kayıt

Mersin'de iptal edilen 23 Nisan kutlaması

  1. 1
    Mersin'in Akdeniz ilçesine bağlı Kazanlı İlkokulu'nda kız çocuklarının uygunsuz kıyafeti nedeniyle 23 Nisan kutlamaları iptal edildi.

    www.cumhuriyet.com.tr/...

    Ülkede tüm bunlar oluyor ve herkes, hepimiz "hale bak!" diyip geçiyoruz. Su alan gemi misali batıyoruz topluca bir coğrafya olarak. Çocuklardan bile tahrik olan iğrenç bir zihniyet yönetiyor bizi. Gel de yoluna koy bir şeyleri.

    Üzülüyorum, korkuyorum.
  2. 2
    bazı vatandaşların ve muhtarların "O yaşta çocuklara ve eğitim ortamına uygun elbiseler değildi" gerekçesi ile yaşanan olaydır.

    ilkokul çocuklarına karşı var olan zihniyet bu işte
  3. 3
    Diyecek iki kelime bulamıyorum. Bu düşüncedeki insanlara şu an tahammül edemiyorsak atatürk olmasaydı eminim kendimi bu tür insanlardan dolayı asardım. Lakin atatürk bizi düşünmüş onları asmış.
  4. 4
    Böyle güzel şeylere de şahit oluyoruz. Tabii kafalar sürekli gidip geldiği için her yerde farklı uygulamalar görmemiz normal.
  5. 5
    Akdeniz İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Şimşek'in izlediği ve “O yaşta çocuklara uygun elbiseler değildi. Çocukların kıyafeti eğitim ortamına uygun değildi” dediği kutlamalar.
    evet kıyafetler uygun değil diye sahneden indirmek çocukların gelişimi ve eğitimi için çok uygun ya da küçük türbanlı öğrencilerin olması ve 23 nisan nedeniyle makam koltuğuna oturması.
    her kuşu.... neyse....