kayıt

ali erbaş

  1. 6
    1500 lerde olsak mantıklı bulacağım şeyler diyen, kılıç kuşanan tip. ama 2020 deyiz. kılıçla çıkıp konuştuğun mekanda, ellerinde gayrimuslimlerin icat ettiği cihazlarla resim çekip yine gayrimuslimlerin bulduğu sitelerde paylaşım yapıyor insanlar. içeriye giremeyenler de yine o cihazlarla videolar çekip servis ediyorlar.

    hakikaten çok komik olmaya başladı bu ayasofya işi. yahu milyonlarca insan kredi borçlarıyla uğraşıyor. işsizlik had safhada. enflasyon ve döviz inmiyor. atatürk ü de geçtim allah aşkına ayasofya nın bunlara çözüm bulacağını mı zannediyorlar. hayretler içerisindeyim vallahi.
  2. 5
    Bugün Twitter’da trend topic olmuş diyanet işler başkanı. İşin bir diğer yönü de yaklaşık 120 bin tweetin atıldığı tag’de yazım yanlışı yapılmış olmasıdır. #alierbaşyanlızdeğildir.
  3. 4
    Bu zerzevata göre hiv virüsünün sebebi nikahsız cinsel ilişki, yani zina. Hivin ilacı evlilik demek ki. Tşk tıp dünyasına bu büyük hediyen için. 2020 ışık saçan zeka ödülü sahibini bulur yakında.
  4. 3
    Cuma hutbesinde eşcinselliğin bir hastalık olduğunu, başka hastalıklara davetiye çıkardığını, zinanın ve eşcinselliğin hem madden hem manen hastalık yaydığını toplumu çürüttüğünü söylemiş.
    Ama hitap ettiği kitlenin (kendisi de dahil) en büyük sorununun kafayı yatağa, sekse, kadına, uçkura taktığını da unutmuş. La bi kere de kul hakkından bahset, haksızlıktan hırsızlıktan bahset. İşiniz gücünüz kim kimi siker, kim kime sokamaz, kim ne giyer, kimin etek boyu ne kadar olmalıdır. İlk insan modeline geri dönüş yaşıyoruz resmen.
  5. 2
    cemaatle namaz kılmanın ve cuma namazının yasaklandığı şu dönemde sarayda reis için cuma namazı kıldırmıştır. ortaya şöyle bir görüntü çıkmış.
  6. 1
    diyanet işleri başkanı.