kayıt

Habire duyuru yapan sözlük

  1. 1
    Şüphesiz ki kutup sözlüktür.

    Güzel insanlar, a dostlar, sözlüğün ortak bir duruşu olur sözlük adına çıkar konuşur biri, meydanda halka seslenmeye hevesli yeni yetmeler gibi her yetkilinin mesaj vermesi komik olmuş.

    Her bayram böyle misiniz siz?

    Düzeltme: yazım yanlışı.
  2. 2
    Sorunsuz sözlüktür. Bayramla alakalı duyuruları okumak isyemeyen kimse her duyuruya 2-3 saniye göz gezdirse konuyu anlar ve duyuruyu okumayıverir. Öyle vakti çok değerli insanlarsanız sözlükte ne işiniz var zaten?
    • Tam şurada haklısın diyeceğim ki adam sözlükte yazan kişi boş adamdır minvalinde entry girmiş.

      Kişi kendinden bilir işi diyip konunun vakitle alâkalı olmadığını vurgulamak istiyorum. Arz ederim.
    • Vakti çok değerli kişinin o sırada sözlükte olmayacağını söylemekle sözlükte yazan kişinin boş adam olduğunu söylemek arasında büyük fark var. "minvalinde" sözcüğü dahi bu iki söylemi ortak çizgiye taşıyamaz.

      Bana gelince, öyle çok boş vaktim var ki, bildiklerimi ve fikirlerimi yazmak üzere buradayım. Boş olan daha çok vaktim yani. Ayırt etmek, doğru okumak lazım.
    • modlar eksileniyorum, ben size sahip çıktım şimdi sıra sizde...
  3. 3
    Duyurular tanım olarak girilse sözlük ihya olur! Eline verilen mikrofonu bırakmak istemeyen bebeler aklıma geldi.

  4. 4
    Ekşi'nin klonu olan sözlükler kervanına katılan ve bugün itibariyle açılan bir sözlüktür. İsmi de oldukça garip. Sözlüklerin pek rağbet görmediği bir dönemde yeni bir sözlük kurma fikri pek akıl karı değil bence. Yakında kapanır...
    • Neden anlamadın...
  5. 5
    #1409343
  6. 6
    önemsiz bir sorunu olan sözlüktür, önemli sorunu ise bilgi girdilerine rağbet gösterilmemesi. ya da millet bana oynuyor herhalde amk, çünkü başka yazanlara karlı oy gönderildiğini görüyorum.

    ulan kaç tane bilgi girdisi girdim art arda, birine bile herhangi bir reaksiyon gelmedi. tabiri caizse taşak geçtiğim veyahut saçmalıdığım girdilerime geçtim negatif tepkiyi olumlu tepki bile geldi.

    vehlasılı böyle olunca insanın geyiğine yazası da gelmiyor.

    ayriyeten; #1406969