kayıt

kadınların biz daha olgunuz zırvası

  1. 1
    en tecrübelisinin bile desteklediği tespit.

    74 yaşındaki halam beni niye öpmedin diye küsmüştü aq, ne olgunu?
  2. 2
    kadınlar her şartta haklıdır. bizim de memintolarımız kımıl kımıl olsaydı, biz de haklı olurduk. bu sefer de biz daha olgun olduğumuzu iddia ederdik. ben ederdim mesela.
  3. 3
    zIrva degildir. yasItIm veya yasImdan kucuk beyleri olgun bulmadIm hic.

    ayrica ergenlige bile kadIn 9 yasInda girebilirken erkekler ortalama 12-13te giriyor.
  4. 4
    evet biz daha olgunuz bunu kalkıp size kanıtlayamayacağım daha mühim işlerim var siz de kudurun burda.
  5. 5
    Erkekler daha mantıklı işlere yoğunlaşır,daha çözüm odaklı ve daha yaratıcıdır dünyadaki hemen hemen tüm mucitler erkektir mucit kadınlar bir elin parmaklarını geçmez çünkü kadınlar sadece kendilerini düşünür etraftaki insanların sorunlarını değil,bencillerdir kısaca ve bencillik hiç de olgunbir davranış değildir aslında kadınlar olgunluğu zırvalıktan ibarettir yani başlık gayet doğru ve mantıklı karşı çıkılamayacak bir ön kabul barındırıyor içinde.
    • Şimdi öyle tanımlanmıyor ama bilim insanları,çalışanlar,tanınmış pek çok sanatçı sporcu açık ara farkla hala erkek ben eskinin zırvalıklarıyla uğraşmam eski eskide kaldı günümüzde kadınlara bakış açısı değişti ama kadınlar değişmedi hala bencil,çıkarcı,kolaycı ve kıskançlar slut shaming mi dersin bizzat kadınların kadın yönetici istememesi mi örnekler çoğaltılabilir.
    • Özgüvenli yetiştirilmeyen erkekler de var özgüvenli yetiştirilen kızların da olduğu gibi her ailenin bakış açısı bir değil ama özgüvenli yetişip de yine çok büyük başarılara imza atan kadın sayısı da az.
    • hiç anne babası olmayıp başarılı olan insanlar var tamamen kişinin bakış açısı ile ilgili her şeyi anne babanın varlık ya da yokluğuna bağlamamak lazım.
    • mesela şu anda darüşşafa'da ki onca öğrenci ki darüşşafaka en başarılı eğitim kurumlarındandır.
    • kadınlar aciz görmüyorum kadınların erkeklere göre daha geri planda kalmasına bahaneler uydurup onları aciz gösteren sizsiniz bütün kız çocukları aynı şekilde yetiştiriliyor gibi kızlar özgüvensiz yetiştiriliyor diyen de ben genelleme yapmadım var olan bir durumu söyledim sadece
  6. 6
    Doğrudur nokta
  7. 7
    6 entry'nin 4 tanesi ciddi ciddi desteklemiş. Enteresan.
  8. 8
    24-25 yaşlarına kadar doğru bir önermedir. o yaştan sonra fark hızlı bir şekilde kapanır. geri kalanlar kadın erkek farketmeksizin kişinin kendi hisleridir, kişiden kişiye değişir.
  9. 9
    Ben bu serseriyi adam ederimci kadınların en belirgin özelliğidir.