kayıt

bir kadınla tartışılmaması gerekliği

  1. 7
    Sen eline konuş yavrum. Onun zaten yoklukta gideri var.
    • kadınlara eleştiri getiren herkes abazan değil,bunu kabullenin, gerçek yüzünüz bu haklı çıkmaya kasıyor,farklılığa tahammül edemiyor,kendi kendinize en çok yine siz zarar veriyorsunuz birbirinize karşı slut shamming vb.taktikleri yine siz uyguluyorsunuz ve fazlasıyla solipsistsiniz.
    • bu eril dille kadının cinsel obje olduğunu en baştan kendiniz kabul ediyorsunuz,feminist ideolojinin savunucuları hep bir çelişki içinde çünkü felsefeleri temelsiz ve salt misandriye dayanıyor,şu lafı biz etsek adımız kadın düşmanına çıkardı siz yapınca kadınları savunuyor olursunuz,gülünç ve saçma.
  2. 6
    Gerekliği mi yoksa gerekliliği mi?
    Bu başlığı açan tartışmasın bir zahmet.
  3. 5
    kendilerini haklı çıkarmayı bir şekilde başarırlar haksız olsalar dahi en iyisi bu dengesizleri umursamamaktır.
    • ayrışma olmuyor zaten ben de kadın erkek eşit demiyorum çoğu kez incir çekirdeğini doldurmayan şeylerden -yok saçımı yaptırdım fark etmedin,yok hediye almadın,yok 3 dk geç kaldın gibi şeylerden kavga çıkartan kendilerine kötü davranan erkeğe bayılan iyi davranana ezik muamelesi çeken ne istediğini kendi de bilmeyen bir tür dengesizdir ayrımcılık olmasın diye politik doğruculuk yapacak değilim dengeli değilsiniz tutarsızsınız ayrımcılığın dik alasını kadınlar yapıyor birbirlerine yeterince bir de benim yapmama gerek yok zaten doğrusu budur tutarsız olduğunuz çoğu evrimsel psikolog tarafından kabul görmüş bilimsel bir gerçektir.
  4. 4
    Beyin fukarası birkaç erkeğin ve bu erkekler tarafından götleri kaldırılmış hanfendilerin bir uydurması. İki kelimeyi bir araya getiremeyen dürzülerin zaten tartışma kapasitesi düşük olduğundan dolayı değil bir kadınla amiple dahi tartışması mucizedir.
  5. 3
    evet.
  6. 2
    olması gerekendir ama kaçınılmaz olandır. kadınlar birçok konuda haksızdır, haklı olduklarını zannettiklerinde ise daha çok haksızdır.
    • teşekkürler
  7. 1
    genç dimağların bilmesi gereken bir şeydir.

    ok, tamam, olur de geç. zaten boş yapıyor, iki insan birden malca bir şey için efor sarfediyorsunuz.

    her saçmalığa cevap; hmm ok.