bi farklı gururları vardı fakat şu süreçte aslında ne kadar da ahlak-ı rezile bir toplulukmuş gördük.

    o kadar çok döndüler ki belleri kırılacak diye çok korktum fakat hatalıyım omurgasızlarda bel ne arar aq.
  11. 11
    22 yıldır fenerbahçe kompleksiyle yaşayan sinsinin amacına ulaşamaması sevindirici.

    olayların başladığı an hükmen 8jk'nın galip sayılacağını yazmıştım. zira bu kirli tiyatronun 8jk'nın onursal başkanı tüpçünün kontrolünde geliştiği (bir gün önce 6s'nin elenmesi ve bundan memnun olması) açıkça ortadaydı.

    gerçeklerin ortaya çıkmasıyla geri adım atmak zorunda kaldılar.
  12. 12
    ne şiş yansın ne kebap kararlarıdır.

    fenerbahçe'de aykut, aziz ve şekip açıklamalarıyla süreci o kadar güzel yönettiler ki ne yapıp edip maçı tekrar oynatmayı başarabildiler, azımsanmayacak kadar büyük iş emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.3 maç cezayı çok bulanlar zaten şampiyonluk ihtimali kalmayan takımın ligdeki son iki maçına denk geliyor.şunu merak ediyorum fenerbahçe'nin 3 puanı daha olsaydı yine 3 maç ceza çıkar mıydı?

    beşiktaş tarafı da hiç sağa sola haksızlık diye yalpalamasın.kendi teknik adamı yalandan kafasına dikişler attırması dahi yeterli olmadı demek ki.her iki tarafta alengirler çevirip biz masumuz edebiyatı yaptı, sesi daha çok çıkan kazandı.pepe için şükretsinler bence.feghouli'nin itmesine 3 maç veren kurum pepe'yi 43. maddeden sevk edip 1 maç veriyor, eminim ki cezayı bu şekle getirmek için uykuları kaçmıştır.

    olan yine sesi soluğu çıkmayan galatasaray'a oldu.tartışmalı bir pozisyon ofsayt çalındı diye belki de 1 ay sonra kazanacağımız koskoca şampiyonluğu ona bahane edecekler.herkes 3 puanı almanın bir yolunu bulmuşken, bizim hocamız başakşehir maçından sonra bile sessiz kalabildi.bu sezon hep bunu söyledim, allahın adaleti varsa bu senenin şampiyonu biziz.

    geceyi fatih terim'in harika sözleriyle bitireyim; ''kimin elinde neyi varsa; topu, tankı, tweeti, osu busu her şey serbest.göreceğiz bakalım ne olacak, olacak her şeye de hazırlıklıyız.allah yardımcımız olsun.''
  13. 13
    net bir şekilde türkiye şartlarına göre verilmiş karardır.

    normal şartlarda, gelişmiş bir ülkede sahaya atılan en geç ikinci ya da üçüncü yabancı madde olayında hakem maçı tatil etmeliydi. sonra da olaylardan sorumlu olan taraftarların takımlarına en ağır cezaları vermeliydi. böylece kulüpler de olaylara sebebiyet veren taraftarlarının arkasında duramayacaklar ve bunlara en ağır cezaların verilmesi için olayın sıkı takipçisi olacaklardır. belki de o taraftar sahaya attığı bozuk para nedeniyle beş yıl maçlara giremeyip, her maç saatinde karakollarda imza vermeye gitmek zorunda bırakılacaktır.

    tabi bu olanlar muasır medeniyet seviyesine ulaşmış ülkelerde olur.

    bizde ise takımın ne kadar taşşaklıysa o kadar kollanırsın. mesela şu kadar yabancı madde göztepe beşiktaş maçında atsalardı, göztepeyi hükmen mağlup ederlerdi. ya da gençlerbirliğini vs. iki takım da büyük takım olunca heyet orta yolu bulalım mantığıyla hareket etmiş.

    öte yandan fenerbahçe yönetimi de -kendilerince belki haklı bir şekilde- "bu kadar sene derbilerde bu kadar madde yağdı sahaya, onlarda hükmen mağlup saymadınız da niye bizde sayacaksınız ki?"

    bu mantık böyle devam ettiği sürece hiçbir takım, bu alanda milat olmak için yanaşmayacaktır. burda fenerbahçe yönetimine ya da federasyona hakaret etmenin hiç bir mantığı yok, çünkü bilin ki başroldeki büyük takımlar değişse de verilen kararlar değişmeyecekti. belki bir gün bir milat olur, bir takım yöneticisi sahasında yaşanan bu tarz olaydan sonra "bu olayların sorumlularını bulup adalete teslim edeceğiz. taraftarlarımızdan utandım bu gece. umarım hem onlar, hem de kulübümüz bu olaylar yüzünden en ağır cezalara çarptırılırız!" diyecek kadar taşağı olmadığı müddetçe bu tarz olayları görmeye devam edeceğiz.

    not: fb.