kayıt

kulak deldirmek

  1. 1
    korkulacak hiçbir yanı yoktur.
    küçükken delmişler benim kulaklarım diye yanaklarımı.
    senelerdir kulaklarımı deldireceğim ama öyle abarttılar ki bu olayı, şöyle acıyor böyle acıyor, çığlık atan gördüm bilmem ne diye. en son bu gün, bi' gidip neymiş ne değilmiş bakayım dedim. 3 delik deldirdim. gram acı yok. gram yok ya.

    o abartmanın dibine vuranları da allah bildiği gibi yapsın.

    uyarı editi; kulaklarınızı delerken size diyecekler ki; bu küpeleri 7 gün çıkarma kulağından. bunu da kulağınıza küpe edinin.

    çünkü ben kafamın dikine gittim çıkardım küpenin tekini, başka küpe takayım diyerek. sonra baktım kanıyor, takılmıyor küpe geri. kulağımı küpeyle yeniden kendim "hart!" diye delmek zorunda kaldım.

    yapmayın benim yaptığımı 7 gün çıkarmayın o küpeleri kulağınızdan. laf dinleyin.
  2. 2
    (bkz: ağrısız kulak delinir)
    (bkz: kulak ağrısız delinir)
  3. 3
    göründüğünden çok daha tehlikeli olabilecek işlemdir. bilmediğiniz yerde deldırmeyiniz olum sonra 3 gün eliniz kulağınızda dolaşıyorsunuz amk.
  4. 4
    böyle yavşakları tanımamızı sağlar;

    #162790

    ağrısız, sancısız bir süreçtir.
  5. 5
    Lise zamanında delerdim okulda, genelde kızlar deldirirdi ama elim baya gelişmiştir bu arada.

    İsteyen olursa tek öesaj uzaktayım hemde ücretsiz.

    Göbek delmişliğim de var.
  6. 6
    Sağda üç solda iki tane var. Kıkırdağa yemedi açıkçası arkadaşlar, ama çok güzel duruyo bee.
  7. 7
    Tüm delim işlemlerinde olduğu gibi yine tabii ki hijyenik bir ortamda gerçekleştirilmesi farz olan.

    Kulak memesine kadar olan kısma kadar rahat bir işlemdir, akupunktur-kıkırdak dediğimiz bölgelere yaklaştıkça delme işlemi ayrı bir özen isteyen boyuta geçer. Çok fazla olmadı en fazla iki hafta diyebilirim, stüdyoya gelen genç kız müşteriye sol kulak memesinden üç tane ayrı delik açmıştım.

    İlk iki delik gayet hoş oldu fakat her nedense üçüncü deliği delerken yamuk batırmışım iğneyi, dolayısıyla kıza küpeyi taktığımda takı çapraz bir şekil aldı istemsiz, düzeltmek için bir kez delmek zorunda kaldım ve bu sebeple ağrı oranı hem artmış oldu hem de iyileşme süresi uzadı.

    Sağ olsun sorunsuz biri, en son dün uğradı kontrol amaçlı, acı hafiften oluyor ama görüntü bakımından iyiye gitmiş.

  8. 8
    Sağlık lisesinde okuduğum için delici aletlere elim aşina. Şuan üni deyim ama lisedeki meraklı kızlar byrada olmadığı için eğer ünide sağlık bölümündeyseniz öğrenemeye bilirsiniz. her türlü delerim, az sonra yada yarın gerekli aletlerin fotolarıyla size kendi kulağınızı delmeyi anlatacağım. Mutlu kalın.
  9. 9
    malzemeler:

    anjiokat:
    i.hizliresim.com/...

    soğutucu(buz kullana bilirsiniz):
    i.hizliresim.com/...

    Batikon:
    i.hizliresim.com/...

    öncelikle soğutucu veya buz ile kulağınızı uyuşturun sonra uyuşan kulağı bir miktar batikon ile silin daha sonra anjiokat ile tek seferde delin ama delip çıkarmayın iğne kalsın orda sonra yavaçça iğbesini çekip çıkarın anjiokat iki bölümden oluşur dışındaki plastik kısım kulakta kalır, plastiğin iki kısmını kesip bir miktarı dışarda görülecek sekilde bir kaç gün bırakıp sonra küpe takabilirsiniz.

    veya ben hemen küpe istiyorum derseniz.

    bir miktar batikonun içine küpenizi atın ve anjiokatın iğnesini çıkartmadan iğnenin ucuna küpenin ucu gelecek şekilde geri çekin ve artık sizin de bir küoeniz var.

    not: hafta içi yapılışını foto ile anlatacağım.
  10. 10
    şaka gibi şeyler yazmışsınız bu başlığa, sanki kıymalı börek tarifi verilmiş onu o kadar sürün bunu buraya atın ve takın falan.. solda 3 adet normal, sağda ise 2 normal ve 1 kıkırdak deliğe sahibim ve bence alakası yok ama bu bahane olarak gösterilmiş diye söylüyorum ben de sağlıkçıyım. yapmadım, yapmayın.

    paraya kıyın ve sağlık-hijyen çerçevesi içerisinde insan gibi gidip deldirin lütfen. gayet riskli bir şey; kas sıkışması olsun, sinire denk gelmesi olsun, iyileşme süreci olsun, enfeksiyon riski olsun. aptallık etmeyin.
  11. 11
    erkek adama yakışmayandır. hiç mi utanmanız yok be kardeşim. ailenizin yüzüne nasıl bakıyosunuz. yıllar yılı erkek olarak yetiştirdikleri sözüm ona adam kulağını deldirmiş. rezalet ötesi bi facia.

    çok afedersiniz eşcinseldir bunu yapan benim gözümde.
    • kesinlikle
    • sen beynini deldirsene kardeş belki oksijen gider.
  12. 12
    Arkadaşlar normal bi olay. Hatta banel. Banellikten ölen bi olay. Kulağında en az beş delik olmayan kalmadı ya. Küpe takmıyorum evet ığğ.
  13. 13
    Sol kıkırdak 2, sağlı sollu 3 kere kendim yaptığımdır.

    Yani 8 delik.
  14. 14
    1 tane solda olmak üzere bir sefer yaptırdığımdır. Sağ kulağım alerji oluyor kapandı gitti.
  15. 15
    kesinlikle becerisine güvendiğiniz birine yaptırmanız gereken eylem. zira benim kulağıma küçük bir nokta şeklinde delik açmaya çalışan dövmeci ilkokul öğretmeni gibi eksi bastı. salak herif kendisi bile deldikten sonra bir ''ıyy'' sıfatına büründü. 4 gün kurtulamadım ağrısından. işin kötü yanı kapanmıyorda.
  16. 16
    sağ da biri kıkırdak olmak üzere toplam 3, soldaysa 2 delik var. kıkırdağı yaklaşık 8 ay önce deldirdim ama hala tam anlamıyla iyileşmedi bazen acısı katlanılmaz oluyo fakat güzel durduğu ve sevdiğim için dayanmak zorunda kalıyorum.
  17. 17
    Şöyle acıyor böyle acıyor falan diyolar da hiç acıdığı yok düzgün ve işini gerçekten iyi yapan bir yerde yaptırdığınız sürece bi sıkıntı yaratacağını sanmıyorum. Solda 1 i kıkırdak olmak üzere 3 tane sağda da 1 i tragus olmak üzere 2 tane var ama yetmiyor daha lazım
  18. 18
    Bir götü deldirmek değildir.
  19. 19
    adeta bir abartılmış balondur. vallahi öyledir. billahi öyledir. toplu iğneyle denemezseniz acımaz dostlar rahat olun.
  20. 20
    Sol kulağımda iki, sağda bir küpe var..
    Eğer yapmak istiyorsanız yapın. Böyle basit şeylerde bile cekinirseniz derin mevzularda korkunuz, baskınız artar..
  21. 21
    ilk kez liseye giderken yaptım bu işi..çok seven biri olmadım hiç küpeleri ama hep halka küpe takmak istemiştim
    takılana kadar bir şey yok da takıldıktan sonra yan yatamadım 1-2 gece üstüne yatınca çok acıyordu..
    sonra onlar tıkandı kaldı bir yıl sonra yine aynı yerden deldirdim bu sefer de solda sıkıntı yok,sağdaki zor giriyor çünkü delinirken kafamı istem dışı biraz geriye çekmişim.

    eczanede ve tabancayla deldirmek en iyisi tabii benim gibi böyle konularda takıntılı iseniz.
  22. 22
    yıllardır kıkırdak kısmında bir tane olsun istiyorum ama hakkında duyduğum korkunçlu hikayeler nedeniyle cesaret edip yaptıramıyorum.

    canı tatlı insanlardan değilim acı eşiğim biraz yüksek ama bir sakatlık çıkmasından korkuyorum. umarım bir delilik yapmam :/
  23. 23
    ilk gizli işimdir.
    annem bir şeyler istemişti.
    almaya çıkmışken kulağımı da deldirdiydim. ikinci delik. oooooo. büyük adamsın.
    sonra üçüncüyü açtırdım. kapandı. sonra diğer tarafa iki tane birden delirdim. etti mi sana kulak memelerinde beş tane.
    sonra kıkırdağım huylanmaya başladı. yapmasam olmazdı. bi tanecik iliştirdim. annem de bana iliştirdi tabii sonra. bir süre kulağın üstüne yatamadım ama geçti. geçince durur mu mavi? gittim diğer kıkırdağa da iki tane çaktım. oldu mu sana toplamda sekiz tane.
    ha yok efendim kulağın içineymış, vay efendim kulak memesinden beyne kadar delikmiş o işlere girmem. bokunu çıkarmamak lazım. sanırım kulak deliği mevzusu bu kadar yeter.
    belki bi ara kaş.
  24. 24
    www.instagram.com/...

    Artık başka boyutlara atlandı bu konuda.
  25. 25
    deldirdim. uzun saçlarımdan dolayı sadece ben biliyorum.