kayıt

Börü'nün aşıri dandik bir dizi olması

  1. 1
    Apaçık ortada olan gerçektir.

    Lisedeki 2 mpx vga kamerlarla çektiğimiz uzun eşek, batak videoları bile daha profesyonel çekimler amk.

    Bunu izleyeceğinize "Cüneyt kolsuz canavarlara karşı" videosunu izleyin en azından hayalgücünüz gelişir. Dıkşınya dıkşınya silah patlayan bu kuru milliyetçilik sıkan diziden iyidir.
  2. 2
    30 senelik barış manço şarkısıyla bölüm kurtarmaya çalışmalarından bellidir.
  3. 3
    Aşırı dandik bir tespittir.
    Dizinin hazırlanış sürecini bile seyircisiyle paylaşan bir adam var ortada. Karakterlerinden birinin asi ve teröriste merhamet göstermeyen yapısını düşleyip g3'ün iş bitirici özelliği nedeniyle "kesinlikle bu karakter bunu kullanır." diyen bir adam var ortada. Bölümleri hazırlarken de gerçek g3'ün sesini özenle monteliyor iki gözümün çiçeği.
    Dizinin oluşturulma aşamasında pöh'ten yardım alınarak gerçek hayatta yaşanan olaylar, kurum ve kişi adları değiştirilerek hikayeleştirilmiş ve sunulmuştur. Öyle haybeden kahramanlık hikayesi uydurulan bir dizi değil.
    İçinde Türk, Mustafa Kemal Atatürk geçtiği için "uff milliyetçilik pompalanan dizi yeaa .s" demek kolay tabii. Yurdumun barış kelebeklerini böyle dizilerin germesi doğal.

    Ama gerek çekim kalitesi olsun gerek ses efektleri olsun bu diziye dandik demek saçmalık olur. Cgi teknolojisini kullanan kaç yapımcı oldu bugüne kadar sorgulamak gerekir.
  4. 4
    Sırf sözlükteki milliyetçi yazarları tahrik etmek ve milliyetçiliği kendince yermeye çalışmak için açılmış bir başlık. Büyük ihtimal adam akıllı diziyi bile izlememişsindir, internetten gördüğün bir kaç sahne üzerinden eleştirmeye çalışıyorsunuz veya sırf bir açığını bulayım da eleştireyim/kötüleyeyim gözüyle izlemişsindir.
    • Yalnız üçüncü çoğul şahıs "onlar" zamiridir ve ben bu cümlede buna rastlamadım.
  5. 5
    Gördüğüm kadarıyla vasat oyunculuklarla, türk halkının milli duygularını sömürmek için yapılmış bir başka dizi daha. Bir de bu tarz yapımları eleştirene vatan haini muamelesi yapan tipler sayesinde milyonları kazanmaya devam edecekler. Daha askerlik yapmadan dizilerde vatan kurtaran oyuncuların fanları sizi.
    (bkz: kuru milliyetçilik)
  6. 6
    nevruz'a kürtçülük olsun diye newroz diyen birinin, "vatan millet sakarya" gazı veren bir diziye karşı tutarsız eleştirisini bulunduran başlık.

    şimdi gelelim bu hewalsever arkadaşın dediği saçmalıklara; "lisedeki 2 mpx vga kamerlarla çektiğimiz uzun eşek, batak videoları bile daha profesyonel çekimler amk." diyerek yerdiği dizinin yönetmeni kimmiş: Alper Çağlar. Peki bu alper arkadaşımızın yaptığı işlere bakalım: dağ 2. "yaptığı iş nasıl acaba" diye bir imdb'ye bakalım.

    sırf kürtçülük ve pembe götlülük olsun diye, olmayan bir yerden yerme diziyi allahın çavosu. adamların setini görsen "vay amk" diyerek balansını bozarsın. dersin ki: "gereksiz gaz", "saçma işleyiş" o zaman görecelidir derim. ama sen türkiye'de imax bazında film çeken nadir yönetmenlerden birine "yua bunlar hiç çekemiyor yua" dersen millet sana götü ile güler.

    "yau hewal çekimler berbat yau"

    sen çekim tekniklerine kafanı yorma koçero, git orda burda solcu karıları kandır. "newroz" falan kas.
  7. 7
    (bkz: böğür)
  8. 8
    izlemedim. böyle gaz verme amaçlı dizilerden hoşlanmam. çünkü izlediklerini gerçek sanan bir milletimiz var. Son yıllarda insanlar sürekli "bizim sabrımızı taşırmayın, kötü olur." tarzında gözdağı veriyorlar etrafa. Ee, niye bardağın son damlası hiç gelmiyor? Bu dizileri falan izleyip işte artistleniyorlar. Türk'ün gücü falan he, sen otur sadece, ülkendeki her karış satılsın, sen bizim sabrımızı sınamayın de. Bırak allaşkına. Bu gibi diziler salt gaz veriyor insanlara başka bir şey değil.
  9. 9
    Aman bi de bu dizi yüzünden tartışmayın, az ötede oynayın.
  10. 10
    şahsiyet'in sadece bir bölümünü izledikten sonra farkına vardığım gerçek...

    (bkz: oo viral alırım bi dal)

    puhutv.com/...
    • öneriyorum