kayıt

s9 kanka savunma sistemi

  1. 1
    yasaklı yazarımız dokuz köyden kovulan yazar tarafından hayata geçirilmiş yerli ve milli bir savunma sistemi. Günümüz şartlarında sözlükte her daim çevrimiçi olmak pek mümkün değil. Bu sistem size gelebilecek herhangi bir girdi saldırısını anında püskürtme imkanı doğuyor.

    sistem gereksinimleri:
    5-10 tane kanka
    whatsapp grubu

    bu sistem nasıl çalışır?
    sistemin yürümesi için en önemli faktör en az 2 kankanın çevrimiçi durumda olmasıdır. bu kankalar sürekli girdi takibinde bulunarak kim kime ne demiş onların analizini tutarlar. grubun bir üyesine laf geldiği anda kırmızı alarm verilir. diğer kankaların da çevrimiçi olmasıyla saldırıya geçilir. niceliğin nitelikten daha değerli olduğu günümüzde karşı taraf ne kadar haklı olsa bile yoğun girdi bombardımanı sayesinde etkisiz hale getirilir.

    tarihimizde bu tarz savunma sistemlerinin örnekleri var ama s9'u onlardan ayıran en önemli özelliği saniyede 10 girdi ile karşı tarafı tanınmayacak hale getirmesidir. ne diyelim rabbim bizi kanka savunma sisteminin şerrinden korusun.
  2. 2
    bilinen en etkili kanka savunma sistemidir. biz de bu yüzden almak için müracaat ettik, pazarlıklar çok iyi geçti ve anlaşmaya vardık fakat ne yazık ki bugün dkky'nin tasfiye edildiğini öğrendim. tam da anlaşma zamanına denk getirilmesi bunun alelade bir banlanma değil, korkunç bir komplo olduğunu gösteriyor. bunun arkasındaki odakların açığa çıkarılması için çalışmaları başlattık. s9 ile şahlanacağımızı bilen dış mihrakların bu anlaşmanın önüne nasıl ve kimlerin eliyle geçtiği en kısa zamanda tespit edilecektir biiznillah.
  3. 3
    kankacılık faaliyetlerinin yürütüldüğü savunma sistemidir.