kayıt

neden aldattın

  1. 1
    hiç bir şekilde cevabı olmayan bir soru.
  2. 2
    bilo'Nun BANKER MAHMUT' a sorduğu efsane soru.

    +yav hele bir sor seni niye aldatmışım ?
    -Sormayacagım ulan..... neden aldattın ?
  3. 3
    (bkz: senin iyiliğin için) *

    Bazı şeyler o kadar iğrenç ve mide bulandırıcı ki başınıza gelse ya da gelmese bile insanlardan tiksinmenize sebep olabiliyor. Umarım hayatım boyunca başıma gelmez, yani ikili ilişkilerde yoksa yalan söyleyip birbirini aldatan çok insan var.
  4. 4
    dldldldldldlld
    (bkz: mavi ekran sorunsalı)
    (bkz: gözlerin uzaklara dalması)
    (bkz: yutkunamamak)

    Allah bu acıyı yaşatmasın. Soranada zor cevap verecek olana da zor
  5. 5
    mantıklı bir açıklaması olamayacağı için asla sormayacağım bir soru.

    belki tuvalette otururken neden aldatmıyorum ki aq demiştir ve aldatmıştır.
  6. 6
    Oluverir işte yapacak bi şey yok. İllaki aldatıldım, aldattım da bunun nedeni benim gevşekliğim ya da takıldığım kadının kahpeliği değildi, yanlış insanlardık sadece zaten bana kalırsa sorun bu biri yahut ikisi de birbiri için yanlış kişi sadece olunsun diye birlikte olunuyor Alex kardeşimin de açıkladığı üzere; "It's not like I'm falling in love I just want you to do me no good And you look like you could."

    O eski aşklar sevdalar yok zamkilerim doğru/yanlış kişi üzerine konuşmak anlamsız bu noktada çünkü herkesin İnterneti herkesin yoz arkadaşı var bu minvalde. o bekleyişler olurmuş gibiye, aşka aşık insanlar yok globalleşen dünya insanlığımızı derinlemesine sikti de haberimiz yok.
    Misal, Cinselliğin tarihi'nde aydınlıkta cima edilen seksin yahut sabah yataktan çıkan süssüz kadının taraflar arasındaki aşkı bitirebileceğinden bahsedilir. Şu yüzyılın herhangi bir insanı ise değil aydınlıkta, sokakta yapılacak sekse asla hayır demez.

    Yani aldatmak olayını sorun eden son nesil olabiliriz, hadi hayırlı tıraşlar.
  7. 7
    Aldatan hiçbir kadın bireyine bunu sormadım.

    Çünkü neden sorayım? Cevabı belli. Çok sevdiğim için, ne bok yerse yesin, ondan ayrılamayacağımı sanmıştır. SOnra da köpek gibi geri dönmüşlerdir. TAbii ki bıraktıkları ben, ben olmamamla birlikte; hayatlarında ve içlerinde oluşan tahammülfersa boşluğu, gelecek dönemde, stalk gibi yöntemlerle dindirmeye çalışırlar.

    Kadınlar böyle.
  8. 8
    tanıdık bir abi şöyle cevaplamış bu soruyu;

    yakışıklıyım, yarrağım böyük ehehe...
  9. 9
    Cevabı bam bam bam olabilecek soru