kayıt

su kesintisi

  1. 11
    nedense hep duş alacağım zamana denk gelen kesinti türü. uzun süreni oldukça tatsızlık yaratıyor. tuvalete girmek bile lükse dönüşüyor bir anda.
  2. 10
    yıl olmuş 2020 diye cümleme hiç başlamak istemezdim ama ya yıl olmuş 2020 hala bilmem kaç saat sular gidiyor. suların olmaması psikolojimi etkiliyor..
  3. 9
    Sinirlerim çok bozuk. dişlerimi firçalayamıyorum duş alamıyorum ağlamak istiyorum sadece...:(
  4. 8
    Tıvvşk vışkk diye rahat rahat ıkınıp içinizi bosalttıktan sonra Musluğu çevirip cof cuf fos diye bir ses geliyor ya, bu nasıl ıstırap.
    • Ishal olunca ıkınmakla ıkınmamak arasında bi ses.)
  5. 7
    duştayken kesilirse sıkıntı.
  6. 6
    internet kesintisi yanında bir hiç olan kesintidir.
  7. 5
    elektrik kesintisiyle kapışır.
  8. 4
    hayattan soğutandır. arkadaş 10 saat elektrik kesintisi olsun ama 2 saat su kesintisi olmasın. iğrenç bir durum. bu arada 53 daireli apartmana bir tane su deposu yapmayan apartman yönetimine selamımı çakarım. her kata 2 kamera koyduracağınıza su deposu yaptırsaydınız keşke. hayır, kamera taktırdılar; kapının önünden ayakkabım çalındı, yöneticiye söyledik, adam kameraya bakmayı bilmiyoruz dedi. e arkadaş sormazlar mı: bu kameralar neden takıldı? çok doluyum sözlük.
  9. 3
    duşmachenı engelleyen zırtapozdur.
  10. 2
    elektrik kesintisinden çok daha kötü olan durumdur. ilk başlarda sifonda kalan su, şaşal suları felan idare edilir ama uzadığı takdirde tuvalette tıkanmalar, ordan burdan gelen kötü kokular gibi istenmeyen durumlar oluşmaya başlayabilir...
  11. 1
    belediye tarafından bakım onarım adı altında yapılan işler sonucu oluşan durum . uzun sürenleri can sıkar.