kayıt

üçüncü dünya savaşını engellemenin yolları

  1. 1
    ülkeleri birleştirmektir. eğer ülkeler birleşirse, menfaat çatışması olmayacağı için üçüncü dünya savaşı çıkmaz. şu anki ülkeler, ayrı birer eyalet olarak anadilleriyle eğitim alıp, kendi istedikleri gibi yönetilebilirler. bu konuda insanların bilinçlendirilmesi lazım. şu anda rusya'ya ait satan 2 bombası fransa büyüklüğünde bir alanı yok edebiliyor. kuzey kore'yi dengesiz bir adam yönetiyor ve kuzey kore'nin nükleer füzeleri var. dünyada silahlanma giderek artıyor. geçmişte iki dünya savaşı nasıl çıktıysa, üçüncü dünya savaşı da benzer şekilde çıkabilir. bunu engellememiz lazım. amerika ikinci dünya savaşı'ndan bu yana 24 ülkeyi işgal etti. amerika her an güç gösterisi için başka bir ülkeyi işgal edebilir. rusya veya çin de bu durumda kendi gücünü göstermek isteyebilir. güç gösterisi sırasında bir aksilik olursa (bir uçağın düşürülmesi, bir geminin bombalanması vs.) üçüncü dünya savaşı çıkabilir. amerika kısa zamanda bir ülkeyi işgal etmese bile suriye'de üçüncü dünya savaşı'nı tetikleyecek bir durum yaşanabilir.
  2. 2
    78.media.tumblr.com/...

    Olmayan yollardır. (bkz: sevim koş tespit sıçıyorlar)

    Edit; arkadaşı alalım.
  3. 3
    engellememektir(olursa). bu şekilde üçüncüsü olmasa da dördüncüsünü, beşincisini, altıncısını, yedincisini ve sonrasını engellemiş olursunuz.

    anladınız.
  4. 4
    (bkz: baran 14 yaşında ve arkadaşları ona einstein diyor)

    "bütün dünya buna inansa birlik olsa hayat bayram olsa insanlar el ele tutuşsa" minvalinde yaşayan pembe götlü entelleri göstermiş başlıktır.

    adam sanıyor ki savaş ülkeler arasında oluyor. saudhasudhasudh. iç savaş ne o zaman?

    (bkz: bir siktir git dedirten humanist zırvaları)
  5. 5
    Engellenemez. Ya bir geçmişe bakın. İnsanoğlu gelişmeye başladığı günden bu yana dünya sürekli bir savaş halinde. Ufak kabilesinden tutun koca imparatorluklara kadar savaş hep var olmuştur ve olmaya devam edecektir.

    Dünya vatandaşlığı vs. Hepsi boş hayallerden başka bir şey değil. Evet belki dünya vatandaşı oluruz ama kapı komşusuyla anlaşamayan insanoğlu nasıl Olurda biz dünya vatandaşıyız diyerek iyi geçinebilecek. Hadi biz bir şekilde anlaştık, bir olduk. Malezya, arjantin vs. Bütün ülkelerle kardeş gibi yaşıyoruz. Ama çıkar peşinde koşan savaş tüccarları bunu kabul eder mi? Az gerçekçi olalım.