kayıt

Gelinim mutfakta

  1. 6
    İnsanların yarın yokmuş gibi birbirine salladığı müthiş program. Her dakikası kaos. Vallahi kadın programlarının hastasıyız.
  2. 7
    denk gelip de izlediğim her an evlilikten biraz daha soğuyorum. böyle aile ilişkileri içinde yaşayacağıma, sizin zina sandığınız ilişkiler içinde yaşarım daha iyi. midem kaldırmıyor bu toplum yapısına yemin ederim.
  3. 8
    başlığa girdiğimde anladım ki programın mazisi 2018'lere dayanıyormuş. şaşırdım. neyse. allah esra'nın kayınvalidesi gibilerden saklasın.
  4. 9
    İhtiyaç duyduğum fitne fesat ihtiyacını karşılayan program. Keşke daha erken keşfetseydim. Yine de bir kısmetse olur değil.
    • şeref duyarım.
  5. 10
    Şu kaynanaların kaşlarını kim boyuyor?
  6. 11
    Bayram diye eski bölümleri yayınlanıyor. Çok sinirliyim.
  7. 12
    Bayram diye bölüm vermezler demiştim, eski meski olsun. Biz sevdik mi vazgeçmeyiz, bir daha izleyelim bakalım.
  8. 13
    rastgele butonunda Bile karşıma çıktı.
    Düştük yine bu belaya.

    Hatice’nin gidişinden beri izleyesim hiç gelmiyor ama bağımlılık İşte.
  9. 14
    Aşırı fesat ve çirkef gelin gülcan.. Senciyiz senci..
  10. 15
    Gelinlerin ve kayınvalidelerin yarışırken birbirine kin kustuğu ama elenme merasiminde birbirlerine övgüler yardırdıkları yarışma. Madem övücen niye yarışırken değil de elenirken rakibini övüyosun.

    Yarışırken: sus! Taşak suratlı kadın!

    Elenirken: yani fatiiiiiiggg bey, çok güzel bir kadın, çok beğeniyorum, kocayı bırakıp kendisiyle lez ilişki bile yaşarım.

    Samimiyetsizler.
  11. 16
    Neden böyle sapık sapık isimler koyuyolar bu tv programlarına ya? Başlığı görünce sapık kayınpeder fantezisi sandım amk. Tamam belki ben biraz algıda seçiciyimdir de ismi böyle koyanların hiç mi kabahati yok? Ben hayatımda öyle bir program duymamışım, ilk kez burada başlıkla karşılaşıyorum... Başlığa birileri yazmış olmasa sikseler tv programı olduğu aklıma gelmezdi.