kayıt

12 nisan 1997 istanbulspor galatasaray maçı

  1. 1
    kirli siyasi ilişkileri ile bildiğimiz sahte kabadayı adanalının kankalarının lige en net müdahalelerinden biri olan maç.

    yanlış hatırlamıyorsam tam 98 dakika oynanmış ve son dakikada 6s'nin penaltıdan gol atmasıyla sonuçlandırılmıştır. sert esen poyrazın etkisiyle yere atlayan fethullahçı arif'in kazandırdığı penaltı ile 6s 3-2 kazanmıştır.'
    fethullahçı takımın 3 yıl üst üste şampiyon olamamasını dönemin siyasi yapısı kaldıramazdı. net bir şikeyle de olsa istediklerini elde etmişlerdi.

    bu şampiyonluğun mimarlarının önemli bir kısmı şu an yurt dışında. vatan haini oldukları için topukları götlerine vura vura kaçtılar türkiye'den.
  2. 2
    skor 2-1 galatasaray lehine devam ederken galatasaray'ın bir penaltısının verilmediği, istanbulspor'un ikinci golünün ofsayt olduğu ve son dakikadaki penaltı kararının da yanlış olduğu maç. 92. dakikada çalınan penaltıdan sonra saha karıştığı için atış 94. dakikada yapılmıştır. kadroda olup da şu an fetö'den aranan sadece 2 kişi vardır.

    (bkz: algı yönetimi)

  3. 3
    şampiyonluklarının 4'te 1'i fethullahçılar ve onların siyasi ayağının destekleriyle gelen takım taraftarlarının mağdur olmayı başardığı maç.

    ofsayt olduğunu iddia ettikleri pozisyon (görüntü kalitesinden dolayı topu kırmızı içine aldım):

    resmim.net/...

    penaltı olduğunu iddia ettikleri poziyonda ise türkiye ligine gelmiş en sahtekar, küfürbaz ve tükürükçü futbolcu olan karpatların kolpasının rakip oyuncuya faul yaptığı açık bir şekilde gözüküyor.

    bu algı operasyonları ve mağduriyeti de babaları fethullah'tan öğrenmişlerdir.
  4. 4
    işine gelen neyse onu gören ve onu söyleyenlerin hakem iki takıma da yanlış kararlar çaldı demeyi mağduriyet olarak adlandırdığı maç.

    youtu.be/...

    aynen aynen hagi faul yapmış.

    yıllardır bozuk plak gibi aynı lafları tekrarladıkları için algı operasyonu ve mağduriyetin ne olduğunu en iyi onlar bilir.