kayıt

seni rüyamda gördüm

  1. 1
    '...İyisin, inşallah' diye devam ederek uzun zamandır konuşulmayan arkadaşla muhabbet açma bahanesi.
    Gerçekten rüyasında görmüş de olabilir. Günahını almayalım ama ben her gördüğüm insana; 'seni rüyamda gördüm. Eee çoluk çocuk napiyor?' deseydim, yandıydım.

    Bir de bir bayın bayanı rüyasında görmesi çok manidar. Düşman başına. *

    Bugün yine çok kötü düşünceliyim sözlük. Neyse benim diceklerim bu kadar. Aeo.
  2. 2
    seni rüyamda gördüm ama pek de iç açıcı değildi bu rüya, ikili mücadelelere girdik bolca, şeklinde de devam edebilir.
  3. 3
    ''akşama bize gelsene'' cümlesini kurmaya hazırlanan ergenin, yürüme cümlesi. bu amk'larım yüzünden bi kıza rüya anlatamıyorsun. ncık ncık.
  4. 4
    #161990

    devamı niteliğinde;

    yine bir kadın arkadaşımı rüyamda gördüm. yüksekçe bir binanın en tepesinde duruyordu, yanına gittim. ekstra bi kat vardı oraya da merdiven ile çıkılıyordu. vertigom azdı ve çıkamadım. sonra düşmeye başladım.

    yine aynı kadın arkadaşın bi tehlikede olduğunu gördüm. ben pokemon avlıyordum. pokemon go ile değil bildiğin gerçek zamanlı. dağların tepelerin arasında. sonra bi grup eleman kendi aralarında sürtüşüyorlardı, elemanlardan birinin kesici aletini teslim etmemi istediler tarafsız biri olarak. gittim, uzatıyordum aleti eleman reröre yaptı, dayadım gırtlağına kesici aleti. kanını akıttım yanındaki yavşak da artistlik yaptı ona da çektim bi faça. sonra pokemon avlamaya devam ettim.

    garip.
  5. 5
    klişe gibi bir şeydir. desen suç demesen suçtur.

    +seni dün rüyamda gördüm
    -bana mı yavşıyon?
    +aq kezbanı...
  6. 6
    hem beni, hem de başkalarını korkutan itiraf cümlesi. iyi şeylere işaret etmez. Görülen rüyada ben varsam, her şeyi mahvederim abi. Uğursuzum. Dünya üzerindeki 7.000.000.000 insandan 6.999.999.998'ini, hatta kendinizi bile rüyanızda görseniz bir bok olmaz.

    Beni görürseniz sıçtınız. mr. robot gibi bir şeyim ben.
  7. 7
    bi ara eski sevgilimle sürekli bu cümle sonrası barıştığımız için artık rüyamda görünce yazmıyorum. o yazsa "benzetmişsindir" derim o derece.
    t: muhabbet başlatan cümledir.
  8. 8
    iyi misin ? şeklinde devam eder.
  9. 9
    "nasıl gördün :)" cevabı ile yükselen muhabbetin başlangıcıdır.
  10. 10
    yine başkalarına yavşıyordun sevgilim
  11. 11
    (bkz: ne diyorsunuz beyler)
  12. 12
    sabah sabah kahkaha attıran mesajdır.

    bari yalan söylerken biraz destekli söyleyin aq bi tarafı diğerini ofsayta düşürüyor xd
  13. 13
    Harika 1 sohbet başlatan cümle daha.

    Fakat ayrıntılandırılmalı, iyi hazırlanmalısınız bu yalana.
  14. 14
    Her yıl Fransa büyüklüğünde "seni rüyamda gördüm" mesajı yalan zannedecekler diye Yazılamıyor ve denize dökülüyor. Halbuki basbayağı görüyoruz. Yetkililer bu duruma bir çare bulsun. Mağduruz.

    Gerçek bir cümle.
  15. 15
    Esasında bir sohbet başlatma klişesidir ama eğer gerçekse, az biraz Freud bilen birine anlatılmaması gerekir çünkü kendilerince pek çok anlam çıkarıp, bu anlamları mutlak gerçeklermiş gibi kendilerine inandırıp hayatlarına bu şekilde devam edebilirler.
  16. 16
    Bazen birilerini rüyamda görüyorum. Görüyorum evet ama o kişiye "seni rüyamda gördüm" demeye utanıyorum. ışın kılıcıyla muz kesen ibrahim tatlıses, yeşil kulaklı uzaylı falan filan olan rüyaları nasıl toplayıp anlatacağımı bilemiyorum. :(