kayıt

türk insanı

  1. 1
    bazıları gerçekten kültürlü ve geçmişini bilen, bazıları ise gerçekten cahil cühela, ecdadını saçma salak dizilerden yalan yanlış öğrenen insanlardır. ağzına geleni söylenmesi farzdır.
  2. 2
    2000li yıllardan sonra gençleri; türk kızlarını beğenmeyen erkeklerle, batının kötü yönlerinde takılan fakat geleneksel yapıdan dolayı da coşamayan kızlardan oluşmaktadır.

    adeta tanzimat dönemi romanları gibi. halbuki o dönemin siyasetine baktığımızda da avrupa'nın niye ilimini, bilimini almıyoruz diyorduk değil mi?
  3. 3
    en bilinen özelliklerinin başında gerizekalı ve egoist olmaları gelir.
  4. 4
    ilginçtir her lafı kaldırmaz, ibne dersin kızar da sikersin aldırmaz..
  5. 5
    iş icabı 12 değişik ülke de bulunup yaklaşık 21 farklı uyruktan personel ile tanışma ve ortak çalışma yapma imkanı buldum.

    bunun yanısıra türk insanında çalışma götü yok diyenlerin, bunu kesin kanıtlara ve diğer ırklarla münasebette bulunurken kazanmış olduğu tecrübelere dayandırdığını da umut ediyorum.
    naçizane kendi tecrübelerime istinaden bir alman'ı öğle arasında asla çalıştıramazsınız, çünkü sizi kanunla tehdit edecek ve yaptığınız yasadışı olduğu için şikayet edecektir. ingiliz ve hollandalı yı aynı sebeplerden ötürü çalıştıramazsınız 3 kuruş para verip türkiyede ki gibi 14 saat de ça-lış-tı-ra-maz-sı-nız !! ayrıca türkiye de ki gibi hadi güle güle de diyemezsiniz. ekonomi, eğitim ve sağlık anlamında sefilliğin dibine vurmuş hindistan dan bir hintli işçi çalıştırıyorsanız gün içinde ne zaman talep ederse pilav (onların rice dediği sıcak suda haçlanmış tadı tuzu olmayan pilav türü) vermelisiniz. evet enteresan biliyorum ama başka türlü çalışmaz.

    türkiye de durum nedir ? asgari ücretten başlayalım ingiltere kaynak: www.londragazete.com/... tr' de ise ne kadar olduğunu sanırım hepimiz biliyoruz?

    ayrıca patron hacetini yapar sifon çeker, patron evini taşır yardım eder, ay sonunda da 100 lira eksik vermek için aynı patron kendini yerden yere atar, yalansa yalan deyiniz. isterseniz "tembel" türk insanının sırtındaki vergi oranlarına hiç girmeyelim. amerika da ki 54.000 $ lık arabanın türkiye de nasıl 155.000 $'a satıldığını biri bana mantık çerçevesinde yazarsa --global güç-- olduğumuza belki inanabilirim. sağlık sektöründe ne var ne yok isterseniz şu "tembel" türk halkına yapılan muameleler açısından bakalım?

    türkmenistan (2 yıl bulundum, son derece geri kalmış bir ülkedir
    asgari ücret eğrisinde 42. sırada yer alır. Yani bizden bile kötü durumdalar. Verdiğim bilgiye itibar etmeyenler araştırsın öğrensin link vermeyeceğim. rüşvet, yolsuzluk almış başını gitmiştir. buna rağmen sosyal devlet anlayışı ölmenize müsade etmez.
    çünkü tüm sağlık giderleri ücretsizdir. yanlış duymadınız tüm sağlık giderleri dedim. ama malum biz zengin bir ülke olduğumuz için biz de sigortanız olsa bile ücretli, neden çünkü ben suriyeli değilim... peki ya kanser olursam ya da beyin ameliyatı geçirirsem ne olacak ya param yoksa ??

    tüm bu bağımsız değişkenler (eğer isteyen olursa daha da çok örneklerim) yok sayılıp tek bir sabit değişken yaratılarak, türk insanında .öt yok derse biri orada dur bakalım arkadaş derim. eşşek gibi sırtına binenleri oradan indirirsen eğer: türk insanı çalışkandır, türk insanı zekidir der. bitiririm...

    not: günümüzde türk insanına yapılan fişlemelere ve sessiz yığınlar haline getirilmesine hiç girmiyorum yoksa sinirden kendimi sikebilirim.

    özet: türk insanı çok tembel yeoowww aylık 300 tl veriyom çalışmeeyo göthler.

    tanım: acayip insanlardır...

    edit: link
  6. 6
    özellikle son dönemde her lafı götünden anlayan alık bir toplum haline gelmiştir.
  7. 7
    atam kusura bakma, zeki değildir.

    ben demiyorum, dünya iq sıralaması o şekilde.

    www.cumhuriyet.com.tr/...
  8. 8
    bi türlü sevemiyorum. türkü, kürdü, lazı, çerkezi hepsi ayrı bi rahatsız.
  9. 9
    "insanoğlu tuhaftır her sözü kaldırmaz,
    ibne dersin kızar da sikersin aldırmaz."

    Lafındaki gibidir.
  10. 10
    kendilerini dünyanın en pratik zekalı insanları sanıyorlar, ayıp ediyorlar.

    ayrıca kim ne derse desin, türk insanını görünce 30'lı yıllardan beri süregelen o yoksulluk ve çökmüşlük duygusu var yüzlerde. eski türk filmlerinde bile hep fakirlerin kazandığı ve ya hep fakirlerin ezildiği filmler çekilmiş herkes hakkını alamamış birileri tarafından ezilmişlerdir. ayrıca medeniyet kuralları açısından hala yoksunuz. avmyi, 30 katlı binaları gösterge sayıyoruz. son olarak muazzam bir araplaşma var.
  11. 11
    tembelliğin dünyadaki en büyük temsilcisidir.
    dikkat ederseniz pratik zekalı denmesinin en büyük nedeni tembellikten bulunan 1-2 aparat.
  12. 12
    nuri bilge filmlerinde rüzgarla bir o yana bir bu yana uçuşan naylon poşetler gibidir.
  13. 13
    Yemin ediyorum ne ahlaklıyız ne misafirperveriz ne de çalışkanız. Irkçılık bizde, sahtekarlık bizde, kadınlara kötü davranmak bizde ve belki de bunların en beteri saydığım kötü özellikleri bir övünç kaynağı olarak görmek de bizde anasını satayım. Cahilliği överiz, dolandırıcıları hırsızları överiz. Dini kılıf olarak kullanır kendimizi bir bok sanarız. Ufukta görülmüyor ama sonumuz hayrolsun.
  14. 14
    her hangi bir olayı 1 hafta içinde unutmaya programlanmış sadece şimdiyi yaşayan insanlardır.
  15. 15
    derdi bambaşkadır.

    pbs.twimg.com/...
  16. 16
    Türk milleti gariptir
    her bi lafı kaldırmaz
    İbne dersin kızar da
    s.kersin aldırmaz...

    Neyzen tevfik
  17. 17
    bu aralar fazla abartıyor.

    i.hizliresim.com/...
  18. 18
    artık önyargılar nedeniyle zihnen bitmiş durumda.

    pbs.twimg.com/...
  19. 19
    bence herkes uyurken uçaklarla havadan tüm millet haplanıyor. bunun başka bir açıklaması olamaz.
  20. 20
    Bir laf vardı .
    " bir insani kandırmak , o insani kandirildigina ikna etmekten daha kolaydır ."
    O insan işte Türk insanı oluyor
  21. 21
    Cehalet ve nefretle dolu.

  22. 22
    bir adet simit veya bir bardak çayla, bazen de yirmi beş kuruş eksik para alarak insanlığı ölümden döndüren insandır. zekidir, çalışkandır, elinde ve kafasında tuttuğu meşale ilimdir.
  23. 23
    Okuduğunu anlamama ve anlamadığı her konuya yorum yapma zorunda olduğunu hisseden milletim. Yardımseverliği vardı önceden ama o da "eskisi gibi" değil