kayıt

Kutup sözlük iç savaşı

  1. 8
    (bkz: en sevdiğim)
  2. 7
    Kankacı olmayanlar kankacılara karşı...

    i.hizliresim.com/...
  3. 6
    Hiç hayırlara vesile olmaz. İsmi lazım değil bir sözlük vardı, pekeke'li kekelerin ve onların yancılarının hegemonyasını kurduğu. Vakti zamanında ülkücüler tarafından hırpalandı diye her olayda bu kekeleri kayıran aşağılık kompleksli de bir admini vardı. Sonumuz onlara benzemesin, siz anladınız o sözlüğü.
  4. 5
    (bkz: bir bardak suda fırtına koparmak)
    (bkz: can sıkıntısının insana yaptırabilecekleri)
  5. 4
    ne oluyor dostlar kırk yılın başı gelıyoruz olay olay olay etmeyin..
  6. 3
    Bu oyunlara gelmeyelim arkadaşlar, moderasyon dikkatleri üzerinden atabilmek için aranızdan bir iki kişiyi ayarlayıp kendi karışıklığımızda boğulmamız amacıyla bu tip "kutuplaşmalar" düzenlemişler. Nedeniyse çok basit; 24-26 şubat günlerinde silinen girdilerin, glenbette yenilen serpme kahvaltıların üzerini örtebilmek, daha az hesap sorabilir bir yazar topluluğu olmamızı sağlamak!!
    (Büyük oyunu gördüm.)
  7. 2
    kutup sözlük kürt yazarlar birliği eş başkanı olarak tarafsızlığımızı ilan ettiğimiz savaştır. bunlar barışırlar, olan yine bize olur kürtler, gaza gelmeyin sakın.
    • tarafsızlığımızı ilan ettik, bunu bir kardeşlik çağrısı olarak yorumlaman gerekir.
    • Puhahahahaha haykırdım. :9
  8. 1
    Kankacılık ve anti-kankacılık cepheleri arasında oluşacak savaştır. Kim kazanır artık bilemem. Ama bu civil war'ın bir takım kayıplara yol açacağı kesin.

    İkisini de dene tarafını seç.