kayıt

göktürk üçlemesi

  1. 7
    ''onların kurmaca çizgi romanları varsa bizim gerçek tarihimiz var,onların hayal ürünü karakterleri varsa bizim iki bin yıla yayılmış saymakla bitmeyecek halis kahramanlarımız var.'' bu sözlerle yola çıkıp kalbimin ritmini değiştiren beni fazlasıyla heyecanlandıran merakla beklediğim üçleme. bir de işin içinde alper çağlar olunca beklenti gittikçe fazlalaşıyor. bir de bunların üstüne danışmanlardaki akademik kadroyu görünce heyecanlanmamak elde değil.

    umarım bu üçlemeyle birlikte binlerce yıllık muhteşem kültürümüzü biz de ihraç edebiliriz,bu üçleme de bunun vesilesi olur.düşünsenize bu üçlemenin amerikada avrapada milyonlarca izlendiğini. İnsanların gözündeki taraflı haberlerden kaynaklı olan kötü imajımız olması gerektiği hale dönüşmez mi?

    üçlemeyle ilgili diğer bir yorumum da şöyle. bu filmlerin çıkış kaynağı biraz hüseyin nihal atsız'ın bozkurtların ölümü ve bozkurtların dirilişi romanları olacak gibi. bu romanların konusu zaten ayrı güzel bir girdiyi fazla fazla hakediyor.
  2. 6
    Verdiğim linklerdeki video ve soru cevap beni çok heyecanlandırdı. Eğer vadedilenler hakkıyla yapılırsa bu film dünya çapında ses getirecektir. Üçlemenin ilk filminin 2020 sonlarında vizyona girmesi bekleniyor.
    youtu.be/...
    m.facebook.com/...
  3. 5
    alper çağlar şimdiden muazzam olduğunu hissettiğim bu üçleme ile birlikte dağ lll’ün de müjdesini vermiş oldu. (börü final bölümünü katmıyorum çünkü zaten biliyorduk) aslında dağ lll’ün de çıkacağını biliyorduk, 2019 olduğunu öğrenmiş olduk. önümüzdeki 7 yıllık süreçte alper çağlar’a bu güzel maratonda başarılar diliyor ve harika eserlerini sabırsızlıkla bekliyorum.
  4. 4
    alper çağlar'ın yaptığı kötü iş yok şimdiye kadar. yine şahane iş yapacaktır. merakla beklemedeyiz.
  5. 3
    Alper çağlar oldukça iddialı. Dağ ve börü'den sonra yine güzel bir iş yapacağına eminim.
  6. 2
    Bu işi yapabilecek yegane adamın projesidir. Eminim ki başarılı da olacaktır. Akademik danışmanlar da gayet kaliteli akademisyenler. Sabırsızlıkla bekleyeceğim.
  7. 1
    Alper çağlar'ın yönetmenliğini yapacağı 3 filmden oluşacak sinema serisi.
    Fragmanı yayınlanmış:
    youtu.be/...

    Ayrıca akademik danışmanları da göz dolduruyor;
    (bkz: ahmet taşağıl)
    (bkz: arif çağlar)
    (bkz: ahmet bican ercilasun)
    (bkz: osman fikri sertkaya)