kayıt

kanka rehabilitasyon merkezi

  1. 2
    kâr amacı gütmeyen bir kurumdur, tamamen sözlüğümüzün ruh sağlığının iyiye doğru gitmesi için açılmıştır. ban şerbeti acıdır dostlar, insan içmeyegörsün. biz de bu yollardan geçtik, emin olun her şey unutulup gidiyor, bunu sakın aklınızdan çıkarmayın. sağlıklı bir rehabilitasyon süreci için öncelikle sendrom tipinizi tespit etmemiz gerekiyor. mesajlarınızı bekliyorum, gizlilik konusunda şüpheniz olmasın, ilkelerimizden asla taviz vermedik, vermeyeceğiz.
  2. 1
    banlanan yazarların ardından yalnız kalan kankalarını iyileştirmek için açılmış yeni merkezimiz. alanında uzman olan doktor arabistanlı ile elimizden geldiğince sizleri gündelik yaşama döndürmeye çalışacağız.

    çalışmalarımız sonucu iki tip yalnız kanka tespit ettik.
    birincisi, kankam öyle birisi değildir ühühü olan gurura yedirememe sendromu yaşayan kanka www.myfunnyreaction.com/...
    ikincisi, hımm öyle bir şey yaptıysa cezalandırılması normal ühü diyen içten patlama sendromu yaşayan kanka pbs.twimg.com/...

    bu tespitlerden sonra tedavimizi uygulayacağız. ikincisi iki seans sonra kolay şekilde gündelik yaşamına dönebilirken birincisi için ilaç tedavisi gerekebilir. daha fazla bilgi için dm'den bizlere ulaşabilirsiniz.